Νέα

Survivor 5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    reality tv survivor
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πόσα "ναυάγια" αντέχει αυτή η χώρα τελικά;;;;; ?

• Νέος Τριαντάφυλλος.. αποκλείεται να ξανά υπάρξει !

Ψήφοι: 66 59,5%
  • Silver Alert από το 2017 ψάχνουμε νέο Ντάνο !

Ψήφοι: 45 40,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
140
Πόντοι
1
Ο ΟΥΚας εχει φυγει απο τωρα και δεν το ξερει. Βουτυρο στο ψωμι των διασημων για αποχωρηση.
Κλασικό ντούκι, τέρμα χαζός. 50 χρόνων άνθρωπος και κάνει σαν καγκουροπιτσιρικι "μένα χέρι και σσσ". Μπήκε σαν καραβανάς και δεν κατάλαβε ότι είναι νέωπας και έπρεπε να το πάει λάου λάου. Τέρμα βλάκας

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Δεν ξερω για σας παιδια αλλα εγω δυο πραγματα εχω να πω για το αποψινο επεισοδιο:
1) Κριμα που εφυγε η Πελαγια, ηταν ωραιο μ..ακι αλλα τι να κανουμε η ζωη συνεχιζετε
2)Δεν ξερω για σας αλλα οταν ειδα την Ασημινα να γκαριζει οταν ανακοινωθηκε οτι θα φυγει η Πελαγια εγω πεθανα στα γελια :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
παικτες reality ''στο παιχνιδι μπηκα τυχαια , δηλωσε συμμετοχη για εμενα ενας φιλος μου χωρις να το ξερω, ''

εχετε ακουσει μεγαλυτερη παπατζα απο αυτην τυποι ? :confused: :confused: :confused:

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
140
Πόντοι
1
Δεν ξερω για σας παιδια αλλα εγω δυο πραγματα εχω να πω για το αποψινο επεισοδιο:
1) Κριμα που εφυγε η Πελαγια, ηταν ωραιο μ..ακι αλλα τι να κανουμε η ζωη συνεχιζετε
2)Δεν ξερω για σας αλλα οταν ειδα την Ασημινα να γκαριζει οταν ανακοινωθηκε οτι θα φυγει η Πελαγια εγω πεθανα στα γελια :2funny:
Κάθε "χαστούκι" που τρώνε wannabe celebrities κακομαθημένα, κλικαδόρικα, άχρηστα, ιντριγκαδόρικα φεμιναζί τυπάκια είναι μία νίκη της ανθρωπότητας.

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
μονο εδω τυπε ειχαμε δειξει πρωτοι οτι δεν τον ακουμπησε ο Σπυρος. Γιατι μιλαμε νε ντοκουμεντα gifakia. :confused: :confused: :confused: :hi:

giphy.gif

Είχες δίκιο τελικά.. τεράστιο παρτάλι ο βατραχάνθρωπος απ' τα LIDL...
Πέφτει μόνος του από τον αέρα και κατηγορεί τον Μαρτίκα μισό μέτρο απόσταση.. και ΔΕΝ είναι μόνο αυτό ΔΕΝ βουτάει πισίνα όπως ΟΛΟΙ οι νορμάλ άνθρωποι για να ΜΗΝ αποκομίσει κάνα τραυματισμό αλλά ξεκινά τα ακροβατικά και ΔΕΝ αφήνει απ'το χέρι το μαντζαφλάρι σαν γριά που προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα οι τσαντάκηδες και την σέρνουν για κάποια μέτρα...

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Είχες δίκιο τελικά.. τεράστιο παρτάλι ο βατραχάνθρωπος απ' τα LIDL...
Πέφτει μόνος του από τον αέρα και κατηγορεί τον Μαρτίκα μισό μέτρο απόσταση.. και ΔΕΝ είναι μόνο αυτό ΔΕΝ βουτάει πισίνα όπως ΟΛΟΙ οι νορμάλ άνθρωποι για να ΜΗΝ αποκομίσει κάνα τραυματισμό αλλά ξεκινά τα ακροβατικά και ΔΕΝ αφήνει απ'το χέρι το μαντζαφλάρι σαν γριά που προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα οι τσαντάκηδες και την σέρνουν για κάποια μέτρα...
Μα ο ΟΥΚΑΣ ακούει φωνές και όλο κατηγορεί τους άλλους.
Μία λέει τον έσπρωχνε ο Σπύρος και μετά γελούσε, μετά λέει άκουσε ότι κάποιος έλεγε για το κουλό του το χέρι.
Άλλος με τρελά ψυχολογικά που όλο θέλει να βγαίνει το θύμα.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376

