arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
οπως και οι περισσοτερεςΡε σεις,αυτή πιο όμορφη είναι άβαφη,παρά βαμμένη
οπως και οι περισσοτερεςΡε σεις,αυτή πιο όμορφη είναι άβαφη,παρά βαμμένη
Αλμπανιαρα..οχι , αλμπάνα
Κωλοτριβεται ο ΚΥΟ..ελεος ρε μαλακα μουνοδουλε. ασε τη γαμιολα να κρυωσει. τη σηκωσες πριν στους ομους σου και αυτη σε γειωσε. εγω ουτε που θα τη ξαναπλησιαζα
Ναι αλλά είχε κάνει χονι την ζουμποκαρατεγκα..Μεγάλο παλτό τίποτα δεν κάνει....πέρυσι κάτι μπάζα είχαν για αυτό κέρδιζε
48 χρονών και τρίβεται στην 25χρονη;ελεος ρε μαλακα μουνοδουλε. ασε τη γαμιολα να κρυωσει. τη σηκωσες πριν στους ομους σου και αυτη σε γειωσε. εγω ουτε που θα τη ξαναπλησιαζα
Στο πάνθεον των λησμονημένων.Αν και αξέχαστος μπαγλαμας, τον ξεχάσαμε ήδη
Το ουκας είναι αυτός πήγε να πνίγει στο νερό ????12 μέρες στο παιχνίδι και του έλειψαν οι δικοί του αυτός δεν έλεγε ότι αντέχει τα πάντα48 χρονών και τρίβεται στην 25χρονη;
Αυτά είναι τα παραδείγματα που δίνει στην κόρη του ο ΟΥΚας.
Μεγάλος ξεφτίλας και περίμενα να του σκάσει κανένα μπουκέτο ο Ρώσος όταν τον είπε βλάκα χωρίς λόγο.
Νομίζω ότι είναι μόνο τσαμπουκά ο τύπος και άμα φάει 2-3 γρήγορες κάνει την πάπια.
ελεος ρε μαλακα μουνοδουλε. ασε τη γαμιολα να κρυωσει. τη σηκωσες πριν στους ομους σου και αυτη σε γειωσε. εγω ουτε που θα τη ξαναπλησιαζα
Που είναι η περσινή Κάτια ...φέτος δείτε στο βίντεο...σαν χαμένη είναι ....εεε φυσικά τώρα γιατί να αγωνιστεί...τι να δείξει η συμφωνία έχει κλείσει....10.000 την εβδομάδα και εάν φύγει στη μέση του μήνα πληρώνεται όλον το μήνα
Που είναι η περσινή Κάτια ...φέτος δείτε στο βίντεο...σαν χαμένη είναι ....εεε φυσικά τώρα γιατί να αγωνιστεί...τι να δείξει η συμφωνία έχει κλείσει....10.000 την εβδομάδα και εάν φύγει στη μέση του μήνα πληρώνεται όλον το μήνα
Αν κλαινε παιχτριες τυπου ταραμπανκο δε με χαλαει. Με φτιαχνει .Δεν ξερω για σας παιδια αλλα εγω την αμαρτια μου θσ την πω..
Καθε φορα που εχει επαθλο επικοινωνιας βλεπω τον αγωνα αλλα την ωρα της συγκινησης (οταν δηλαδη η νικητρια ομαδα κερδιζει και παει να ακουσει τα αγαπημενα της προσωπα) εγω η θα κλαψω απο τα γελια η θα αλλαξω καναλι επειδη δεν αντεχω να βλεπω
Και θελω να ρωτησω: Μονο εγω δεν ειμαι ευεστητος και δεν μπορω να καταλαβω την συγκηνισιακη φορτιση που νιωθουν οι παικτες εκεινη την στιγμη?
Τα παραλετε τυποι, εντάξει δεν κάνει για το κλίμα των σκουπιδο-ριαλιτυ, όμως ο άνθρωπος κάτι έχει κάνει στη ζωή του48 χρονών και τρίβεται στην 25χρονη;
Αυτά είναι τα παραδείγματα που δίνει στην κόρη του ο ΟΥΚας.
Μεγάλος ξεφτίλας και περίμενα να του σκάσει κανένα μπουκέτο ο Ρώσος όταν τον είπε βλάκα χωρίς λόγο.
Νομίζω ότι είναι μόνο τσαμπουκά ο τύπος και άμα φάει 2-3 γρήγορες κάνει την πάπια.
Μεγάλο παλτό
Χαχα, τι εχει κάνει ρε τυπε ο αποτυχημένος που τρίβεται στις μεγαλύτερες καριολες, Ευρυδίκη βρισηιδα κτλ?Τα παραλετε τυποι, εντάξει δεν κάνει για το κλίμα των σκουπιδο-ριαλιτυ, όμως ο άνθρωπος κάτι έχει κάνει στη ζωή του
Ίσως περισσοτερα κι απ την Κάτια που τσεπωνει 40κ τον μήνα
10k τη βδομάδα σας γλεντάει όλουςΜεγάλο παλτό
Δεν τα παίρνει από την τσέπη μας .....και με τις βλακείες που λέει θα αλλάξει το klima για αυτήν ...και μέσα στο παιχνίδι...και έξω στον κόσμο10k τη βδομάδα σας γλεντάει όλους
Απο τι μια σε καταλαβαινω να φτιαχνεσαι .. Εγω οποιος και να κλαψει και με οποιον τροπο και να κλαψει η θα παιθανω στα γελια η αν δεν αντεχω να δω ολο αυτο το "χαρουμενο-συγκηνητικο" σκηνικο θα αλλαξω καναλιΑν κλαινε παιχτριες τυπου ταραμπανκο δε με χαλαει. Με φτιαχνει .
Απο την τσεπη μας τα παιρνειΔεν τα παίρνει από την τσέπη μας .....και με τις βλακείες που λέει θα αλλάξει το klima για αυτήν ...και μέσα στο παιχνίδι...και έξω στον κόσμο