You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hellraiser4Ever
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 665K
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Μαγκάκια μου καλησπέρα.
Εγω είμαι μέγας μύστης του κωλου της Ελευθερίας, σήμερα έπαθα ζημιά και με την πατούρα της Ελένης??
Βέβαια στο κλασσικο δίλειμμα γάμα μία μόνο, αρρώσταινα για να μπω στην Ελευθερία??
Εγω είμαι μέγας μύστης του κωλου της Ελευθερίας, σήμερα έπαθα ζημιά και με την πατούρα της Ελένης??
Βέβαια στο κλασσικο δίλειμμα γάμα μία μόνο, αρρώσταινα για να μπω στην Ελευθερία??
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
τυπε ιακωβα επειδη εισαι τυπακι γατα με αετησιο ματι...
στην τελος του γκιφ πιανει κωλαρακι καρολινας και αυτη παει να το δωσει στον λαο και εσυ το εκοψες....
με πληγωσες
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
λένε ότι γαμάει κιόλας εκεί στο νησίΜιλησε
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Άξιος ο Jacob!!ΒΖ νέε μου!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Η Ελένη είναι για τα διαλείμματα της Ελευθερίας!Πολύ καλό κι αυτο!!
FARAW
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.358
- Πόντοι
- 1.336
Εγω από τους άνδρες συμπαθω τον τριαντάφυλλο (Είναι στην ηλικία μου και δεν μου αρέσει που του συμπεριφέρονται έτσι οι άλλοι κόκκινοι ).Απο τις γυναίκες μου αρεσει πολύ και έχει για μένα το καλύτερο σώμα (και σαν χαρακτήρα )η υποπλοίαρχος η Μαριάνθη η Κάσδαγλη .
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Όταν σε ένα γκρουπ με δυο τραγουδιστές αναλαμβάνει να τους καπελώσει ο κόκκινος φαλτσαδόρος - αριστερός ψάλτης
Οι κόκκινοι από εδώ και πέρα μόνο πούτσα στις ασυλίες από τους μπλε γιατί πλέον ράγισε το γυαλί...με ψυχολογία στα πατώματα θα παίζουν,γιατί ο Ντάφυ ήταν η ψυχή της ομάδας τους και την έχασαν στον δρόμο,για το καπρίτσιο του Κόγο
Οι κόκκινοι από εδώ και πέρα μόνο πούτσα στις ασυλίες από τους μπλε γιατί πλέον ράγισε το γυαλί...με ψυχολογία στα πατώματα θα παίζουν,γιατί ο Ντάφυ ήταν η ψυχή της ομάδας τους και την έχασαν στον δρόμο,για το καπρίτσιο του Κόγο
Συνημμένα
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Hθελες Παπουτσακη survivor τυπε να την βλεπεις να τρεχει στ αγωνισματα με τον μαγιο να εχει μπει κωλοχαραδρα ?Η ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιHθελες Παπουτσακη survivor τυπε να την βλεπεις να τρεχει στ αγωνισματα με τον μαγιο να εχει μπει κωλοχαραδρα ?
Mao-Mao4
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 591
- Πόντοι
- 81
Να αλλάξει ή ψηφοφορία στό νήμα. Δεν τον παίρνει το σαιτΓια να ειμαστε δικαιοι γαμαει το νεο σιτε τυποι. Πολυ γρηγορο στο ανεβασμα photos , εχω παθει πλακα. Respect .
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Respect στην παραγωγή . Έχουν προφέσορες παντού. Κάστινγκ , σενάριο , μοντάζ, κάμερες. Έχουν πιάσει το νοημα και παει τρένο . Σοφτ πορν, χαρακτήρες που πιάνουν ολα τα target group..... Εχει την αθλήτρια, τη χορεύτρια , την τσουπωτη, το κοντοπουτανο, το καβλοραπανο, την fbb, τη Μαρθα Βούρτση . Και απο την εχει τον λαϊκό , τον αγρότη , τον φουσκωτό, τον χαζό , τον κολαούζο , τον κρυφοπουστρα, τον δήθεν στρατηγό, τον κλαρινογαμπρό, τον ρουφιάνο , το παιδι βιολί ......
Πιάνεις όλες τις κατηγορίες που ταυτίζεται ο καταναλωτής και το προϊόν σκίζει . Κάνεις και τα κουμάντα σου στο σενάριο και γεια σας. Παραγωγή για σεμινάριο ...
Και αφου τα αναλύσαμε ,,,,,,, θελω gangbang με όλες τους !!!!!!!!!!!!! Και ας βλέπει και το 30φυλλο στη γωνία , δε γαμιεται...... δεν του δίνουν που δεν του δίνουν να φάει , ας παρει τουλαχιστον λιγο ματι . Ή και πολυ, ειπαμε δε γαμιεται
Πιάνεις όλες τις κατηγορίες που ταυτίζεται ο καταναλωτής και το προϊόν σκίζει . Κάνεις και τα κουμάντα σου στο σενάριο και γεια σας. Παραγωγή για σεμινάριο ...
Και αφου τα αναλύσαμε ,,,,,,, θελω gangbang με όλες τους !!!!!!!!!!!!! Και ας βλέπει και το 30φυλλο στη γωνία , δε γαμιεται...... δεν του δίνουν που δεν του δίνουν να φάει , ας παρει τουλαχιστον λιγο ματι . Ή και πολυ, ειπαμε δε γαμιεται