Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.384
- Πόντοι
- 9.931
Η πουτανα εχει πολυ δυνατο πατο!
Ναι πολύ δυνατόςΗ πουτανα εχει πολυ δυνατο πατο!
Όταν δούλευε στούντιο ήταν η προσωπική μου πουτανα πήγαινα συνέχεια. Είχαμε και καλές σχέσεις μετά μιλούσαμε αρκετά χωρίς να την έχω γαμησει εκτός στούντιο. Ξαφνικά με έσβησε από τα social άλλαξε και τηλέφωνο και μπήκε στο σωστό δρόμοΗ πουτανα εχει πολυ δυνατο πατο!
Δε δουλευει τωρα?Όταν δούλευε στούντιο ήταν η προσωπική μου πουτανα πήγαινα συνέχεια. Είχαμε και καλές σχέσεις μετά μιλούσαμε αρκετά χωρίς να την έχω γαμησει εκτός στούντιο. Ξαφνικά με έσβησε από τα social άλλαξε και τηλέφωνο και μπήκε στο σωστό δρόμο
Έχει σταματήσει εδώ και καιρό. Γενικά χάθηκε εντελώς δεν ξέρω καν που βρίσκεται. Ξαφνικά άνοιξε social και ανέβαζε ότι ασχολείται με νύχια και τέτοια μανικιούρ.Δε δουλευει τωρα?
Την ειχα παρει πριβε στο μπουρναζι.καλη ηταν.Έχει σταματήσει εδώ και καιρό. Γενικά χάθηκε εντελώς δεν ξέρω καν που βρίσκεται. Ξαφνικά άνοιξε social και ανέβαζε ότι ασχολείται με νύχια και τέτοια μανικιούρ.
Sandralashnailsath το προφίλ της στο ινστα
Έκανε τίποτα? Σε στριπ δεν πήγα ποτέ να την δωΤην ειχα παρει πριβε στο μπουρναζι.καλη ηταν.
Μπορεί να επιστρέψει κάποια στιγμή...Πότε δεν ξέρουμε...Να έχει σταματήσει γενικώς τις βίζιτες δεν υπάρχει περίπτωση.Μπορεί να έχει βρει καναν λεφτά μουνοδειλο και να της αρκεί να τα παίρνει από εκεί.
Ή διπλή προσωπικότητα έχει ή έχει καει εντελώς. Λογικά το δεύτερο γιατί με τόσους κουραμπιέδες δεν νομίζω να έχει μείνει εγκεφαλικό κύτταροΡε παιδιά τι λέτε! Τι μοιρολόι ειναι αυτο; 20.00 απόψε δουλεύει συγγρου 232
Άρα είναι κανονικά στις εμφανίσεις της...
εργαζεται κανονικα σημερα
Μάλλον δεν έχει λεφτά το μανικιούρ και επέστρεψε στα τέσσερα
εργαζεται κανονικα σημερα
Είχαμε και καλές σχέσεις . Ξαφνικά με έσβησε από τα social άλλαξε και τηλέφωνο