spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
ξερετε ποσοι ελληνεςπασχουν απο δυτιτικη δυσλειτουργεια και το κρατανε κρυφο?
Τι καβλιτζεκια ειναι παλι τουτα?εχω φιλο φαρμακοποιο που μου λεει οτι τα καβερτζεκτ τα πουλαει 10 10
Ρωτάς αριθμό ή ποσοστό; ;)ξερετε ποσοι ελληνεςπασχουν απο δυτιτικη δυσλειτουργεια και το κρατανε κρυφο?
μα δεν πανε ουτε στον γιατρο,το ριχνουν στην μαλακια
Eγω ρε παιδια εχω αλλο προβλημα / εχω Πριαπισμο και ψαχνω σαν τρελος γυναικα για τη μερα του Αγ.Βαλεντινου να γαμησω ....
Μπριζολίτσα ε;
Μήπως έχεις μπερδέψει την Πέμπτη του Αγ. Βαλεντίνου με την Τσικνοπέμπτη;
Εσύ θέλεις ραπισμό στο κωλαράκι να βάλεις μυαλό... Εγώ με τον Ντίκυ Πέμπτη πάμε με ΟΧΙΑ στα πουτανάκια μου......Eγω ρε παιδια εχω αλλο προβλημα / εχω Πριαπισμο και ψαχνω σαν τρελος γυναικα για τη μερα του Αγ.Βαλεντινου να γαμησω ....
Η μόνη σχέση που έχεις εσύ με το τσίκνισμα είναι η τσικνίλα στη βάλανο του πεους σου απ την αγαμησιά ρε....ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕ......Ολες τις ημερες τσικνιζω / Τσικνοπεμπτη,Τσικνοπαρασκευη,Τσικνοweekend .....
Εσύ θέλεις ραπισμό στο κωλαράκι να βάλεις μυαλό... Εγώ με τον Ντίκυ Πέμπτη πάμε με ΟΧΙΑ στα πουτανάκια μου......
Θα τυμπανιάσεις απ την αγαμία μαλακοπίτουρα
δεν σου σηκωνεται εσενα ε?Η μόνη σχέση που έχεις εσύ με το τσίκνισμα είναι η τσικνίλα στη βάλανο του πεους σου απ την αγαμησιά ρε....ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕ......
Eγω ρε παιδια εχω αλλο προβλημα / εχω Πριαπισμο και ψαχνω σαν τρελος γυναικα για τη μερα του Αγ.Βαλεντινου να γαμησω ....
Υπουργέ προσεχε γιατι ο πριαπισμός μπορει να προκαλέσει μονιμη βλάβη (υδραυλικής φυσης) στο συραγγώδες σωμα και τότε ουτε το βιαγγρα των 100 δε σε σωζει. Χαλαρωσε λοιπόν.