Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Ο Τριαντάφυλλος στάνταρ παρακολουθούσε φανατικά το Big Brother προτού πάει στον Άγιο Δομίνικο και μελέτησε λεπτομερώς και εξονυχιστικά την Άννα Μαρία Ψυχαράκη...
συμφωνώ. κι εγώ το έβλεπα αλλά το σιχάθηκαρε μαλακες δεν βλεπετε αυτη η μαλακια...φτανει
ε ναι ρε συ...ειπαμε να κανουμε λιγο πλακα με τα παιδια εδω αλλα σου καιει τον εγκεφαλο η μαλακια πια...συμφωνώ. κι εγώ το έβλεπα αλλά το σιχάθηκα
τα έχω πει εγω , μονο το house of fame αξιζειε ναι ρε συ...ειπαμε να κανουμε λιγο πλακα με τα παιδια εδω αλλα σου καιει τον εγκεφαλο η μαλακια πια...
σήμερα η μαριφώκια είπε ότι ήταν φίλοι με τον κοκκινομούρη εκτός παιχνιδιού
αλλά μετά αποκάλυψε ότι η ουαλική λέρα της είπε να μην το πει σε κανέναν στο παιχνίδι για να έχουν πλεονέκτημα
θα στηριξω γιατρε μουτα έχω πει εγω , μονο το house of fame αξιζει
μεσα στη στιαπου αυτα τα 2 νιαμου
Νιπλακο Έλα να μας πάρεις καμία πιππααυτο το nissan to juke ποσο ασχημο ειναι ρε πουστη μου, το βαζε και διαφημιση κιολας
τι χάσαμε ? ω ρε πουστη ..Νιπλακο Έλα να μας πάρεις καμία πιππα
τι χάσαμε ? ω ρε πουστη ..
Κουράζεις.... Κάνεις σαν βραζιλιανακι από φαβελα που μόλις ανακάλυψε το internet.Νιπλακο Έλα να μας πάρεις καμία πιππα
Κουράζεις.... Κάνεις σαν βραζιλιανακι από φαβελα που μόλις ανακάλυψε το internet.
Δε πας να δεις αν έρχομαι .Κουράζεις.... Κάνεις σαν βραζιλιανακι από φαβελα που μόλις ανακάλυψε το internet.
Παράθεση δύο φορές βλέπω, πανικό θα ένιωσες! ?Δε πας να δεις αν έρχομαι .
Ναι με έπιασε κρύος ιδρώτας.δε πας για ύπνο να πιεις και το γάλα σου.Παράθεση δύο φορές βλέπω, πανικό θα ένιωσες! ?
Μόνο καρύδας πίνω, με το αγελαδινό πονάει το στομαχακι μου μετά...Ναι με έπιασε κρύος ιδρώτας.δε πας για ύπνο να πιεις και το γάλα σου.
Έτσι όπως πάει θα γαμήσουν Ιθαγενείς τον Ασημακό, θα την φάει και ο Λιάκοςτι γαμημενες πουστρες ειναι αυτες ρε