sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.073
- Πόντοι
- 22.266
Ε τότε εγώ είμαι ακόμη περισσότερο μερακληςΑπό τότε που το έγραψες εσύ έχει χάσει 5 κιλά...
Ε τότε εγώ είμαι ακόμη περισσότερο μερακληςΑπό τότε που το έγραψες εσύ έχει χάσει 5 κιλά...
πεστα ρε μπρο γιατι με κραζανε οταν την πρωτο παρουσιασα στο σαι.....η ελενη η χαμπερη εχει βαρβατη κωλαρα...τσουπωτη που κανει μεχρι και σκια....γι αυτο εχει 2 γραμμες ασπρες απο τον ηλιο κατω απο κωλομαγουλα...
εχει κερδισει την συμπαθεια μου
οκι ντοκι.., καταλαβα... θα γαμησουμε με τα πόδια σημερα ...τυπε αν παιξει καποιο πλανο σχετικο θα το κανονισω
Είναι σειρά κατάταξης.Τύπε νομίζω πως στους κώλους τον μόνο που δεν έβαλες είναι του
Όταν έγραφα εγω ρε νιαμου ότι η Νικολέτα είναι κωλαρα για μερακλήδες τότε με βριζατε
Αλλά τώρα δικαιωνομαι
μόνο Κάτια ρε νιαμου
εχει τρομερη σκατοφατσα τυπε και ξεγελαει στην αρχη...πεστα ρε μπρο γιατι με κραζανε οταν την πρωτο παρουσιασα στο σαι.....
μόνο Κάτια ρε νιαμου
29 ετών ήταν στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.Σκασε μωρη γουρουνομουρα χοντροκωλα με τατουαζ νταλικερη ψευτικη πουτανα!!!
σαλταρες ρε καημενε απο την παντοφλα???τι την εφερες αυτη εδω μεσα???Σκασε μωρη γουρουνομουρα χοντροκωλα με τατουαζ νταλικερη ψευτικη πουτανα!!!
ελα παρτον τυπε ...Περιμένω σημερα να γινει μεταγραφή που θα γελάσει και ο καθε πικραμένος . Οι μπλε ειναι λιγότεροι και θα ζητήσει ο Λιανος να ψηφίσουν οι κόκκινοι ποιον να δώσουν στους αλλους. Το 30φυλλο θα παρει ολους τους ψήφους και θα παει απέναντι !!!!!!!
Μετα θα ανεβάσει και καλα ψυχολογία και θα αρχίσει να κερδίζει . Θα πει στην κάμερα οτι γι αυτο δεν κέρδιζε , επειδη του κάνανε πόλεμο , αλλα τωρα ειναι ολα οκ. Θα τακιμιάσει και με τον αλλον τον βαψομαλλιά τον Αλεξ, και θα τους γλεντήσουν τους μπλε.....
Θα παιξει Βασιλακης Καίλας που τωρα που τον παίζουν και τον ταΐζουν θα βγαλει τον καλυτερο εαυτο . Θα αφιερώσει τη νίκη στο γιο/γυναικα/ πεθερά , και μετα την πρωτη νίκη θα γλιστρήσει σε καμία γυαλιστερή , θα χτυπήσει τον γοφό/ισχύο/μικρό δαχτυλάκι , και θα εμψυχώνει απο τον πάγκο βγάζοντας τραγουδια για τους μπλε!!!!!!!!!!!!!!
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ??????????
ποιο σκουπιδι ειναι παλι αυτο ρε τυπεΣκασε μωρη γουρουνομουρα χοντροκωλα με τατουαζ νταλικερη ψευτικη πουτανα!!!