You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 5
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.719
- Πόντοι
- 1.071
Στα αρχιδια μας ας φύγει
Τα κορίτσια μας νομίζουν εμάς
Εμείς ειμαι κωλομπαραδες δεν μας νοιάζει ποιος θα κερδίσει
Αρκεί να βλέπουμε κωλους και βυζια
Αυτο ειναι για εμάς το σαρβαιβορ
Παρ αυτα περαστικά στον Γιωρίκα
Τα κορίτσια μας νομίζουν εμάς
Εμείς ειμαι κωλομπαραδες δεν μας νοιάζει ποιος θα κερδίσει
Αρκεί να βλέπουμε κωλους και βυζια
Αυτο ειναι για εμάς το σαρβαιβορ
Παρ αυτα περαστικά στον Γιωρίκα
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
Δεν θα μπει όποια κ όποια τύπε, μάχιμο σκυλί "πολέμου" θα μπει..ε ναι αναμενομενο ... εδω και 2 εβδομαδες εξαφανισμενος .... κριμα γιατι το πηγαινε καλα ... αλλα να τον αναπληρωσει γυναικα το θεωρω μαλακια ... ηδη ειναι αποδυναμωμενοι οι αντρες εκει ... εχουν φυγει βαλαντης - θανασης - χατηγεωργιου αν θυμαμαι καλα το ονομα και τωρα πηλιδης ... θα φτυσουν αιμα κωστανταρας ρουβας σοιλεδης
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.454
- Πόντοι
- 966
συμφωνω αλλα δεν προκειται να παιξει εναντιον αντρα .... αν και μερικους τους εχει απο τους μπλεΔεν θα μπει όποια κ όποια τύπε, μάχιμο σκυλί "πολέμου" θα μπει..
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.668
- Πόντοι
- 27.261
οντως παιχταραδες οι ατιμοιηδη ειναι αποδυναμωμενοι οι αντρες εκει ... εχουν φυγει βαλαντης - θανασης - χατηγεωργιου
Πανέμορφη. Και εγώ έχω φάει κόλλημα. Πρόσωπο-βυζια-κωλος, όλα τα έχει το μωρό. Κάτι φεμινιστικές μπαρουφες που πετάει κατά καιρούς να κόψει και θα είναι κορυφή.Ταξιδεψε με
Εντωμεταξυ μου είπε γνωστός που συνεργάζεται με την παραγωγή του survivor ότι πήρε πολλές ψήφους στην τελευταία ψηφοφορία. Οπότε την συμπαθούν και άντρες και γυναίκες.
Το μάχιμο σκυλί "πολέμου" έφυγε στις 3 εβδομάδες πέρσι. Τόσο πολύ άντεξεΔεν θα μπει όποια κ όποια τύπε, μάχιμο σκυλί "πολέμου" θα μπει..
Και τώρα αν μπει, για κανά μήνα θα μπει, να τσεπωσει κανά 40.000 ευρώ (αν ισχύουν τα ποσά),να τη θυμηθεί και ο κόσμος για καμιά εκπομπή και θα φύγει κυρία.
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.719
- Πόντοι
- 1.071
Ενα μήνα 40000€ για ριάλιτιΤο μάχιμο σκυλί "πολέμου" έφυγε στις 3 εβδομάδες πέρσι. Τόσο πολύ άντεξε
Και τώρα αν μπει, για κανά μήνα θα μπει, να τσεπωσει κανά 40.000 ευρώ (αν ισχύουν τα ποσά),να τη θυμηθεί και ο κόσμος για καμιά εκπομπή και θα φύγει κυρία.
Και ο κόσμος δεν εχει ψωμί να φάει
Τι να πω
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.682
- Πόντοι
- 4.546
Έφυγε άντρας και λέτε ότι θα μπει η Κάτια στη θέση του. Δηλαδή οι διάσημοι θα συνεχίσουν με 6 γυναίκες και 3 άντρες;
Ο Αρσενίου μπαίνει στην θέση του Πόντιου τύπε.
Μπορεί η Ουκρανή να έχει αρχίδια αλλά ΔΕΝ γίνεται να καλύψει το αριθμητικό μειονέκτημα των κόκκινων ανδρών.
τρια ειναι τα μεγαλυτερα μουνοπανα εκει μεσα , φαρμακοτρίφτης - κωλοβλαχος - σαυρα ελλεινηνιδα μυριελλα ..... να δω για ποσο καιρο θα τους κραταει μεσα ο τουρκαλας
Πληροφοριακά πάντα η Κουρεντή είναι Αλβανέζα.
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.454
- Πόντοι
- 966
Τα ίδια σκατα δηλ με ελλεηνιδα …
Ο Αρσενίου μπαίνει στην θέση του Πόντιου τύπε.
Μπορεί η Ουκρανή να έχει αρχίδια αλλά ΔΕΝ γίνεται να καλύψει το αριθμητικό μειονέκτημα των κόκκινων ανδρών.
Πληροφοριακά πάντα η Κουρεντή είναι Αλβανέζα.
μέχρι να μπει Αρσενίου θα χουν φάει τρελή πουτσα η κόκκινοι … εγώ διάβασα πως ακόμη Ελλάδα ήταν αυτές τις μέρες
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.546
- Πόντοι
- 456
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση συνάδελφε.Ο Αρσενίου μπαίνει στην θέση του Πόντιου τύπε.
Επειδή το όνομα Αρσενίου δεν μου λέει κάτι αν μπορείς δώσε κάποια πληροφορία.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ενας τελειωμένος υποτιθέμενος τραγουδιστής ,ναυάγιοΣε ευχαριστώ για την ενημέρωση συνάδελφε.
Επειδή το όνομα Αρσενίου δεν μου λέει κάτι αν μπορείς δώσε κάποια πληροφορία.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.878
- Πόντοι
- 3.846
Τι έχει η Σοφιανα;;Πανέμορφη. Και εγώ έχω φάει κόλλημα. Πρόσωπο-βυζια-κωλος, όλα τα έχει το μωρό. Κάτι φεμινιστικές μπαρουφες που πετάει κατά καιρούς να κόψει και θα είναι κορυφή.
Εντωμεταξυ μου είπε γνωστός που συνεργάζεται με την παραγωγή του survivor ότι πήρε πολλές ψήφους στην τελευταία ψηφοφορία. Οπότε την συμπαθούν και άντρες και γυναίκες.
Βυζια; ?
Τυπε άνοιξε τα μάτια σου γιατί αν η Σοφιανα έχει βυζια, η Πελαγία έχει αεροπλανοφορα.
2 σπυρακια έχει η κοπελιά και όταν βγαίνει χωρίς σουτιεν, απλά βλέπεις 2 φουσκωματακια.
Κατά τα άλλα μουναρα με τρελή φάτσα και κωλο.
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Σπυράκια δεν τα λες ρε μύστη μου...Η Σαυριέλλα έχει σπυράκια και η Άσπα.Τι έχει η Σοφιανα;;
Βυζια; ?
Τυπε άνοιξε τα μάτια σου γιατί αν η Σοφιανα έχει βυζια, η Πελαγία έχει αεροπλανοφορα.
2 σπυρακια έχει η κοπελιά και όταν βγαίνει χωρίς σουτιεν, απλά βλέπεις 2 φουσκωματακια.
Η Σοφιάνα δεν έχει τα βυζιά της Ευρυδίκης,της Πελαγίας ή της Ναυσικάς αλλά δεν την λες και πλήρως άβυζη...Μια χαρά είναι το μωρό
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.454
- Πόντοι
- 966
H πελαγια έχει όντως αεροπλανοφόρα τύπεΤι έχει η Σοφιανα;;
Βυζια; ?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 6.515
τον απαξιωσες τυπεενας τελειωμένος υποτιθέμενος τραγουδιστής ,ναυάγιο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)