Νέα

Studio + γκόμενες που κάνουν πίπα ακάποτη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sailor1936
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Διὰ τὴν Λόλαν καὶ διὰ μίαν Χριστίναν, ὤριμον. Πρὸς ἄρσιν ἐνδεχομένης παρεξηγήσεως, δὲν συνιστῶ νὰ ἀποφύγητε τᾶς συγκεκριμένας ἐργαζομένας, ἀλλὰ τὴν πρακτικὴ ἐν γένει.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Οκ φιλε :thumbsup:

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Χτες σε μινι τσαρκα στη Φυλης στο 80 ητανε μικροσωμη πιτσιρικα μαλλον αλβανη, η τσατσα ειπε ελευθερο στοματικο.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Χτες σε μινι τσαρκα στη Φυλης στο 80 ητανε μικροσωμη πιτσιρικα μαλλον αλβανη, η τσατσα ειπε ελευθερο στοματικο.
....μακρια και....αγαπημενοι ...οσο αφορα τα ακαποτα σε φυλης....κρατηθειται και λιγακι!!!....δε λεω, και στα υπολοιπα μαγαζια προσεχουμε.

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
....μακρια και....αγαπημενοι ...οσο αφορα τα ακαποτα σε φυλης....κρατηθειται και λιγακι!!!....δε λεω, και στα υπολοιπα μαγαζια προσεχουμε.
Δεν εκατσα, δε τον δινω ποτε για ελευθερη πιπα οταν το διαφημιζει η τσατσα, πολυ σιχαμα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι?Με ενδιαφερει η ακαποτη πιπα πιο πολυ απ'ολα.
Αυτο εχει να κανει με την γκομενα ή με την πολιτικη του εκαστοτε studio?
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ(STUDIO)  ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Μην ρισκάρετε να κάνετε στοματικό χωρίς προφύλαξη...

Αν και έχει χαμηλά ποσοστά κινδύνου(μιλάω για αφροδίσια νοσήματα)...(είναι να μην σου τύχει) Αν σου τύχει σου αλλάζει ριζικά την ζωή ....προς το χειρότερο...

Όσο και αν σε "ταξιδεύει" το γεγονός...επιφυλάσσει κινδύνους θα σου συνιστούσα να μην το επιχειρίσεις..

Ετσι είναι φίλε και το ποσοστό μόλυνσης δεν είναι δα και τόσο μικρό!!
Αν θέλεις για 5 λεπτά απόλαυσης να έχεις σε όλη σου της ζωή και πόση και πώς θα είναι μετα προβλήματα επιχείρησέ το!! Επιλογή σου! Νομίζω όμως και συ οπως και τα άλλα παιδιά ότι κάνετε λάθος.
Ακάποτο μόνο με την γκόμενα μας και αν είμαστε και σίγουροι ότι είναι καθαρή!
Εγώ πήρα την Π πριν 2 μήνες στο Paradise και μόλις πήγηε να μου τον γλύψει ακάποτα ξενέρωσα!!!  :headbang:

Δεν είναι εποχή για τέτοια!!!

Επισκέπτης
Ετσι είναι φίλε και το ποσοστό μόλυνσης δεν είναι δα και τόσο μικρό!!
Αν θέλεις για 5 λεπτά απόλαυσης να έχεις σε όλη σου της ζωή και πόση και πώς θα είναι μετα προβλήματα επιχείρησέ το!! Επιλογή σου! Νομίζω όμως και συ οπως και τα άλλα παιδιά ότι κάνετε λάθος.
Ακάποτο μόνο με την γκόμενα μας και αν είμαστε και σίγουροι ότι είναι καθαρή!
Εγώ πήρα την Π πριν 2 μήνες στο Paradise και μόλις πήγηε να μου τον γλύψει ακάποτα ξενέρωσα!!!  :headbang:

Δεν είναι εποχή για τέτοια!!!

Π = ??

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν πατε καλά....
και όχι μόνο αυτό..αλλά με τις απερισκεψίες των πουτάνων μπαίνουμε σε κίνδυνο όλοι.
οκ, εσύ είσαι ελεγμένος και ξέρεις πως είσαι καθαρός.
Ξέρεις ό κερατάς ο ζητιάνος που πάει μετά από εσένα τι κουβαλάει πάνω του; Και ζητιάνος δηλαδή να μην είναι (το αναφέρω μόνο από πλευράς καθαριότητας, μπορεί άλλος που να είναι γραφειάτος να έχει ακόμα χειρότερα αφροδίσια) ποιος σου έχει κάνει υπεύθυνη δήλωση πως δεν κουβαλάει τίποτα;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Και τα τεσσερα μαγαζια απο Διδυμου 16 εως 20 εχουν ακαποτο.
Συνισταται η Αντριαννα στο 20 και η Βικυ στο 18 (με την μπλε πορτα)
ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ...... :rockon:  :rockon:   :rockon:   :rockon:

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
ξέρετε τι ώρες δουλεύουν αυτές?

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ξερω οτι δεν ειμαι ακριβως στ θεμα αλλα τελειωμα στο μουτρακι ποιες εχουν στον τιμοκαταλογο?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Οχι και καμια! :sunglasses:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ξερω οτι δεν ειμαι ακριβως στ θεμα αλλα τελειωμα στο μουτρακι ποιες εχουν στον τιμοκαταλογο?
σε γνωστή αλυσίδα στούντιο θα βρεις τελείωμα στην μάπα . ;) ;) ;)

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
δεν πατε καλά....
και όχι μόνο αυτό..αλλά με τις απερισκεψίες των πουτάνων μπαίνουμε σε κίνδυνο όλοι.
οκ, εσύ είσαι ελεγμένος και ξέρεις πως είσαι καθαρός.
Ξέρεις ό κερατάς ο ζητιάνος που πάει μετά από εσένα τι κουβαλάει πάνω του; Και ζητιάνος δηλαδή να μην είναι (το αναφέρω μόνο από πλευράς καθαριότητας, μπορεί άλλος που να είναι γραφειάτος να έχει ακόμα χειρότερα αφροδίσια) ποιος σου έχει κάνει υπεύθυνη δήλωση πως δεν κουβαλάει τίποτα;

Εγώ ήμουν έτοιμος να το κάνω...

Αλλά τελευταία στιγμή είπα στον εαυτό μου ΟΧΙ...

θέληση χρειάζεται όσο και αν κολάζεσαι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom