spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Για την Λολα λες φιλε bakalh?Καὶ Ἕλλης 3 ἐξασκεῖται τὸ λειτούργημα ...πλὴν ὅμως ἀποφύγατὲ το.
Για την Λολα λες φιλε bakalh?Καὶ Ἕλλης 3 ἐξασκεῖται τὸ λειτούργημα ...πλὴν ὅμως ἀποφύγατὲ το.
....μακρια και....αγαπημενοι ...οσο αφορα τα ακαποτα σε φυλης....κρατηθειται και λιγακι!!!....δε λεω, και στα υπολοιπα μαγαζια προσεχουμε.Χτες σε μινι τσαρκα στη Φυλης στο 80 ητανε μικροσωμη πιτσιρικα μαλλον αλβανη, η τσατσα ειπε ελευθερο στοματικο.
Δεν εκατσα, δε τον δινω ποτε για ελευθερη πιπα οταν το διαφημιζει η τσατσα, πολυ σιχαμα....μακρια και....αγαπημενοι ...οσο αφορα τα ακαποτα σε φυλης....κρατηθειται και λιγακι!!!....δε λεω, και στα υπολοιπα μαγαζια προσεχουμε.
Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι?Με ενδιαφερει η ακαποτη πιπα πιο πολυ απ'ολα.
Αυτο εχει να κανει με την γκομενα ή με την πολιτικη του εκαστοτε studio?
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ(STUDIO) ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Μην ρισκάρετε να κάνετε στοματικό χωρίς προφύλαξη...
Αν και έχει χαμηλά ποσοστά κινδύνου(μιλάω για αφροδίσια νοσήματα)...(είναι να μην σου τύχει) Αν σου τύχει σου αλλάζει ριζικά την ζωή ....προς το χειρότερο...
Όσο και αν σε "ταξιδεύει" το γεγονός...επιφυλάσσει κινδύνους θα σου συνιστούσα να μην το επιχειρίσεις..
Ετσι είναι φίλε και το ποσοστό μόλυνσης δεν είναι δα και τόσο μικρό!!
Αν θέλεις για 5 λεπτά απόλαυσης να έχεις σε όλη σου της ζωή και πόση και πώς θα είναι μετα προβλήματα επιχείρησέ το!! Επιλογή σου! Νομίζω όμως και συ οπως και τα άλλα παιδιά ότι κάνετε λάθος.
Ακάποτο μόνο με την γκόμενα μας και αν είμαστε και σίγουροι ότι είναι καθαρή!
Εγώ πήρα την Π πριν 2 μήνες στο Paradise και μόλις πήγηε να μου τον γλύψει ακάποτα ξενέρωσα!!!
Δεν είναι εποχή για τέτοια!!!
Εγώ πήρα την Π πριν 2 μήνες στο Paradise και μόλις πήγηε να μου τον γλύψει ακάποτα ξενέρωσα!!!
σε γνωστή αλυσίδα στούντιο θα βρεις τελείωμα στην μάπα . ;) ;) ;)Ξερω οτι δεν ειμαι ακριβως στ θεμα αλλα τελειωμα στο μουτρακι ποιες εχουν στον τιμοκαταλογο?
σε γνωστή αλυσίδα στούντιο θα βρεις τελείωμα στην μάπα . ;) ;) ;)
Πάντα ;) ;) ;)με το αζημιωτο παντα βεβαια ;)
δεν πατε καλά....
και όχι μόνο αυτό..αλλά με τις απερισκεψίες των πουτάνων μπαίνουμε σε κίνδυνο όλοι.
οκ, εσύ είσαι ελεγμένος και ξέρεις πως είσαι καθαρός.
Ξέρεις ό κερατάς ο ζητιάνος που πάει μετά από εσένα τι κουβαλάει πάνω του; Και ζητιάνος δηλαδή να μην είναι (το αναφέρω μόνο από πλευράς καθαριότητας, μπορεί άλλος που να είναι γραφειάτος να έχει ακόμα χειρότερα αφροδίσια) ποιος σου έχει κάνει υπεύθυνη δήλωση πως δεν κουβαλάει τίποτα;