Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.917
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε Μαστερ Σεφ που απαξιεις να δεις εχουμε δεκα φορες χειροτερα ανθρωπινα σκουπιδια απο το Σαυραβαιβορ...ποιο σκουπιδι ειναι παλι αυτο ρε τυπε
Τυπε Μαστερ Σεφ που απαξιεις να δεις εχουμε δεκα φορες χειροτερα ανθρωπινα σκουπιδια απο το Σαυραβαιβορ...ποιο σκουπιδι ειναι παλι αυτο ρε τυπε
Άλλο μουνόπανο αυτό γαμω το σπίτι του και αυτού νουο κομπλεξας ο Αλμπανος ο Κορομι εχει να φαει πολυ σκουπιδιασμα
Δεν φευγω οτι κ να λετε ρε νιαμου.... θα σας γλενταω μεχρι τα γεραματα ...
Κογο, μαλακα, μικροψωλη που την μόνη ελληνική λέξη που ξέρεις να προφέρεις σωστά είναι το ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ σαν το ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ της Ζουμπουλιας όταν κερδίζεις κανά σαπακι, η καυλιάρα η Μαριάνθη σου εφτεξε;
Υπάρχουν χειρότερες συμπεριφορές όσο και αγωνιστικά από αυτήν που που έχει μεγαλύτερο θέμα με τον εαυτό της παρά με κάποιον από εσάς.
Κωλοζωο!!!!κα
καλα το ξεκινησες νεο αλλα περιμενα πιο δυναμικο σκουπιδιασμα απο σεναΚογο, μαλακα, μικροψωλη που την μόνη ελληνική λέξη που ξέρεις να προφέρεις σωστά είναι το ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ σαν το ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ της Ζουμπουλιας όταν κερδίζεις κανά σαπακι, η καυλιάρα η Μαριάνθη σου εφτεξε;
Υπάρχουν χειρότερες συμπεριφορές όσο και αγωνιστικά από αυτήν που που έχει μεγαλύτερο θέμα με τον εαυτό της παρά με κάποιον από εσάς.
Κωλοζωο!!!!
ρε νιαμου..., καποιος , καποτε , χουφτωνε τα κωλια κ το παιζανε στο λαιβ.... τι καταντησαμε να σκουπιδιαζουμε....
Ζεσταίνομαι φίλε, δώσε μου λίγο χρόνο....καλα το ξεκινησες νεο αλλα περιμενα πιο δυναμικο σκουπιδιασμα απο σενα
τι εγινε,δεν εφαγες το αυγουλακι σου το πρωι;
κανονισου τυπε γιατι κι εγω ζεσταινω την πουτσα μουΖεσταίνομαι φίλε, δώσε μου λίγο χρόνο....
νασο λεω να κατεβω πιατσακανονισου τυπε γιατι κι εγω ζεσταινω την πουτσα μου
Τυπε το ξαναγύρισες σε ενεργητικός πάλι; Στο προηγούμενο επεισόδιο ήσουν πισωγλεντης.κανονισου τυπε γιατι κι εγω ζεσταινω την πουτσα μου
νασο λεω να κατεβω πιατσα
εχουμε τιποτα καλο να ριξω ενημερωση
??
κανα ψιλο για βενζινα να βρω και την κανω