Δεν πιστευω οτι γραφω αυτο που γραφω, αλλα... δεν ειναι καθολου κακη αυτη η σιρινοτσοντα.
Δεν ειναι και σπουδαια βεβαια, και οι παπαριες περι υπερπαραγωγης κλπ συνεχιζουν να με κουραζουν, αλλα σα πορνο ειναι 3 αξιοπρεπεις σκηνες. Η Ελλη προφανως δινει νεο ρεσιταλ. 'Η το εχεις ή δε το εχεις λοιπον. Το οτι αυτη το εχει φαινεται απο το ταλεντο της στα βρωμολογα. Ειναι απο τις λιγες πορνοσταρ (παγκοσμιως) που ευχαριστιεσαι να την ακους, και δε σου παιρνει και τα αυτια με ψευτοφωνες και μαλακιες. Ευγε. Μονο η περουκα ειναι αθλια. Η καμερα και το μονταζ θα μπορουσε να ειναι καλυτερη, αλλα η σκηνη παραμενει πολυ καλη.
Ομολογω οτι το λεσβιακο το προσπερασα. Μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο σπορ, αλλα σε επιπεδο κοριτσιων του Βιβ Τομας ή Μαλενας (κλινεται) Μοργκαν. Κατι μου λεει οτι αν οι κανονικες σεξοσκηνες του Σειρηνακη ειναι τοσο μετριες (επιεικως), οι λεσβιακες που υπο καπα-σιγμα ειναι 10 φορες πιο δυσκολες να βγουν καλες θα ειναι πολυ χειροτερες.
Η Ινα δε μου λεει και πολλα ως γκομενα. Ισως πριν βαλει τα ταπερ στο στηθος να ηταν καλυτερη, αλλα ως συνηθως με αυτη την κωλοεπεμβαση τα πλαστικα εχουν τετραγωνισει τη φιγουρα της και την κανουν να μοιαζει short and squat που λενε και στο χωριο μου. Απο την αλλη η εικονα ειναι πολυ καλη, το περιβαλλον στην παραλια προφανως πολυ ευχαριστο να το βλεπεις, και το σεξ παρομοιως πολυ καλο. Και στις δυο σκηνες που την εχω δει να τον παιρνει απο πισω, η Ινα δινει ενα βαϊμπ οτι δε το γουσταρει καθολου το πρωκτοσπορ. Προσωπικα προτιμω τις πρωαταθλητριες του κωλου οπως την Ελλη ποου δειχνουν οτι γουσταρουν, αλλα σα καλος φαλλοκρατης γουσταρω επισης και τις σκηνες που η γκομενα δειχνει οτι δε πολυγουσταρει. Αυτες που βαριεμαι ειναι αυτες που απλα βαριουνται, so to speak (που λενε επισης στο χωριο μου).