makedonas83
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Έκανε σχέση και τα έσβησε όλα πλέον μέχρι φυσικά να χωρίσει και να επιστρέψει στο μεροκάματο
Mέχρι να μηδενιστούν οι λογαριασμοί του Γαμπρού
Έκανε σχέση και τα έσβησε όλα πλέον μέχρι φυσικά να χωρίσει και να επιστρέψει στο μεροκάματο
Έτσι πάνε αυτά τα ξέρουμε χρόνια κάνουν σχέση τα σβήνουν όλα και μετά ξανά πίσω στο κλαρίνοMέχρι να μηδενιστούν οι λογαριασμοί του Γαμπρού
Δουλεύει εκεί αλλά έχει σταματήσει τώρα η Σανυ. Την έχω γαμήσει παρα πολλές φορές και στις αρχές και μετά που γέννησε και επέστρεψε ξανά. Τα λεφτά που δίνεις πάντως στα γυρίζει πίσω με την δουλειά της είναι φοβερή. Τώρα σταμάτησε πάλι γιατί έκανε σχέσηΒρήκα αυτο: Sunny Wild (sunny-wild) απο Ουγγαρία αλλα δεν ξερω αν ισχύει ακόμα.
Όντως;Εχθες παντως δουλευε στο συγρου 232 με το ονομα Σαβινα
Δες τις κοπελες του μαγαζιου στο πορταλ και βρες τη Σαβινα ποτε δουλευειΌντως;
Έχεις δίκιο μόλις το παρατήρησαΔες τις κοπελες του μαγαζιου στο πορταλ και βρες τη Σαβινα ποτε δουλευει
Η εσύ είναι από αυτές που πήγαιναν στον αρχηγό;Έχεις δίκιο μόλις το παρατήρησα
Ποια εσύ;Η εσύ είναι από αυτές που πήγαιναν στον αρχηγό;
Τώρα το παρατήρησα και εγώ οπότε ξαναβγηκε στη δουλειάΕχθες παντως δουλευε στο συγρου 232 με το ονομα Σαβινα
Έχει κωλαρα και ευχαριστιέται να την δίνει κιόλας οπότε χαλάλιΜετριότατες υπηρεσίες. Αν θέλετε να αποδώσει κάπως καλύτερα, μόνο σε ξενοδοχείο.
Γενικά, χαμηλό vfm. Υπενθυμίζεται ότι ζητά 200 την ώρα.
Καλως την...Επέστρεψε για τα καλά
Εντύπωση μου κάνει που δεν έχει ανοίξει σοσιαλ ακόμαΚαλως την...