Άννα Μαρία
Άννα Μαρία είσαι φοβερή αλλά αυτά τα παπούτσια πρέπει να τα αλλάξεις...
Άννα Μαρία
θα προηγηθώ αύριο ...έχει καψει καρδιές το μωρόΤην Τρίτη φίλε στο ντε παρις δεν μου την γλιτώνει η νανσυ.
Μόνο μισάωρα κάνει στα 100.Τα δικαιολογεί η θα τα κλάψουμε?Καλώς όρισες Ξένια, σε ευχαριστούμε που ξαναήρθες στην Ελλάδα.
Welcome Xenia, thank you for coming back to Greece.
Ελπίζω να σε δω σύντομα.
Hope to see you soon.
Αντίο λεφτα, αδέρφια.
Nothing worth translating, welcome again!
Υπαρχει κριτική, δυστυχώς ΜΟΝΟ ΜΙΑ!Μόνο μισάωρα κάνει στα 100.Τα δικαιολογεί η θα τα κλάψουμε?
Υπαρχει κριτική, δυστυχώς ΜΟΝΟ ΜΙΑ!
Ανεξάρτητα από τις υπηρεσίες της, νομίζω πως είναι μια γυναίκα-αναφορά -προσωπική μου άποψη.
Έρχεται 3η φορά, τις προηγούμενες δυο αντιστάθηκα, τώρα δε το βλέπω να κρατιέμαι...
Οπωσδήποτε και έχουν περάσει και δεν είχαν τέτοιο... κόμιστρο.Παντως εχουν περασειθεες απο τα στουντιο και χωρις να εχουν απαιτησει κατοσταρια.
Οπωσδήποτε και έχουν περάσει και δεν είχαν τέτοιο... κόμιστρο.
Νομίζω πως είναι καθαρά προσωπικό το θέμα για τον αν κανεις θα την επιλέξει ή όχι - έχει συζητηθεί το θέμα ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ.
Εγώ... έσπασα
Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις ό,τι θέλεις, θα σου λύσουν όποια απορία έχειςΚαλησπερα...ηθελα να ρωτισω τι περιεχει το απλο προγραμμα και ποσο κοστιζει Και για ποση διαρκεια????
Ευχαριστω!
Συνενοήσιμοι, πάρε τηλΑδερφε ευχαριστω για την απαντηση.....στο τηλ ειναι συνεννοησιμοι η θα μου πουν επισκευθειτε μας για να μας ρωτήσετε οτι θελετε