You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 5
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Στάνταρ, δίνει 1.05Θα πηδηξει Ευρυδίκη ο ΟΥΚας τυποι?
noir
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Κλασικό ντούκι, τέρμα χαζός. 50 χρόνων άνθρωπος και κάνει σαν καγκουροπιτσιρικι "μένα χέρι και σσσ". Μπήκε σαν καραβανάς και δεν κατάλαβε ότι είναι νέωπας και έπρεπε να το πάει λάου λάου. Τέρμα βλάκαςΟ ΟΥΚας εχει φυγει απο τωρα και δεν το ξερει. Βουτυρο στο ψωμι των διασημων για αποχωρηση.
Δεν ξερω για σας παιδια αλλα εγω δυο πραγματα εχω να πω για το αποψινο επεισοδιο:
1) Κριμα που εφυγε η Πελαγια, ηταν ωραιο μ..ακι αλλα τι να κανουμε η ζωη συνεχιζετε
2)Δεν ξερω για σας αλλα οταν ειδα την Ασημινα να γκαριζει οταν ανακοινωθηκε οτι θα φυγει η Πελαγια εγω πεθανα στα γελια
1) Κριμα που εφυγε η Πελαγια, ηταν ωραιο μ..ακι αλλα τι να κανουμε η ζωη συνεχιζετε
2)Δεν ξερω για σας αλλα οταν ειδα την Ασημινα να γκαριζει οταν ανακοινωθηκε οτι θα φυγει η Πελαγια εγω πεθανα στα γελια
noir
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Κάθε "χαστούκι" που τρώνε wannabe celebrities κακομαθημένα, κλικαδόρικα, άχρηστα, ιντριγκαδόρικα φεμιναζί τυπάκια είναι μία νίκη της ανθρωπότητας.Δεν ξερω για σας παιδια αλλα εγω δυο πραγματα εχω να πω για το αποψινο επεισοδιο:
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Αυτή η ασημινα θυμίζει μια θεία που είχε ο Λαζόπουλος στα live tsantiri, που έκραζε όλη την ώρα από κάτω με τα αστεία, με χρονοκαθυστέρηση.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
μονο εδω τυπε ειχαμε δειξει πρωτοι οτι δεν τον ακουμπησε ο Σπυρος. Γιατι μιλαμε νε ντοκουμεντα gifakia.
Είχες δίκιο τελικά.. τεράστιο παρτάλι ο βατραχάνθρωπος απ' τα LIDL...
Πέφτει μόνος του από τον αέρα και κατηγορεί τον Μαρτίκα μισό μέτρο απόσταση.. και ΔΕΝ είναι μόνο αυτό ΔΕΝ βουτάει πισίνα όπως ΟΛΟΙ οι νορμάλ άνθρωποι για να ΜΗΝ αποκομίσει κάνα τραυματισμό αλλά ξεκινά τα ακροβατικά και ΔΕΝ αφήνει απ'το χέρι το μαντζαφλάρι σαν γριά που προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα οι τσαντάκηδες και την σέρνουν για κάποια μέτρα...
Τελευταία τροποποίηση:
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Μα ο ΟΥΚΑΣ ακούει φωνές και όλο κατηγορεί τους άλλους.Είχες δίκιο τελικά.. τεράστιο παρτάλι ο βατραχάνθρωπος απ' τα LIDL...
Πέφτει μόνος του από τον αέρα και κατηγορεί τον Μαρτίκα μισό μέτρο απόσταση.. και ΔΕΝ είναι μόνο αυτό ΔΕΝ βουτάει πισίνα όπως ΟΛΟΙ οι νορμάλ άνθρωποι για να ΜΗΝ αποκομίσει κάνα τραυματισμό αλλά ξεκινά τα ακροβατικά και ΔΕΝ αφήνει απ'το χέρι το μαντζαφλάρι σαν γριά που προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα οι τσαντάκηδες και την σέρνουν για κάποια μέτρα...
Μία λέει τον έσπρωχνε ο Σπύρος και μετά γελούσε, μετά λέει άκουσε ότι κάποιος έλεγε για το κουλό του το χέρι.
Άλλος με τρελά ψυχολογικά που όλο θέλει να βγαίνει το θύμα.
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
διαφωνω για πελαγια...εχει κατι το αριστοκρατικο.Θα το έγραφα και για την Πελαγία αλλά φοβαμαι γιατι μπορεί να μου κάνει μήνυση αυτή.Πελαγία, έλα,
αν κανει χειροτερα κατω απ τα γραφεια η στα γυρω επιπλα δεν εχω ιδεα
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Ο.καραβλαχος αγκαλιάζει την Πελαγία κ Της λέει....μόλις συναντηθούμε έξω θα κάνουμε δουλειες....
Τι δουλειές με την Πελαγία βρε καραβλαχε, που το μόνο που μπορείς να κάνεις μαζί της είναι να την αρμεγεις
Καλά να πάθει η μαντάμ πελαζι αφού τέτοια βυζιά κ ούτε μια φορά δεν μας τα χάρισε απλόχερα για
γιατι το λες αυτο ? μπορει να την βάλει υπεύθυνη προσωπικού στα κτήματα
γιατι το λες αυτο ? μπορει να την βάλει υπεύθυνη προσωπικού στα κτήματα
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Είναι από αυτές που νομίζουν ότι είναι super hot ενώ είναι super ύπνος.διαφωνω για πελαγια...εχει κατι το αριστοκρατικο.
αν κανει χειροτερα κατω απ τα γραφεια η στα γυρω επιπλα δεν εχω ιδεα
Για να σου κάτσει θα θέλει να την πας Νέα Υόρκη αλλά δεν αξίζει ούτε 2 πιτόγυρα στου Μπάμπη.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.428
- Πόντοι
- 27.261
καλα τον πουλη που πηρε το πουλι, πως και τονε βαλανε μεσα, αφου ειχε θεμα υγειας ?
ποσο μαλακια φετος ακομα...
ποσο μαλακια φετος ακομα...
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
οκ ειναι λιγο υπνος και μπλαζε γτ ξερει οτι μετραει.Είναι από αυτές που νομίζουν ότι είναι super hot ενώ είναι super ύπνος.
Για να σου κάτσει θα θέλει να την πας Νέα Υόρκη αλλά δεν αξίζει ούτε 2 πιτόγυρα στου Μπάμπη.
εμενα παντως με φτιαχνει γτ ειναι θηλυκο
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Σε φτιαχνει για πιο kinky καταστάσεις που η ίδια δεν μπορεί να υποστηρίξει.οκ ειναι λιγο υπνος και μπλαζε γτ ξερει οτι μετραει.
εμενα παντως με φτιαχνει γτ ειναι θηλυκο
Παρόλα αυτά σεβαστά τα γούστα κ κάθε φαντασίωση.
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
με φτιαχνει γτ ειναι ωραια γκομενα αλλα οπως ειπες ολα σεβασταΣε φτιαχνει για πιο kinky καταστάσεις που η ίδια δεν μπορεί να υποστηρίξει.
Παρόλα αυτά σεβαστά τα γούστα κ κάθε φαντασίωση.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
καυλα η Ασπα
Έτσιιιιιιι,εχθές ήταν απολαυστικότατο το επεισόδιο,ο Σπύρος είναι φοβερός και δεν αξίζει τέτοια χυδαία επίθεση από αυτούς που έμπλεξε εκεί,έχει μυαλό να καθοδηγήσει την ομάδα αλλά οι υπόλοιποι δεν τον καταλαβαίνουν ,οκ αυτοί κάθε εβδομάδα που θα γυρνάνε ξελιγωμένοι από την πείνα και βλέπουν τα βίντεο τότε θα πάρουν χαμπάρι, όπως έχω ξαναπει γουστάρω κόκκινους λόγο Θήβας και Σόιλε αλλά το ίδιο και για τον Σπύρο θα τον υποστιρίξω άνετα, σαν μπορδελιάριδες όλοι κάποια στιγμή έχουμε φάει την φόλα μας και έχουμε πετάξει λεφτά σε πουτάνες πουν δεν αξίζαν ούτε 5 λεπτά του ευρώ γιαυτό λοιπόν και μόνο όταν θα είναι στον τάκο ο Σόιλε ή ο Σπύρος εγώ θα υποστιρίζω με λίγα τηλεφωνήματα
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
γυναικα με τα ολα της και αξιοπρεπεστατηΕίναι άλλο επίπεδο μουνιού.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 153K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις