Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 36
- Like
- 13.584
- Πόντοι
- 5.896
Την ειχα παρει σε πριβε με 70 ευρω στο γκολντεν στο μπουρναζι.
Έκανε καλή περιποίηση εκεί?Την ειχα παρει σε πριβε με 70 ευρω στο γκολντεν στο μπουρναζι.
Στο στοματικό τα πήγαινε πολύ καλά αν δεν κάνω λάθοςΈχει χάσει κιλά σε σχέση με παλιότερα κ πήρα κ κωλο.
Ναι! Η θέα στα 4 ήταν πολύ καλή σε συνδυασμό με τα βρομόλογα και το ξυλαράκι στον κωλο.
Λίγο κάναμε πάνω στο 69 κ με προφυλακτικό. Δεν ξέρω αν κάνει ελεύθερο τσιμπουκι κ με ποσα χρήματα. Ήδη είχα δώσει πολλά.Στο στοματικό τα πήγαινε πολύ καλά αν δεν κάνω λάθος
Μια κλασικη περιποιηση σε ενα πριβε στριπ.πιπα με καποτα σεξακι και χυσιμο μεσα της με βαβουρα εξω και φοβο μην ανοιξει κανεις τη κουρτινα.Έκανε καλή περιποίηση εκεί?
Δεν αξίζει και παραπάνω βρίσκεις πολύ καλύτερεςΛίγο κάναμε πάνω στο 69 κ με προφυλακτικό. Δεν ξέρω αν κάνει ελεύθερο τσιμπουκι κ με ποσα χρήματα. Ήδη είχα δώσει πολλά.
Σιγουρα, αλλά ήταν η φάση. Το γράφω κ στην κριτική, έφυγα από το mall με τα πόδια καβλωμενος κ πήγα στο στουντιο που ήταν κοντά να ρίξω ένα κωλογαμησι κι επέστρεψα πάλι πίσω!Δεν αξίζει και παραπάνω βρίσκεις πολύ καλύτερες
ΜάγκαςΣιγουρα, αλλά ήταν η φάση. Το γράφω κ στην κριτική, έφυγα από το mall με τα πόδια καβλωμενος κ πήγα στο στουντιο που ήταν κοντά να ρίξω ένα κωλογαμησι κι επέστρεψα πάλι πίσω!
Νομίζω οτι εχει κόψει εδώ και κάνα δίμηνο! Εγω τουλάχιστον εχω να την πετύχω σίγουρα τόσο!ερωτηση: αυτο με το φυλης που λετε ή το φωκαις. ισχυουν ακομα? ξερει καοπιος να πει με σιγουρια μερος και ωρα βαρδιας ή ηταν καποτε και απλα το λεμε?
Ηταν κάποτε φιλεερωτηση: αυτο με το φυλης που λετε ή το φωκαις. ισχυουν ακομα? ξερει καοπιος να πει με σιγουρια μερος και ωρα βαρδιας ή ηταν καποτε και απλα το λεμε?
ναι ειδα ξαναγυρισε 232......Ηταν κάποτε φιλε
Πρέπει να είναι σε στούντιοΤην έχει πηδήξει κανένας τώρα τελευταία? Εχω να την δω αρκετό καιρό σε τι κατάσταση βρίσκεται?