Θα το έγραφα και για την Πελαγία αλλά φοβαμαι γιατι μπορεί να μου κάνει μήνυση αυτή.Πελαγία, έλα,
:bigdick: :bigdick: :alivedick: :alivedick:
διαφωνω για πελαγια...εχει κατι το αριστοκρατικο.
αν κανει χειροτερα κατω απ τα γραφεια η στα γυρω επιπλα δεν εχω ιδεα

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Ο.καραβλαχος αγκαλιάζει την Πελαγία κ Της λέει....μόλις συναντηθούμε έξω θα κάνουμε δουλειες....

Τι δουλειές με την Πελαγία βρε καραβλαχε, που το μόνο που μπορείς να κάνεις μαζί της είναι να την αρμεγεις :confused:

Καλά να πάθει η μαντάμ πελαζι αφού τέτοια βυζιά κ ούτε μια φορά δεν μας τα χάρισε απλόχερα για:bigdick::bigdick::bigdick:

γιατι το λες αυτο ? μπορει να την βάλει υπεύθυνη προσωπικού στα κτήματα

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
διαφωνω για πελαγια...εχει κατι το αριστοκρατικο.
αν κανει χειροτερα κατω απ τα γραφεια η στα γυρω επιπλα δεν εχω ιδεα
Είναι από αυτές που νομίζουν ότι είναι super hot ενώ είναι super ύπνος.

Για να σου κάτσει θα θέλει να την πας Νέα Υόρκη αλλά δεν αξίζει ούτε 2 πιτόγυρα στου Μπάμπη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.428
Πόντοι
27.261
καλα τον πουλη που πηρε το πουλι, πως και τονε βαλανε μεσα, αφου ειχε θεμα υγειας ? :confused:
ποσο μαλακια φετος ακομα...

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Είναι από αυτές που νομίζουν ότι είναι super hot ενώ είναι super ύπνος.

Για να σου κάτσει θα θέλει να την πας Νέα Υόρκη αλλά δεν αξίζει ούτε 2 πιτόγυρα στου Μπάμπη.
οκ ειναι λιγο υπνος και μπλαζε γτ ξερει οτι μετραει.
εμενα παντως με φτιαχνει γτ ειναι θηλυκο

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
οκ ειναι λιγο υπνος και μπλαζε γτ ξερει οτι μετραει.
εμενα παντως με φτιαχνει γτ ειναι θηλυκο
Σε φτιαχνει για πιο kinky καταστάσεις που η ίδια δεν μπορεί να υποστηρίξει.

Παρόλα αυτά σεβαστά τα γούστα κ κάθε φαντασίωση.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Σε φτιαχνει για πιο kinky καταστάσεις που η ίδια δεν μπορεί να υποστηρίξει.

Παρόλα αυτά σεβαστά τα γούστα κ κάθε φαντασίωση.
με φτιαχνει γτ ειναι ωραια γκομενα αλλα οπως ειπες ολα σεβαστα

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
137
Πόντοι
280
Έτσιιιιιιι,εχθές ήταν απολαυστικότατο το επεισόδιο,ο Σπύρος είναι φοβερός και δεν αξίζει τέτοια χυδαία επίθεση από αυτούς που έμπλεξε εκεί,έχει μυαλό να καθοδηγήσει την ομάδα αλλά οι υπόλοιποι δεν τον καταλαβαίνουν ,οκ αυτοί κάθε εβδομάδα που θα γυρνάνε ξελιγωμένοι από την πείνα και βλέπουν τα βίντεο τότε θα πάρουν χαμπάρι, όπως έχω ξαναπει γουστάρω κόκκινους λόγο Θήβας και Σόιλε αλλά το ίδιο και για τον Σπύρο θα τον υποστιρίξω άνετα, σαν μπορδελιάριδες όλοι κάποια στιγμή έχουμε φάει την φόλα μας και έχουμε πετάξει λεφτά σε πουτάνες πουν δεν αξίζαν ούτε 5 λεπτά του ευρώ γιαυτό λοιπόν και μόνο όταν θα είναι στον τάκο ο Σόιλε ή ο Σπύρος εγώ θα υποστιρίζω με λίγα τηλεφωνήματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom