Επισκέπτης
H Caroline τελειωμα και μεσα στο στοματακι οχι μονο στο μουτρακι !!Ξερω οτι δεν ειμαι ακριβως στ θεμα αλλα τελειωμα στο μουτρακι ποιες εχουν στον τιμοκαταλογο?
H Caroline τελειωμα και μεσα στο στοματακι οχι μονο στο μουτρακι !!Ξερω οτι δεν ειμαι ακριβως στ θεμα αλλα τελειωμα στο μουτρακι ποιες εχουν στον τιμοκαταλογο?
Μην σκας κ πολυ το 90 τις εκατο αν το ζητησης στο κανουνε....Και που βρισκω την Κυρια Caroline να καταθεσω???
ξέρετε τι ώρες δουλεύουν αυτές?
Αφησε 50 ευρω στο κομοδινο και το κανουνε πολλες!!!!!!!!!!!!!Και αν εισαι καλος πελατης καποιες το κανουνε δωρεαν και ολα μεσα στο στομα.Δεν πεφτει σταγονα εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!Ξερω οτι δεν ειμαι ακριβως στ θεμα αλλα τελειωμα στο μουτρακι ποιες εχουν στον τιμοκαταλογο?
παιδια αν προτιματε μουτρακι καλιτερα στιν γκομενα σας , ειναι πιο καυλοτικο το θεαμαΑφησε 50 ευρω στο κομοδινο και το κανουνε πολλες!!!!!!!!!!!!!Και αν εισαι καλος πελατης καποιες το κανουνε δωρεαν και ολα μεσα στο στομα.Δεν πεφτει σταγονα εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!
να μιν το κανουν καθολου ασφαλεστατα 100%ρε παιδιάμια που θίξαμε το θέμα-τι είναι ποιο ακίνδυνο, απο αποψη υγείας, γιαυτές? να τα καταπίνουν ή να τα φτύνουν?
καληνυχτα και παντα να θυμαστε....... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ........ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ.....να μιν το κανουν καθολου ασφαλεστατα 100%
Αν και καθιστός, ορθώς εμίλησες.να μιν το κανουν καθολου ασφαλεστατα 100%
όλες δεν πιστεύω αλλά μερικές ναι . ;) ;) ;)Αφησε 50 ευρω στο κομοδινο και το κανουνε πολλες!!!!!!!!!!!!!Και αν εισαι καλος πελατης καποιες το κανουνε δωρεαν και ολα μεσα στο στομα.Δεν πεφτει σταγονα εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε παιδιάμια που θίξαμε το θέμα-τι είναι ποιο ακίνδυνο, απο αποψη υγείας, γιαυτές? να τα καταπίνουν ή να τα φτύνουν?
Οτι και να τα κανουν το κανουν γιατι ολα στη ζωη ειναι ΔΡΟΜΟΣΦανταζομαι να τα φτυνουν....
για να μην παχυνουν.........
στην Αγκύρας γίνονται αυτά πρωινά?
Ολα καλα φιλε αλλα με ξενερωνει σαυτο η δικια μου.κανει τα μουτρα της λες και ριχνεις οξυ.παιδια αν προτιματε μουτρακι καλιτερα στιν γκομενα σας , ειναι πιο καυλοτικο το θεαμα