You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survival Etv
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 156K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
Mιλαμε επος το σημερινο επεισοδιο αντε ρε ουζουνμπλουμη αλανι γαμησε τους ολους σημερα η τηλεθεαση πρεπει να χτυπησε κοκκινο πιο nomads και μαλακιες απατο πηγε τι να κλασει το διπλανο νημα με της 38 σελιδες μπροστα στο παρον νημα με της 185 σελιδες που αυξανονται καθε λεπτο
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.435
- Πόντοι
- 786
εαν βαλουν και τον μπατμαν μεσα αυτη τη βδομαδα το παιχνιδι θα αποκτησει αλλο ενδιαφερον.
το ειπε και ο σομμερ στην αρχη. οτι καποιοι παικτες ψηφιστηκαν να φυγουν απο την ομαδα τους αλλα ειναι ακομα εδω.
Μήπως βάλει έκπληξη μονομαχία φρέσκοι vs κρυφοί ημιθανείς για τελική αποχώρηση ο Μένιος
εχει γουστοΜήπως βάλει έκπληξη μονομαχία φρέσκοι vs κρυφοί ημιθανείς για τελική αποχώρηση ο Μένιος
PRIME TIME
Ant1ANT1
NOMADS
27,6%
AlphaALPHA
ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
24,8%
AlphaALPHA
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
21,8%
ΣΚΑΙΣΚΑΙ
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ
18,5%
Epsilon TVEPSILON TV
SURVIVAL SECRET
7%
LATE NIGHT
Ant1ANT1
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ
24,4%
Με τόσο αθέμιτο και ύπουλο ανταγωνισμό, η Μένια της καρδιάς μας δείχνει τα δόντια της και πόσο σκληρός καριόλης είναι με τεράστια νούμερα τηλεθέασης...
Θεϊκό ατελείωτο το χθεσινό επεισόδιο... Ότι ώρα έκανα ζάπινγκ ήταν εκεί για να με διασκεδάζει!!!
Ant1ANT1
NOMADS
27,6%
AlphaALPHA
ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
24,8%
AlphaALPHA
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
21,8%
ΣΚΑΙΣΚΑΙ
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ
18,5%
Epsilon TVEPSILON TV
SURVIVAL SECRET
7%
LATE NIGHT
Ant1ANT1
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ
24,4%
Με τόσο αθέμιτο και ύπουλο ανταγωνισμό, η Μένια της καρδιάς μας δείχνει τα δόντια της και πόσο σκληρός καριόλης είναι με τεράστια νούμερα τηλεθέασης...
Θεϊκό ατελείωτο το χθεσινό επεισόδιο... Ότι ώρα έκανα ζάπινγκ ήταν εκεί για να με διασκεδάζει!!!
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
Nomads: Υπερπαραγωγη δεκαδων εκατομμυριων μεγαλητερη και απο το Survivor σε εξωτικο μερος κλπ,κλπ.
Eλα στη θεση μου: Σειρα που παιζεται απο περυσι με επιτυχια και αρκετα καλα νουμερα τηλεθεασης που συνεχιζονται και φετος.
Το Τατουαζ: Πολυδιαφημισμενη φετινη σειρα που ξεκινησε και συνεχιζει με πολυ καλα νουμερα τηλεθεασης.
Ελλαδα εχεις ταλεντο: Aλλη μια ακριβη παραγωγη ενα show πασιγνωστο παγκοσμιος που ειναι απολυτος λογικα τα νουμερα που κανει.
Αντιμετωπο με ολα το φοβερο και τρομερο Survival εκανε 7% μιλαμε για τεραστια επιτυχια και συμβουλιο σαν το χθεσινο οι αλλοι οι φλωροι στο Nomads και στο επομενο Survivor δεν προκειται να δουνε ποτε.Survival secret ρε μουνια ουζουνμπλουμης Power λεμεεεεεεεεεεεεεεεε
Eλα στη θεση μου: Σειρα που παιζεται απο περυσι με επιτυχια και αρκετα καλα νουμερα τηλεθεασης που συνεχιζονται και φετος.
Το Τατουαζ: Πολυδιαφημισμενη φετινη σειρα που ξεκινησε και συνεχιζει με πολυ καλα νουμερα τηλεθεασης.
Ελλαδα εχεις ταλεντο: Aλλη μια ακριβη παραγωγη ενα show πασιγνωστο παγκοσμιος που ειναι απολυτος λογικα τα νουμερα που κανει.
Αντιμετωπο με ολα το φοβερο και τρομερο Survival εκανε 7% μιλαμε για τεραστια επιτυχια και συμβουλιο σαν το χθεσινο οι αλλοι οι φλωροι στο Nomads και στο επομενο Survivor δεν προκειται να δουνε ποτε.Survival secret ρε μουνια ουζουνμπλουμης Power λεμεεεεεεεεεεεεεεεε
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.015
- Πόντοι
- 5.506
σιγα μην εκανε το τατουαζ και το ταλεντο παραπανω
ελαχιστοι που δεν βλεπανε σικρετσ εβλεπαν 300 στο σταρ....
αλλα η βοθρο αγβ μαγειρευει κανονικα
Φτου σου
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.551
- Πόντοι
- 5.506
εν το μεταξυ εκπληκτικες η χθεσινες προσφορες του νηματος....
ξεκινησε με γυμνες φωτο μενεγακη
αργοτερα μοιρασε 30000 ευρω
και η μεγαλη εκπληξη η μαριαννα που ολοι αγαπαμε εδωσε το τηλ της για φρι πιπες
οι εκπληξεις θα συνεχιστουν
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.015
- Πόντοι
- 5.506
εν το μεταξυ εκπληκτικες η χθεσινες προσφορες του νηματος....
Εγώ πήρα Μαριάννα.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.359
εγω την επαιξα με μενεγακη και μου μειναν τα 30 χηνοπουλα