Νέα

Survivor 5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    reality tv survivor
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πόσα "ναυάγια" αντέχει αυτή η χώρα τελικά;;;;; ?

• Νέος Τριαντάφυλλος.. αποκλείεται να ξανά υπάρξει !

Ψήφοι: 66 59,5%
  • Silver Alert από το 2017 ψάχνουμε νέο Ντάνο !

Ψήφοι: 45 40,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
τυπος τακης εχει και οικογενεια :confused:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Δεν ξερω για σας παιδια αλλα εγω την αμαρτια μου θσ την πω..
Καθε φορα που εχει επαθλο επικοινωνιας βλεπω τον αγωνα αλλα την ωρα της συγκινησης (οταν δηλαδη η νικητρια ομαδα κερδιζει και παει να ακουσει τα αγαπημενα της προσωπα) εγω η θα κλαψω απο τα γελια η θα αλλαξω καναλι επειδη δεν αντεχω να βλεπω
Και θελω να ρωτησω: Μονο εγω δεν ειμαι ευεστητος και δεν μπορω να καταλαβω την συγκηνισιακη φορτιση που νιωθουν οι παικτες εκεινη την στιγμη? :think:

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Καθε φορα που εχει επαθλο επικοινωνιας βλεπω τον αγωνα αλλα την ωρα της συγκινησης (οταν δηλαδη η νικητρια ομαδα κερδιζει και παει να ακουσει τα αγαπημενα της προσωπα) εγω η θα κλαψω απο τα γελια η θα αλλαξω καναλι επειδη δεν αντεχω να βλεπω
Και θελω να ρωτησω: Μονο εγω δεν ειμαι ευεστητος και δεν μπορω να καταλαβω την συγκηνισιακη φορτιση που νιωθουν οι παικτες εκεινη την στιγμη? :think:
Εγώ δεν γελάω μόνο με τα κλάματα, τους βρίζω κιόλας. Είμαστε πολλοί οι "αναίσθητοι" ?

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Εγώ δεν γελάω μόνο με τα κλάματα, τους βρίζω κιόλας. Είμαστε πολλοί οι "αναίσθητοι" ?
Ειναι μεγαλη παρηγορια να ακουω οτι δεν ειμαι ο μονος αναισθητος με την συγκηνησιακη φορτιση και την αναγκη που εχουν η παικτες να επικοινωνησουν με τα αγαπημενα τους προσωπα..
Οχι τιποτα αλλο , ενιωθα ασχημα διοτι τα παιδια κλαινε απο χαρα και πονανε επειδη τους λειπουν οι δικοι τους και εγω δεν μπορουσα να γινω ενα με τον πονο τους.. Αλλα τωρα που ακουσα οτι δεν ειμαι ο μονος που δεν συγκινειτε με το "δραμα-αναγκη" των παικτων να επικοινωνησουν τωρα νιωθω ποιο ηρεμος :2funny: :2funny:

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Ειναι μεγαλη παρηγορια να ακουω οτι δεν ειμαι ο μονος αναισθητος με την συγκηνησιακη φορτιση και την αναγκη που εχουν η παικτες να επικοινωνησουν με τα αγαπημενα τους προσωπα..
Οχι τιποτα αλλο , ενιωθα ασχημα διοτι τα παιδια κλαινε απο χαρα και πονανε επειδη τους λειπουν οι δικοι τους και εγω δεν μπορουσα να γινω ενα με τον πονο τους.. Αλλα τωρα που ακουσα οτι δεν ειμαι ο μονος που δεν συγκινειτε με το "δραμα-αναγκη" των παικτων να επικοινωνησουν τωρα νιωθω ποιο ηρεμος :2funny: :2funny:
Έχω προσέξει ότι οι παίκτες /παίκτριες που συμπαθώ από την αρχή είναι και τα άτομα που δεν κλαίνε τόσο εύκολα ή δεν "καίγονται" για το show της επικοινωνίας. Τυχαίο; Δε νομίζω...

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Είναι μεγάλο μουνι ο Τακης

Ένα ναυάγιο ζωής ο τύπος.. 50 χρονών με παιδί & αδερφό παπά και συμπεριφέρεται σαν μαθητής λυκείου που συνεχώς ψάχνει τσαμπουκάδες για να ασχολούνται ΟΛΟΙ μαζί του προσπαθώντας με τέτοιου είδους μεθόδους να καλύψει την ανυπαρξία του όντας αποτυχημένος !
Φώναζε για τον Ρώσο πως κερδίζει από τύχη και ΟΧΙ επειδή είναι ικανός!
Όταν προσπαθήσει κάποιος να κάνει διάλογο μαζί του επειδή ΔΕΝ γνωρίζει απ'αυτά παρά μονάχα ξύλο κτλ. κατευθείαν ξεκινά μανούρα (βλέπε με Ρουβά, Αρσενίου) ως γνήσιος τραμπούκος !
Απαιτεί σεβασμό όταν ο ίδιος ΔΕΝ έχει μάθει να σέβεται !
* Θα μπορούσε όμορφα κι ωραία να έμπαινε στο παιχνίδι, να έπαιρνε τα χρήματα που υπέγραψε κι όλα κομπλέ δίχως να χαλάσει την όποια εικόνα του στην έξω κοινωνία.. που προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω να διαφέρει σε πολλά απ'αυτά που βλέπουμε (το ίδιο ισχύει για όλους βέβαια που σέβονται τον εαυτό τους και τους δικούς τους) !

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.078
Πόντοι
6.515
Ένα ναυάγιο ζωής ο τύπος.. 50 χρονών με παιδί & αδερφό παπά και συμπεριφέρεται σαν μαθητής λυκείου που συνεχώς ψάχνει τσαμπουκάδες για να ασχολούνται ΟΛΟΙ μαζί του προσπαθώντας με τέτοιου είδους μεθόδους να καλύψει την ανυπαρξία του όντας αποτυχημένος !
Όταν προσπαθήσει κάποιος να κάνει διάλογο μαζί του επειδή ΔΕΝ γνωρίζει απ'αυτά παρά μονάχα ξύλο κτλ. κατευθείαν ξεκινά μανούρα (βλέπε με Ρουβά, Αρσενίου) ως γνήσιος τραμπούκος !
* Θα μπορούσε όμορφα κι ωραία να έμπαινε στο παιχνίδι, να έπαιρνε τα χρήματα που υπέγραψε κι όλα κομπλέ δίχως να χαλάσει την όποια εικόνα του στην έξω κοινωνία.. που προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω να διαφέρει σε πολλά απ'αυτά που βλέπουμε (το ίδιο ισχύει για όλους βέβαια που σέβονται τον εαυτό τους και τους δικούς τους) !
Αν ήταν όλα αυτά, γράφεις στο τέλος δεν θα πηγαινε εκεί τυπε

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.056
Πόντοι
6.256
Και λιγα λες
Νομιζω θα φαει σουτ γρηγορα,
Βασικα θελουμε να μεινει γιατι στηριζουμε καραγκιοζηδες, καλα τα βυζια και τα κωλαρακια αλλα και άτομα τυπου τακης βαλαντης πρεπει να υπαρχουν

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Λογικό είναι.
Κανείς μας δεν έχει ιδέα πώς νιώθει κάπως αποκλεισμενος για μήνες χωρίς επικοινωνία με τον έξω κόσμο.
Το να μην καταλαβαίνει κάποιος μεταφράζεται με όλα αυτά που λες.
Οπότε αντιδράς με γέλια ή αμηχανίας.

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Γυφτισσα ειναι τυποι ?:think::confused::confused::confused:
1.jpg

giphy.gif

οχι , αλμπάνα

Morfeas1984

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2020
Like
115
Πόντοι
0
Λογικό είναι.
Κανείς μας δεν έχει ιδέα πώς νιώθει κάπως αποκλεισμενος για μήνες χωρίς επικοινωνία με τον έξω κόσμο.
Το να μην καταλαβαίνει κάποιος μεταφράζεται με όλα αυτά που λες.
Οπότε αντιδράς με γέλια ή αμηχανίας.
Αυτό που νιώθεις είναι ντροπή για λογαριασμό τους με αποτέλεσμα να έρθεις σε αμηχανία.Και εξηγείται επιστημονικά.Όταν βλέπουμε κάποιον να κάνει ή να δέχεται κάτι κακό,η ακόμα και να συγκινείται ευκολα ενεργοποιούνται οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου με εκείνες όταν πονάμε. Συγκεκριμένα, ο ιππόκαμπος, εκείνη η εγκεφαλική δομή που συμμετέχει στη μεταφορά πληροφοριών από τη βραχυπρόθεσμη μνήμη στη μακροπρόθεσμη και την πλοήγηση στο χώρο, διεγείρεται όταν βιώνεις μία άβολη κατάσταση, έστω και σαν μάρτυρας, υπενθυμίζοντάς σου ενδεχομένως μία παλιότερη εμπειρία στην οποία είχες νιώσεις ότι ντροπιάζεσαι, συγκινήθηκε ς υπερβολικά, μειώνεσαι και άρα αδικείσαι.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.202
Πόντοι
201
ο ποιο μαλακας ολων ειναι ο Αρσενιου ο τραχανας με τις ξυρισμενες μασχαλες,μας εχει πρηξει το παπαρι το ποσο μπεσα εχει και τι εχει κανει στην ζωη του

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
ελεος ρε μαλακα μουνοδουλε. ασε τη γαμιολα να κρυωσει. τη σηκωσες πριν στους ομους σου και αυτη σε γειωσε. εγω ουτε που θα τη ξαναπλησιαζα

Συνημμένα

• αα.jpg
    αα.jpg
    197,1 KB · Εμφανίσεις: 48

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
ελεος ρε μαλακα μουνοδουλε. ασε τη γαμιολα να κρυωσει. τη σηκωσες πριν στους ομους σου και αυτη σε γειωσε. εγω ουτε που θα τη ξαναπλησιαζα

οντως του την ειπε κιόλας καλά .... μαλλον ειχε τιποτα γυναικολογικά και φρικαρε ... :grin::grin::grin::grin::grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom