Επισκέπτης
η μελινα 12 του μηνος εκανε πλαστικη!!θα λειψει 2.5 βδομαδες περιπου!!
Αν βρεις καμία,πες μου και μένα φίλε...εχουμε καμια πληροφορια αν υπαρχει στουντιο η μπουρδελο με κοπελα γυμνασμενη? δε λεω να ειναι και κομματια(μη μας βγει τραβελι! ) απλα να εχει σωμα αθλητικο η γενικα να φαινεται οτι γυμναζετε..
Γυμνασμενη στα χερια...ειτε στα κωλομερια!!!!!!εχουμε καμια πληροφορια αν υπαρχει στουντιο η μπουρδελο με κοπελα γυμνασμενη? δε λεω να ειναι και κομματια(μη μας βγει τραβελι! ) απλα να εχει σωμα αθλητικο η γενικα να φαινεται οτι γυμναζετε..
Όντως, σιλικονιασμένο μεν με σκληρή σιλικόνη αλλά γαμώ τα σώματα. Έπαιζε και θησέως 35To πιο ωραιο γυμνασμεκο μουνι που εχω δει σε στουντιο ειναι η Ξενια απο το Αχαρνων 106!!!Δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει ή εχει φυγει!!!
ναι ρε φιλε τουμπανο η γκομενα πωσ την λενε ελενα;παντωσ και η ζλατα που ειδα προσφατα την ειδα τουμπανιασμενη και αυτηKαι Κεφ/νιας 75!!!Τι κοιλιακοι ηταν αυτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε η Μόνικα η Βουλγάρα,πλέον κάνει αγγαρεία η κοπέλα... Την ξέρω χρόνια (από Φυλής),αλλά αν δεν βρεις κάτι άλλο-είναι οκ...Η Ξένια όταν για καποια φεγγάρια δούλευε στο Φυλής 109 κάτω είχε βάλει κάτι κιλάκια. Τώρα δεν ξέρω αν τα ξανα-έχασε.
Πάντως ωραία γυμνασμένα κομάτια υπάρχουν στο:
α) Φωκαίας 22 κάτω πρωινά η Μόνικα με τα αστεράκια
β) Κεφαληνίας 75 η Έλενα
Φίλε η Μόνικα η Βουλγάρα,πλέον κάνει αγγαρεία η κοπέλα... Την ξέρω χρόνια (από Φυλής),αλλά αν δεν βρεις κάτι άλλο-είναι οκ...
Πολύυυυυυυυυυυυυ τουπε εχει αυτη. Εχουμε πληροφοριες? Εγω φοβαμαι παντως πως θα ειναι πολυ ξενερωτη και δεν εχω τολμησει να δοκιμασω, ενω την εχω δει 50 φορεςΟ reggaeboys έχει διαφορετική άποψη, πάντως.
Αλήθεια είναι ότι τα "καλά χαρτιά" λείπουν από την Φυλής τώρα τελευταία.
Μάλλον θα το ρίξουμε στα Στούντια.
(Με τί λεφτά δεν ξέρω όμως)
Βαλτός εισαι?η τζινα απο φυλης 59 διαβασα εχει τρελο σωματακι... τι ημερες-ωρες ειναι εκει ξερουμε?