Παίρνει μίζα από τα λουλουδάδικα κάθε φορά που πουλάνε τριαντάφυλλακαι συμφωνα με οσα γραφουν ταχει παρει αυτα τα λεφτα με 4 μηνες στο παιχνιδι
ποια ζωη του 30φυλλου;
το σπιτι δεν τοδα αλλα το θεμα μην μου πεις οτι ειναι κανα ονομα πια και κονομαει απο το τραγουδι
σε κατι ριαλιτυ εχει παει ποιος τον θυμαται δηλ σαν τραγουδιστη
ο Καλλιδης μεγαλυτερο ονομα ειναι
η' θακανε παζαρια ο Κοψιδας λες και θαπαιζε στο χολιγκουντ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hellraiser4Ever
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 665K
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Πάντως ο Παππάς, την τσίμπησε την 80αρα (χιλιάδες ευρώ) και τον γνωρίσαν πολλοί που δεν τον ήξεραν, ενώ τον θυμήθηκαν και αρκετοί άλλοι. Έχει σημασία η αναγνωρισιμότητα σε αυτό που κάνει, μια μίξη από ηθοποιός, μοντέλο, γκόμενος, προικοθήρας. Πάντως στα πρωιναδικα σήμερα (δεν τα είδα, μου το είπαν), έπεσε τρελό κράξιμο στους μπλε, για τους πανηγυρισμούς τους και ειδικά στον σκατιαρη ζαχαροπλάστη με την μπουρού.
Μία μείξη από τίποτα είναι...
Πάνε οι καλές εποχές που θα έπαιζε 2-3 χρόνια σε κανάν Φώσκολο και θα σήκωνε 2-3 πολυκατοικίες.
Οι περισσότεροι της κλάσης του στην πείνα είναι,για αυτό άλλωστε πήγε στα 34 του στο Survivor.
O Koψιδάς από την άλλη, είπε ότι λόγω κορονιού και αναδουλειάς πριν μπει στο Survivor είχε μόλις 200 ευρώ στο λογαριασμό του..
Το θέμα είναι να ασχολείσαι με κάτι ή γενικά να είσαι σε θέση να βγάζεις λεφτά σε βάθος χρόνου.
Τα 80χιλιάρικα είναι τίποτα όχι μόνο για αυτούς,αλλά και για κάθε άτομο που δεν ξέρει να βγάζει λεφτά.
Εδώ παίζουν κάποιες περιπτώσεις που τύποι της διπλανής πόρτας είχαν κερδίσει μύρια στο Λοττο και σε λίγα χρόνια,
είχαν και χρέη από πάνω..
Θα κρατήσει/επενδύσει ο Παππάρας τα 80χιλ που την είδε Μόντε Κάρλο και ξυσταρχίδιας
Κανά onlyfans θα καταντήσει να κάνει και θα βάζει on camera καρύδες στον κώλο του
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Εσένα σε κόβω για ξάδερφο του Μπάρτζη.... .Ο Κοψιδάς είναι ασχημομούρης και πολλά ήταν τα 200ευρω που είχε.Μία μείξη από τίποτα είναι...
Πάνε οι καλές εποχές που θα έπαιζε 2-3 χρόνια σε κανάν Φώσκολο και θα σήκωνε 2-3 πολυκατοικίες.
Οι περισσότεροι της κλάσης του στην πείνα είναι,για αυτό άλλωστε πήγε στα 34 του στο Survivor.
O Koψιδάς από την άλλη, είπε ότι λόγω κορονιού και αναδουλειάς πριν μπει στο Survivor είχε μόλις 200 ευρώ στο λογαριασμό του..
Το θέμα είναι να ασχολείσαι με κάτι ή γενικά να είσαι σε θέση να βγάζεις λεφτά σε βάθος χρόνου.
Τα 80χιλιάρικα είναι τίποτα όχι μόνο για αυτούς,αλλά και για κάθε άτομο που δεν ξέρει να βγάζει λεφτά.
Εδώ παίζουν κάποιες περιπτώσεις που τύποι της διπλανής πόρτας είχαν κερδίσει μύρια στο Λοττο και σε λίγα χρόνια,
είχαν και χρέη από πάνω..
Θα κρατήσει/επενδύσει ο Παππάρας τα 80χιλ που την είδε Μόντε Κάρλο και ξυσταρχίδιας
Κανά onlyfans θα καταντήσει να κάνει και θα βάζει on camera καρύδες στον κώλο του
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Τσομπανοτραβόλτα rulesΕσένα σε κόβω για ξάδερφο του Μπάρτζη.... .Ο Κοψιδάς είναι ασχημομούρης και πολλά ήταν τα 200ευρω που είχε.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Survivor - Αλέξης Παππάς: Η επιστροφή στην Ελλάδα και ο «χαμός» στο αεροδρόμιο
Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι θα μιλήσει... εν καιρώ
www.protothema.gr
Τον φυγαδεψανε όπως όπως και μας ξέφυγε στο αεροδρόμιοSurvivor - Αλέξης Παππάς: Η επιστροφή στην Ελλάδα και ο «χαμός» στο αεροδρόμιο
Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι θα μιλήσει... εν καιρώwww.protothema.gr
Σε ψάχνουμε
-τζεημς χουλς
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Survivor - Αλέξης Παππάς: Η επιστροφή στην Ελλάδα και ο «χαμός» στο αεροδρόμιο
Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι θα μιλήσει... εν καιρώwww.protothema.gr
"O πιο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι θα μιλήσει............όταν βγάλει την πούτσα του Τζέιμς από το στόμα του"
Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 206
σήμερα η μαριφώκια είπε ότι ήταν φίλοι με τον κοκκινομούρη εκτός παιχνιδιού
αλλά μετά αποκάλυψε ότι η ουαλική λέρα της είπε να μην το πει σε κανέναν στο παιχνίδι για να έχουν πλεονέκτημα
αλλά μετά αποκάλυψε ότι η ουαλική λέρα της είπε να μην το πει σε κανέναν στο παιχνίδι για να έχουν πλεονέκτημα
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.905
- Πόντοι
- 10.411
Survivor spoiler: Τραγικό! Βανδάλισαν το μαγαζί του Κώστα Παπαδόπουλου!
Είστε με τα καλά σας ορισμένοι;
www.google.com
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.458
- Πόντοι
- 3.556
Είμαι στο εξώχικο στο συγκρότημα τυπε το μεσημέρι ο σεφ εδώ έφτιαξε σουπιές με σπανάκι και μπαο Μπαν με γαρίδες!! Για βράδυ δεν ξέρω θα μου φέρει το μενού σε λίγο!!Έλα αδελφέ σήμερα τι είχε το μενού;μπακαλιάρο;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.218
- Πόντοι
- 5.006
Είμαι στο εξώχικο στο συγκρότημα τυπε το μεσημέρι ο σεφ εδώ έφτιαξε σουπιές με σπανάκι και μπαο Μπαν με γαρίδες!! Για βράδυ δεν ξέρω θα μου φέρει το μενού σε λίγο!!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.218
- Πόντοι
- 5.006
μωρη ρουφοκαυλετα τζεημς καριολη καφετζη σου γαμιετε ο μπαρτζης