aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.569
- Πόντοι
- 11.956
Πάνω σε πουτσες σκέφτεται ότι κάθετα
Πάνω σε πουτσες σκέφτεται ότι κάθετα
ελα μου ντε ποια ειναι?Ποια ειναι αυτην τυπε![]()
Την ξεχάσαμε ήδη την πατσαβούρα τυπεΜην ξεχνάμε και το απολυτο θηλυκό του περσινού survivor
![]()
ποια ειναι τυπε?Την ξεχάσαμε ήδη την πατσαβούρα τυπε
Αφού την ξεχάσαμε ήδη, ποιος ξερειποια ειναι τυπε?
ναι οκ αλλα το ονομα της ποιο ειναι γνωριζεις ?Αφού την ξεχάσαμε ήδη, ποιος ξερει
οταν λενε πχ ''πως μου μιλας εμενα ετσι, ειμαι πατερας 3 μικρων παιδιων εγω'', εννοουν οτι ειναι ηρωες (η μαλακες) που τρεχουν ολη μερα σαν το βεγκο να τα ταισουν και να τα βγαλουν περα με ολες τις στερησεις για τον εαυτο τους, συν οτι εχουν να αντιμετωπισουν τη γυναικα τους (γκρινια, περιττα κιλα μετα τη γεννα, πιθανο κερατο, πιθανο χωρισμο, μειωση της σεξουαλικης επαφης, κτλ)Τύποι αυτην η παπατζα στην Ελλάδα ότι όποιος είναι πατέρας είναι πιο γαμάτος από άλλους που δεν είναι ποτέ θα πάψει, Μάνος, Μπάμπης , Τάκης υποδειγμα μπαμπάδων![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποια ειναι αυτην τυπε![]()
ελα μου ντε ποια ειναι?![]()
Μαριάνθη Κάσδαγλη, υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού.
Γενικό φαινόμενο αυτό, εκτός από τη Σοφιάννα που μες το Survivor, άβαφτη και απεριποίητη, είναι ωραιότερη από τις φωτό στο Instagram της. Σπάνια φυσική ομορφιά.ναι ... απλα απο το πολυ ρετους ουτε η ιδια δεν θα γνωριζε τον εαυτό της ...
Καπτεν ρουφο;Μαριάνθη Κάσδαγλη, υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού.
Γενικό φαινόμενο αυτό, εκτός από τη Σοφιάννα που μες το Survivor, άβαφτη και απεριποίητη, είναι ωραιότερη από τις φωτό στο Instagram της. Σπάνια φυσική ομορφιά.
εγω πιστευω στελλαΠοιον λέτε να δώσει σήμερα η Σοφιάνα;
Εγώ πιστεύω τη Βριση.
Την καλύτερη παίκτριά τους;εγω πιστευω στελλα
Την καλύτερη παίκτριά τους;
Δεν παίζει.