Νέα

Survival Etv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Ετικέτες
    reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια η σκέψη σας για το νεο reality?

• Θα εχει 3.000.000 τηλεθεατές σαν το StarAcademy

Ψήφοι: 55 23,3%
  • Τι μκας ειναι αυτος ο Μενιος

Ψήφοι: 58 24,6%
  • Αντιγραφη φουλ θελουμε το original

Ψήφοι: 41 17,4%
  • Θα μας πρηξουν τ αρχιδ** με τα reality

Ψήφοι: 82 34,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    236

Επισκέπτης
αγγούρι ντομάτα κρεμμύδι πιπεριά και απαραίτητα φέτα ελαιόλαδο ρίγανι αλάτι,οι ντομάτες να είναι σφιχτές μην αφήνουν πολλά ζουμιά και βρωμίζουν τη σαλάτα.

Ρε παπαρα τι μαλακια ειναι αυτη που εβαλες για avatar;Που ειναι το σκυλακι;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
πωπω θα σπασουν καρδιες αποψε!!!!!! :o :o :o :o :o
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Η φωνη στα trailer ειναι η ιδια που εκανε την φρουτοπια πριν 30 χρονια. :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
είναι φωνη σκληρου καριολη

Επισκέπτης
Να ρε ο μεγαλος σομερ βαζει στη θεση τους ολους τους μαλακες κακοπροαιρετους που ειρωνευονται το survival και που μιλανε για ντελιβεραδες με μηχανακια,για ατομα ξεκαρφωτα στο παιχνιδι κλπ.Ολοι αυτοι ειναι της παραγωγης γιατι πρεπει στα αγωνισματα να υπαρχουν και γιατροι,νοσοκομοι,βοηθοι κλπ και παραδεχεται σαν σωστος επαγγελματιας πως οντως υπηρξαν λαθακια αλλα για το μεγεθος της παραγωγης αυτης ολα αυτα ειναι φυσιολογικα.Πες τα ρε μεγαλε και αντε να ξαναρχισει γιατι εχουμε παθει στερητικο συνδρομο :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Δοξα και τιμη στον συναδελφο ντελιβερα που παιζει τη ζωη του κορωνα γραμματα με τα κοπροσκυλα για να χλαπακιαζουν οι ψωλιτσες του Survival... :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Σκληρός καριόλης ο Σόμμερ  :takethis:

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν το Survival Secret να «κόβεται» μετά τα απανωτά λάθη στο μοντάζ, που έχουν γίνει αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, πήρε θέση, για πρώτη φορά, ο Κώστας Σόμμερ.

Από την Παρασκευή κυκλοφορούν στο Ίντερνετ άρθρα που αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι σκέφτονται να ρίξουν αυλαία στο παιχνίδι επιβίωσης του Epsilon, όχι λόγω των ποσοστών τηλεθέασης, που είναι υψηλά για τα δεδομένα του καναλιού, αλλά εξαιτίας των λαθών της παραγωγής, όπως τα πλάνα με τους παραθεριστές στην παραλία και το μηχανάκι που πέρασε πίσω από παίκτρια.

«Με τα νούμερα που κάνουμε αυτή τη στιγμή, αν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να κοπούμε, νομίζω ότι είναι αστείο. Εγώ προσωπικά δεν είμαι ο αρμόδιος που πρέπει να ρωτήσετε, δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση και θα έπεφτα και από τα σύννεφα αν ήταν αυτό προς συζήτηση στο τραπέζι», ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivalσε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Εμείς.

Μιλώντας για τις απανωτές γκάφες, ο Κώστας ανέφερε πως «γίνανε κάποια λάθη, γίνανε κάποιες αλλαγές. Έγινε λάθος… Βέβαια, θέλω να τονίσω πως δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε κάπου στον Άρη και δεν υπάρχει τίποτα κοντά! Σαφώς και υπάρχουν κοντά σπίτια, αλλά έχουμε απομονώσει τους παίκτες και δεν έχουν καμία επαφή».

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Δίπλα χύνατε εμετούς εδώ χύνετε σπέρμα με τις καυλιάρες αντε για να λέμε τα σύκα συκα και σουβλάκια σουβλάκια.  :takethis:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ο Σόμμερ σας ξεκώλιασε μουνάκια όχι όπως στο βρωμό σαρβάιβορ που λέγανε το νησί του ενός και το νησί του αλλου και τελικά ήταν παραλίες δίπλα δίπλα,είχαν χωριό και μασουλάγανε δίπλα τους και του μεταφέρανε και σκάφος στα αγωνίσματα που έγινε βανάκια τελικά σε κεντρικό σημείο του Αγιού Δομήνικου προστάτης της ιατρικής που κάνει θάυματα.  :takethis:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.006
Πόντοι
5.506
Ο Σόμμερ σας ξεκώλιασε μουνάκια όχι όπως στο βρωμό σαρβάιβορ που λέγανε το νησί του ενός και το νησί του αλλου και τελικά ήταν παραλίες δίπλα δίπλα,είχαν χωριό και μασουλάγανε δίπλα τους και του μεταφέρανε και σκάφος στα αγωνίσματα που έγινε βανάκια τελικά σε κεντρικό σημείο του Αγιού Δομήνικου προστάτης της ιατρικής που κάνει θάυματα.  :takethis:
μου αρεσει το κουστουμι σου...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Σκληρός καριόλης ο Σόμμερ  :takethis: