Studio Deluxe
Sex Studio
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2017
- Like
- 10.453
Λεϊλά
Τι μούναρος ατελείωτος, τι κορμάρα διαστημική είναι αυτή η Άννα-Μαρία! Ένα μικρό μείον μόνο! Ρε αλυσίδα Τριγγετο-Αριστοτε-Βουλιαγμένης, πείτε της να μη φοράει αυτά τα πανήψυλα σκατοπαπούτσια! Δεν την κολακεύουν! Έχει πολύ ωραία ψιλόλιγνα πόδια και δεν τα χρειάζεται! Πείτε της να φορά απλές γόβες ή πέδιλα!Άννα Μαρία
ενδιαφερουμε για πρωκτηκο υπαρχοι πια κοοπελα προσφεριο ?
Τι μούναρος ατελείωτος, τι κορμάρα διαστημική είναι αυτή η Άννα-Μαρία! Ένα μικρό μείον μόνο! Ρε αλυσίδα Τριγγετο-Αριστοτε-Βουλιαγμένης, πείτε της να μη φοράει αυτά τα πανήψυλα σκατοπαπούτσια! Δεν την κολακεύουν! Έχει πολύ ωραία ψιλόλιγνα πόδια και δεν τα χρειάζεται! Πείτε της να φορά απλές γόβες ή πέδιλα!
Έλα πες την αλήθεια, δεν έχεις ξαναπάει σε στούντιο, έτσι δεν είναι;Εχει κοσμο?
Τι μούναρος ατελείωτος, τι κορμάρα διαστημική είναι αυτή η Άννα-Μαρία! Ένα μικρό μείον μόνο! Ρε αλυσίδα Τριγγετο-Αριστοτε-Βουλιαγμένης, πείτε της να μη φοράει αυτά τα πανήψυλα σκατοπαπούτσια! Δεν την κολακεύουν! Έχει πολύ ωραία ψιλόλιγνα πόδια και δεν τα χρειάζεται! Πείτε της να φορά απλές γόβες ή πέδιλα!
Δε θα παίξουμε μπάσκετ μαζί της...Και αμα την δεις απο κοντα, πανω απο 1.65 δεν ειναι..
Έλα πες την αλήθεια, δεν έχεις ξαναπάει σε στούντιο, έτσι δεν είναι;
Όχι, χαλαρά είναι- ειδικά πρωινές ώρες- κάνε μια βόλτα και γράψε εντυπώσεις.
Άμα βαριέσαι αλλάζει το πράγμα.Εχω παει 2-3 φορες για ενα φιλαρακι. Τωρα καπως μου την εδωσε να πηγαινα σολο για την εμπειρια επειδη βαριεμαι αλλα το σκεφτομαι ακομα γιατι δεν ειμαι αυτης της φασης.
Άμα βαριέσαι αλλάζει το πράγμα.
:S
Δε θα παίξουμε μπάσκετ μαζί της...
Πάντα κάθε καινοτομία είναι ευπρόσδεκτη!Θα θέλαμε, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει, να σας υπενθυμίσουμε άλλη μια φορά τη δυνατότητα που σας παρέχει μόνο το STUDIO DELUXE, με πολυ μικρή χρέωση (μόνο 5 ευρω) να έχετε στη διάθεσή σας σεντόνια, μαξιλαροθήκη και παντόφλες μιας χρήσης, υποαλεργικά, βαμβακερά αρίστης ποιότητος.
Το STUDIO DELUXE νοιάζεται πραγματικά για εσάς και το αποδεικνύουμε καθημερινά.