GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.692
- Πόντοι
- 25.165
Σαν την κωλαρα της Κωλαρινας δεν εχει τυποι.
Αυτή η φωτό ειναι 1-1,5 μηνα πριν..Τωρα εχει γινει ακτινογραφία σκελετού!Η Αμι γιαμι παρά τα ανύπαρκτα κιλά της έχει αρκετά αφράτο κωλο.
Πτεραρχε αυτη ηταν σκελετωμενη απ οταν μπηκε,αλλα ο κωλος ηταν δυσαναλογος με το υπολοιπο σωμαΑυτή η φωτό ειναι 1-1,5 μηνα πριν..Τωρα εχει γινει ακτινογραφία σκελετού!
τυποι κατι μου λεει οτι γουσταρετε να δειτε κωλοτρυπιδια σημερα
Είναι στο υπόγειο με τον φακίρη τρώνε καραβιδομακοναδεςμηπως περασε ο μπουχος?
τυπε αν παιξει καποιο πλανο σχετικο θα το κανονισωΤαλαντούχε τύπε iakove με τα gif, μπορείς να φτιάξεις κάτι που να έχει μέσα πατούσα-ποδάρα Καρολίνας;
Τύπε νομίζω πως στους κώλους τον μόνο που δεν έβαλες είναι τουΛοιπόν αυτά είναι τα Τοπ μου.
- Τοπ Κωλοι
1) Ελένη - Ελευθερία
2) Καρολίνα
3) Χριστίνα
4) Μαριάνθη
5) Νικολέτα
6) Μαριαλενα
- Τοπ Ολοκληρωμένη Γκόμενα
1) Χριστίνα (Τρομερό βυζι και καλός κωλος)
2) Μαριάνθη
3) Νικολέτα
Όλες οι άλλες είναι αβυζες και δεν τις μετράω καν. Την κατσαρίδα δεν την υπολογίζω καν ως γυναίκα.
Man τις πίτσας είναι πιο πολύΕίναι στο υπόγειο με τον φακίρη τρώνε καραβιδομακοναδες
Του χάμπουργκερ είναι φουλ και του κρέατος..Man τις πίτσας είναι πιο πολύ
Μια φορά φάγαμε μαζί Θεσσαλονίκη κ τρώγαμε τον αγλεωρα ,,,τρομαξα
δεν είναι από τον ήλιο, είναι από την τριβή των κωλομάγουλων, συνηθίζεται σε χωντροκωλες ή τσουπωτέςη ελενη η χαμπερη εχει βαρβατη κωλαρα...τσουπωτη που κανει μεχρι και σκια....γι αυτο εχει 2 γραμμες ασπρες απο τον ηλιο κατω απο κωλομαγουλα...
εχει κερδισει την συμπαθεια μου
Άμα τους δεις πως έτρωγαν πίτσα κ μακαρονάδα δα τρομάζες,Του χάμπουργκερ είναι φουλ και του κρέατος..
Από τότε που το έγραψες εσύ έχει χάσει 5 κιλά...Όταν έγραφε εγωρε νιαμι ότι η Νικολέτα είναι κωλαρα για μερακλήδες τότε με βριζατε
Αλλά τώρα δικαιωνομαι