Ε ρε γλέντια!!! Θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι με όλα και όλους αυτούς!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survival Etv
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 154K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αγγούρι ντομάτα κρεμμύδι πιπεριά και απαραίτητα φέτα ελαιόλαδο ρίγανι αλάτι,οι ντομάτες να είναι σφιχτές μην αφήνουν πολλά ζουμιά και βρωμίζουν τη σαλάτα.
Ρε παπαρα τι μαλακια ειναι αυτη που εβαλες για avatar;Που ειναι το σκυλακι;
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Ελπιζω εδω μεσα να τρολαρετε για αυτο το <<υπερθεαμα>>.
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
πωπω θα σπασουν καρδιες αποψε!!!!!! :o :o :o :o :o
Επισκέπτης
Η φωνη στα trailer ειναι η ιδια που εκανε την φρουτοπια πριν 30 χρονια. :S :S :S
Τυπε επρεπε να ειχαν βαλει τον Βρασιδα το κρεμμυδι παντοπωλη!!!
Επισκέπτης
Να ρε ο μεγαλος σομερ βαζει στη θεση τους ολους τους μαλακες κακοπροαιρετους που ειρωνευονται το survival και που μιλανε για ντελιβεραδες με μηχανακια,για ατομα ξεκαρφωτα στο παιχνιδι κλπ.Ολοι αυτοι ειναι της παραγωγης γιατι πρεπει στα αγωνισματα να υπαρχουν και γιατροι,νοσοκομοι,βοηθοι κλπ και παραδεχεται σαν σωστος επαγγελματιας πως οντως υπηρξαν λαθακια αλλα για το μεγεθος της παραγωγης αυτης ολα αυτα ειναι φυσιολογικα.Πες τα ρε μεγαλε και αντε να ξαναρχισει γιατι εχουμε παθει στερητικο συνδρομο :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Δοξα και τιμη στον συναδελφο ντελιβερα που παιζει τη ζωη του κορωνα γραμματα με τα κοπροσκυλα για να χλαπακιαζουν οι ψωλιτσες του Survival... :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
είναι φωνη σκληρου καριολη
Τυπε επρεπε να ειχαν βαλει τον Βρασιδα το κρεμμυδι παντοπωλη!!!
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Σκληρός καριόλης ο Σόμμερ
Για τα δημοσιεύματα που θέλουν το Survival Secret να «κόβεται» μετά τα απανωτά λάθη στο μοντάζ, που έχουν γίνει αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, πήρε θέση, για πρώτη φορά, ο Κώστας Σόμμερ.
Από την Παρασκευή κυκλοφορούν στο Ίντερνετ άρθρα που αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι σκέφτονται να ρίξουν αυλαία στο παιχνίδι επιβίωσης του Epsilon, όχι λόγω των ποσοστών τηλεθέασης, που είναι υψηλά για τα δεδομένα του καναλιού, αλλά εξαιτίας των λαθών της παραγωγής, όπως τα πλάνα με τους παραθεριστές στην παραλία και το μηχανάκι που πέρασε πίσω από παίκτρια.
«Με τα νούμερα που κάνουμε αυτή τη στιγμή, αν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να κοπούμε, νομίζω ότι είναι αστείο. Εγώ προσωπικά δεν είμαι ο αρμόδιος που πρέπει να ρωτήσετε, δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση και θα έπεφτα και από τα σύννεφα αν ήταν αυτό προς συζήτηση στο τραπέζι», ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivalσε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Εμείς.
Μιλώντας για τις απανωτές γκάφες, ο Κώστας ανέφερε πως «γίνανε κάποια λάθη, γίνανε κάποιες αλλαγές. Έγινε λάθος… Βέβαια, θέλω να τονίσω πως δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε κάπου στον Άρη και δεν υπάρχει τίποτα κοντά! Σαφώς και υπάρχουν κοντά σπίτια, αλλά έχουμε απομονώσει τους παίκτες και δεν έχουν καμία επαφή».
Για τα δημοσιεύματα που θέλουν το Survival Secret να «κόβεται» μετά τα απανωτά λάθη στο μοντάζ, που έχουν γίνει αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, πήρε θέση, για πρώτη φορά, ο Κώστας Σόμμερ.
Από την Παρασκευή κυκλοφορούν στο Ίντερνετ άρθρα που αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι σκέφτονται να ρίξουν αυλαία στο παιχνίδι επιβίωσης του Epsilon, όχι λόγω των ποσοστών τηλεθέασης, που είναι υψηλά για τα δεδομένα του καναλιού, αλλά εξαιτίας των λαθών της παραγωγής, όπως τα πλάνα με τους παραθεριστές στην παραλία και το μηχανάκι που πέρασε πίσω από παίκτρια.
«Με τα νούμερα που κάνουμε αυτή τη στιγμή, αν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να κοπούμε, νομίζω ότι είναι αστείο. Εγώ προσωπικά δεν είμαι ο αρμόδιος που πρέπει να ρωτήσετε, δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση και θα έπεφτα και από τα σύννεφα αν ήταν αυτό προς συζήτηση στο τραπέζι», ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivalσε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Εμείς.
Μιλώντας για τις απανωτές γκάφες, ο Κώστας ανέφερε πως «γίνανε κάποια λάθη, γίνανε κάποιες αλλαγές. Έγινε λάθος… Βέβαια, θέλω να τονίσω πως δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε κάπου στον Άρη και δεν υπάρχει τίποτα κοντά! Σαφώς και υπάρχουν κοντά σπίτια, αλλά έχουμε απομονώσει τους παίκτες και δεν έχουν καμία επαφή».
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
Ο Σόμμερ σας ξεκώλιασε μουνάκια όχι όπως στο βρωμό σαρβάιβορ που λέγανε το νησί του ενός και το νησί του αλλου και τελικά ήταν παραλίες δίπλα δίπλα,είχαν χωριό και μασουλάγανε δίπλα τους και του μεταφέρανε και σκάφος στα αγωνίσματα που έγινε βανάκια τελικά σε κεντρικό σημείο του Αγιού Δομήνικου προστάτης της ιατρικής που κάνει θάυματα.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.006
- Πόντοι
- 5.506
μου αρεσει το κουστουμι σου...Ο Σόμμερ σας ξεκώλιασε μουνάκια όχι όπως στο βρωμό σαρβάιβορ που λέγανε το νησί του ενός και το νησί του αλλου και τελικά ήταν παραλίες δίπλα δίπλα,είχαν χωριό και μασουλάγανε δίπλα τους και του μεταφέρανε και σκάφος στα αγωνίσματα που έγινε βανάκια τελικά σε κεντρικό σημείο του Αγιού Δομήνικου προστάτης της ιατρικής που κάνει θάυματα.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
μου αρεσει το κουστουμι σου...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.006
- Πόντοι
- 5.506
εισαι στυλακι ασε τους μαλακες να λενε...
πως παει η παιχνιδαρα γιατι εκανα μονος διακοπες και εχασα σχολια?
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 2K