spiros vasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΚΑΚΗ αντιγραφη του survival απλα χχααχ
Αν θες βυζια και κωλους βαλε να δεις μια τσοντα τυπε. :S :S :S
Γιατί εμένα? :S :S :SΕ, κωλόπαιδα, μην πάρετε και το παντοπωλείο μαζί. Τα σκυλιά να πάρετε.
ΚΑΚΗ αντιγραφη του survival απλα χχααχ
φιλε σουρβαιλιστα, θα σου δωσω την απαντηση η οποια ταιριαζει παντου....με βαση την βιβλο εννοείται :τελικα εκλεισε απο δευτερα εως πεμπτη?
να ξερουμε να κανονισουμετις δουλειεςτη ζωη μας αναλογα
όπως βλέπετε, μπαναριστηκε ο τυπος....αυτά παθαινει οποιος λεει ασχημα πραγματα για την υπερπαραγωγή...
και το πατωμα βλεπω στρωμενο με "πιτς-παιν"H καλυβα των "διασημων" τις πρωτες 3 μερες (Στην οποια οι φημες λενε οτι αρνηθηκαν να κοιμηθουνε και για αυτο δεν υπηρχε μεχρι τοτε κανενα νυχτερινο πλανο)
και ξαφνικα η καλυβα την 4 μερα υπερυψωθηκε και εκλεισε τριγυρω με ξυλα
επισης σε αλλη φωτογραφια φαινεται οτι υπαρχει γκαζακι
όπως βλέπετε, μπαναριστηκε ο τυπος....αυτά παθαινει οποιος λεει ασχημα πραγματα για την υπερπαραγωγή...
:S :S :S :S :SΓαμιουνται ο Μενιος,ο Ατριχος μπρος-πισω wannabe Τομ Κρουζ,η κωλαρα της Ματσουκα και τα ληγμενα μακαρονια του Χομπιτομπακαλη....
Υ.Γ
Να δω ποσο θα κανουν να με μπαναρουν τυποι... :S :S :S
ναι καλα, λες και δεν σε ξερουμε...αφου εισαι σουρβαϊλιστας ρε κουτο...Γαμιουνται ο Μενιος,ο Ατριχος μπρος-πισω wannabe Τομ Κρουζ,η κωλαρα της Ματσουκα και τα ληγμενα μακαρονια του Χομπιτομπακαλη....
Υ.Γ
Επειδη δεν εχω δει καθολου απο Σορβαιβορ και Σορβαιβορ Νο2 γιαλατζι,μηπως μπορεις να με πληροφορησεις τυπε αν εχει δειξει καθολου στη παραλια κωλαρα της Πηγης Δεβετζη;Εχω αδυναμια.ναι καλα, λες και δεν σε ξερουμε...αφου εισαι σουρβαϊλιστας ρε κουτο...
Γαμιουνται ο Μενιος,ο Ατριχος μπρος-πισω wannabe Τομ Κρουζ,η κωλαρα της Ματσουκα και τα ληγμενα μακαρονια του Χομπιτομπακαλη....
Υ.Γ
όχι ακομα τυπε...μονο τα καλαμπαλικια και το παπαρι της εχουμε δει μεχρι τωρα...Επειδη δεν εχω δει καθολου απο Σορβαιβορ και Σορβαιβορ Νο2 γιαλατζι,μηπως μπορεις να με πληροφορησεις τυπε αν εχει δειξει καθολου στη παραλια κωλαρα της Πηγης Δεβετζη;Εχω αδυναμια.
:S :S :S :S :S
Υπαρχει βιντεακι στο youtube απο συμμετοχη της σε αγωνες που λεγεται Devetzi wedgie και τη δειχνει να κατεβαζει το κατω για να ξεσκονιστει και δειχνει και μπουταρες αφου απο φατσα δεν.Για κατι τετοιο αναμενω.όχι ακομα τυπε...μονο τα καλαμπαλικια και το παπαρι της εχουμε δει μεχρι τωρα...