Studio Deluxe
Sex Studio
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2017
- Like
- 10.453
Πωωω τι μας έκανες τώρα ρε Ζανέτ... Ούτε το τζιν μου δεν μπορώ να φορέσω δεν κλείνει το φερμουάρ με τίποτα... ;)Και Ζανετ LIVE
τυπε γαμας καθόλου να μας πεις καμία γνώμη ή μπαααααΠωωω τι μας έκανες τώρα ρε Ζανέτ... Ούτε το τζιν μου δεν μπορώ να φορέσω δεν κλείνει το φερμουάρ με τίποτα... ;)
φυσικά... Τι γνώμη θες ?τυπε γαμας καθόλου να μας πεις καμία γνώμη ή μπααααα
Για τη καψούρα σου την Άννα Μαρίαφυσικά... Τι γνώμη θες ?
όντως είναι καψούρα μεγάλη αλλά τι να σου πω ρε φίλε, δεν την βλέπεις είναι καυλα έχει και τρομερά σεξυ πόδια... Με την πρώτη ευκαιρία θα της κάνω μια επίσκεψη απλά το πρόβλημα είναι οτι θέλω εκτός από τα 40-50 για το κορίτσι και άλλα 30 για βενζίνη από δω που είμαι...Για τη καψούρα σου την Άννα Μαρία
θελεις τουλάχιστον 50€ για να μπεις στο δωματιο κ θα σου προτείνω κανα κολομπαρο για να ξεμπουκώσεις σε κανα λουτρακι-Χαλκίδα, κοντά έπεσα;όντως είναι καψούρα μεγάλη αλλά τι να σου πω ρε φίλε, δεν την βλέπεις είναι καυλα έχει και τρομερά σεξυ πόδια... Με την πρώτη ευκαιρία θα της κάνω μια επίσκεψη απλά το πρόβλημα είναι οτι θέλω εκτός από τα 40-50 για το κορίτσι και άλλα 30 για βενζίνη από δω που είμαι...
Αλλού την ομορφιά τη χαιρόμασταν και με 40. Και για 20λεπτο. Καλά τα λέει.θελεις τουλάχιστον 50€ για να μπεις στο δωματιο κ θα σου προτείνω κανα κολομπαρο για να ξεμπουκώσεις σε κανα λουτρακι-Χαλκίδα, κοντά έπεσα;
Katy now LIVE!!!
Καλησπερα η Κιμ ειναι ακομη στην ελλαδα;;;;
Ψαχνω να δω γνωμες αλλα δεν εχει κατι , δεν με νοιαζει κιολας μ αρεσει πολυ αυτο το ασιατικο οποτε θα κανω μια βολτα απο το ιδρυμα