Έχω δει κ άλλες φορές που την αποκαλούν Βίκο κ τέτοια, στην σελίδα 133 συγκεκριμένα ο πιλοφορι την λέει βυκο κ λεβέντη, δεν παριστάνω τον σωστό κ τον ηθικό, αλλά δεν είναι ωραίο. Στα υπόλοιπα που λες με βρίσκεις σύμφωνο ότι δεν πρέπει να σβήνουν ποστ για την ελευθερία της έκφρασης. Στο παρελθόν μου έχουν σβήσει κ εμένα
Αγαπητε δεν αναφερομαι (εγω τουλαχιστον αλλα κι οχι ο pilofori νομιζω χωρις να μαι δικηγορος του) σε καμμια περιπτωση στην ηθικη σου η στην ηθικη της Βικυς.
Ισα ισα η κοπελα κανει μοα δυσκολη δουλεια και δεν εχει και βημα λογου ουσιαστικα
Αν σταθεις ΜΟΝΟ στο post του Βικος κτλ του pilofori εχεις μεν ενα δικαιο ΑΛΛΑ ο... καημενος ειχε ανεβασει μια απλη ερωτηση χωρις ειρωνιες χωρις υβρεις αν θυμαμαι καλα που ελεγε "τελικα η Βικυ ειναι εγχειρισμενη;" και κατι παρομοιο σε 2ο τα οποια και σβηστηκαν!!!!
Και ναι στη συνεχεια εγινε ειρωνικος πιστευω(δε θελω να κανω το δικηγορο του) για το λογο αυτο
Το ιδιο κι εγω εγινα οντως ειρωνικος οχι ομως προς το προσωπο της Βικυς αυτης καθευατης αλλα της τακτικης!
Δηλαδη οποτε θελουμε το φορουμ το χρησιμοποιουμε αλλα αμα κατι δεν ειναι οπως μας αρεσει (μια ερωτηση) τους γραφουμε τους πελατες;;
Κι εξαλλου ειναι (για μενα) προε οφελος μιας επιχειρησης να εχει και κατι διαφορετικο και για διαφορετικα target groups