troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.602
- Πόντοι
- 5.506
[size=70pt]ΜΑΤΣΟΥΚΑ[/size] δεν εχω αλλο σπέρμα...
[size=70pt]ΜΑΤΣΟΥΚΑ[/size] δεν εχω αλλο σπέρμα...
εγω την επαιξα με μενεγακη και μου μειναν τα 30 χηνοπουλα
PRIME TIME
Ant1ANT1
NOMADS
27,6%
AlphaALPHA
ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
24,8%
AlphaALPHA
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
21,8%
ΣΚΑΙΣΚΑΙ
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ
18,5%
Epsilon TVEPSILON TV
SURVIVAL SECRET
7%
LATE NIGHT
Ant1ANT1
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ
24,4%
Με τόσο αθέμιτο και ύπουλο ανταγωνισμό, η Μένια της καρδιάς μας δείχνει τα δόντια της και πόσο σκληρός καριόλης είναι με τεράστια νούμερα τηλεθέασης...
Θεϊκό ατελείωτο το χθεσινό επεισόδιο... Ότι ώρα έκανα ζάπινγκ ήταν εκεί για να με διασκεδάζει!!!
πιανουν και τα κρυα σιγα σιγα τυπε...τα ξενοδοχεια εχουν εξοδα (ηδη εχουν παρει τα αρχιδια μας, φραγκο δεν εχουμε δωσει), ο πηγης θα δαγκωσει το καυλι του από το κρυο και θα εχουμε θυματα...εκλασε ο αιβαζης,σχολασε ο γαμος...Mη μασατε ρε survival συναγωνιστες μολις πεσει ο αρχικος ενθουσιασμος των νομαδων σαν φοινικας θα ξαναγεννηθει απο της σταχτες της η υπερπαραγωγη μας και θα φτασει παλι το 20 με 25% τηλεθεαση :S :S :S :S :S :S :S
Τυπε μη μασας ολα ειναι κανονισμενα.Μολις αρχισουν τα κρυα θα κλεισουν εντελος με καδρονια της καλυβες και θα βαλουν και πετροβαμβακα για μονωση και δε φτανει αυτο αλλα θα βαλουν και ξυλοσομπα μεσα και θα φερουν σε καθε ομαδα και καποιους τονους πουρναρια να εχουν να καινε αλλα δεν θα ειναι απλα τα πραγματα γιατι οπως ειπαμε η διαβιωση θα ειναι πολυ σκληρη οποτε θα τους δωσουν και απο ενα τσεκουρι να κοβουν τα πουρναρια γιατι επιτηδες θα τους τα φερουν μεγαλητερα ωστε να μη χωρανε στη σομπα.Φυσικα θα φυλανε σκοπια ο καθενας με την σειρα του μη γινει καμια μαλακια γιατι οσο να ναι ξυλοσομπα σε ξυλινη καλυβα ειναι καπως βρωμα η δουλεια :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :Sπιανουν και τα κρυα σιγα σιγα τυπε...τα ξενοδοχεια εχουν εξοδα (ηδη εχουν παρει τα αρχιδια μας, φραγκο δεν εχουμε δωσει), ο πηγης θα δαγκωσει το καυλι του από το κρυο και θα εχουμε θυματα...εκλασε ο αιβαζης,σχολασε ο γαμος...
Τυπε μη μασας ολα ειναι κανονισμενα.Μολις αρχισουν τα κρυα θα κλεισουν εντελος με καδρονια της καλυβες και θα βαλουν και πετροβαμβακα για μονωση και δε φτανει αυτο αλλα θα βαλουν και ξυλοσομπα μεσα και θα φερουν σε καθε ομαδα και καποιους τονους πουρναρια να εχουν να καινε αλλα δεν θα ειναι απλα τα πραγματα γιατι οπως ειπαμε η διαβιωση θα ειναι πολυ σκληρη οποτε θα τους δωσουν και απο ενα τσεκουρι να κοβουν τα πουρναρια γιατι επιτηδες θα τους τα φερουν μεγαλητερα ωστε να μη χωρανε στη σομπα.Φυσικα θα φυλανε σκοπια ο καθενας με την σειρα του μη γινει καμια μαλακια γιατι οσο να ναι ξυλοσομπα σε ξυλινη καλυβα ειναι καπως βρωμα η δουλεια :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Τυπε μαλον εχεις δικειο γιατι οι δεικες μου πληροφοριες προερχονται απο την εποχη βρυωνη γιαυτο και οι ξυλοσομπες ενω οι δεικες σου λογικα προερχονται μετα την εξαγορα του καναλιου απο τον μεγαλο ιβαν γιαυτο και το φυσικο αεριο και η επιδαπεδια θερμανση :S :S :S :S :S :Sεγω ακουσα ότι ηδη τους περνανε σωλήνες για φυσικο αεριο και επιδαπεδια θερμανση....πρωτη φορα ακουω για ξυλοσομπα και πουρνάρια...
Πω ρε τυπε εχω μεινει καγκελο μιλαμε για μεγαλα μυαλα στην υπερπαραγωγη και για τρελη εφευρετικοτηταTιποτα δεν παει χαμενο απο τις κατασκευες ολα επαναχρησιμοποιουντε μεχρι να βγαλουν και το τελευταιο σεντ
Το πυργακι του παζλ
Εγινε βαση για αλλη κατασκευη
και ο κουβας ειναι απο το αγωνισμα με τη λασπηTιποτα δεν παει χαμενο απο τις κατασκευες ολα επαναχρησιμοποιουντε μεχρι να βγαλουν και το τελευταιο σεντ
Το πυργακι του παζλ
Tιποτα δεν παει χαμενο απο τις κατασκευες ολα επαναχρησιμοποιουντε μεχρι να βγαλουν και το τελευταιο σεντ
Το πυργακι του παζλ
Στη χλίδα τους έχουν, πως δεν είπε κιόλας ότι τον ενοχλεί η τηλεόραση που την βάζουν δυνατά :S :S :S
Πανδαιμόνιο επικράτησε στο χτεσινό συμβούλιο του Survival Secrets. Μήλον της έριδος ο Θάνος Ουζουνπλούμης, ο οποίος κατηγορήθηκε ανοιχτά από τους συμπαίκτες του ότι είναι απόμακρος και περίεργος. Μία ατάκα του παίκτη, ωστόσο, πραγματικά άναψε φωτιές:
«Με πειράζει το κάπνισμα! Τι έχουμε πει τόσες φορές; Να συνεχίσω; είπε, και ένας καταιγισμός ύβρεων άρχισε να εκτοξεύεται από τον Γιάννη Συγγελάκη: «Τι καραγκιόζης, είσαι ρε! Μ$%##%κα! Ξεφτίλα!» είπε ο παίκτης των Αγωνιστών. «Ξέρουμε πολύ καλά ποιος φεύγει το βράδυ. Εγώ το ρουφιάνο δεν τον κάνω, αλλά είναι ένας ξεφτίλας και μισός!» συνέχισε.
Με ενοχλει το καπνισμα λεει...αχαχαχ παλι καλα που δεν ειπε οτι με ενοχλουν οι κλανιες μετα τις πιτσες και τα μπεργκερ!!!
Με ενοχλει το καπνισμα λεει...αχαχαχ παλι καλα που δεν ειπε οτι με ενοχλουν οι κλανιες μετα τις πιτσες και τα μπεργκερ!!!