arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
ερωτας...αρχοντικη...αριστοκρατικη
ερωτας...αρχοντικη...αριστοκρατικη
δεν θυμαμαι πιο αλανι το σκεφτηκε αλλα ακομα γελαω οποτε το πετυχαινωΒιγκανοάπλυτη
αυτη που βρεθηκε??? τι πλασμα ειναι αυτο?
Λάστιχο θα την κάνω μέχρι το τέλος του παιχνιδιού για σένα
αδιστακτη επαγγελματιας και λιγο σαλεμενη
μαλλον πιο πολυ επενδυση για το μετα πιστευω παρα οτι πανε για κανα 20αρικο μεσο οροΓι αυτό ρισκάρουν και την υγεία τους νέοι άνθρωποι μ αυτή τη διατροφη
Χαχαχα
Απόλαυση !
Εεεε δεν έχει στην τύχη 5 φαρμακεία επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος και κάτι τέτοια κοριτσάκια τα έχει για πλάκα στην δουλειά του ...εγώ νομίζω ο Σπύρος πριν φύγει από Αθήνα άφησε σε δικό του άνθρωπο ένα μπάτζετ για τα τηλέφωνα....όταν τελειώσουν τα λεφτά τότε θα φύγει....αλλά έχει πολλά λεφτά ο φαρκακοτριφτη.....προφεσορ Σπύρος σκέφτεται από τώρα τι θα γίνει σε δύο βδομάδες και κάνει σχέδιαΕχω αρχίσει και γουστάρω Μαρτικα μαγκες !
Ο τυπάς είναι ζογκλέρ , τις έχει σκουπιδιάσει όλες εκεί μέσα με το ...βαμβάκι όμως.
Μεγάλος τσόγλανος
Εντωμεταξύ παίρνει και ένα ύφος psycho καμιά φορά ... , respect !
γοργονααααα!!!
ειναι μελαγχολικος ο ερωτας γτ με σκεφτεται...
Instaαυτη που βρεθηκε??? τι πλασμα ειναι αυτο?
και τι σχεση εχει με το νημα?
και τι σχεση εχει με το νημα?
ειναι παντως απιστευτικη
οχι ρε αληθεια δεν ξερωωραιο το τρολλ
αυτη φιλος ειναι η σοφιαναοχι ρε αληθεια δεν ξερω
το μονο που θυμαμαι ειναι οτι την ειδα στο νημα πολλες σελιδες πριν, στο κομματι που ελεγε πως ηταν πριν η αθηνα
αλλα τι σχεση εχουν?
για κανα 10 ευρω στα μπουρδελαγοργονααααα!!!
ολοι εκει πανε , εκτος απτα λεφτα που θα παρουν, και για να γινουν γνωστοι στο ευρυ κοινο. μακαρι να εμπαινα και γω. θα γινομουν γνωστος, θα αυξανοταν δραματικα ο αριθμος γυναικων που θα μου καθοντουσαν, και θα εβγαζα και φραγκα.μαλλον πιο πολυ επενδυση για το μετα πιστευω παρα οτι πανε για κανα 20αρικο μεσο ορο
απορια...η ναυσικα γτ μπηκε αφου εχει τον πλουσιο που την περιμενει να σμιξουν?
επισης ισχυει οτι εκανε βιζιτες σε κλειστο κυκλο? καπου εδω μεσα το διαβασα