pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
μη σε παρω στο λαιμό μου τυπε,κάνε ένα τηλεφωνακι στο στούντιο ή πάνε απο κει κ ρωταστο φουλ στα 150.. τι υπηρεσιες εχουμε??
μη σε παρω στο λαιμό μου τυπε,κάνε ένα τηλεφωνακι στο στούντιο ή πάνε απο κει κ ρωταστο φουλ στα 150.. τι υπηρεσιες εχουμε??
σε ευχαριστω!! ειναι που δεν απαντανε και εδω!!μη σε παρω στο λαιμό μου τυπε,κάνε ένα τηλεφωνακι στο στούντιο ή πάνε απο κει κ ρωτα
θα σου πω τι να ΜΗΝ δεχτείς! Δε θα δεχτείς μόνο μια εκτόνωση,δε θα δεχτείς τσιμπουκι με σκουφάκι,αυτά ειναι τα στάνταρ! Τώρα γλωσσόφιλα,κατι cim,cif κλπ πρέπει να τα διευκρινίσειςσε ευχαριστω!! ειναι που δεν απαντανε και εδω!!
σε ευχαριστω!! ειναι που δεν απαντανε και εδω!!
Πηγα στις 9 και ενω στην αρχη με ρωτησε η κυρια ποια κοπελα θελω, μετα απο 2' μου λεει οτι δε γινεται να με εξυπηρετησει επειδη η μια κοπελα ειχε προγραμμα 1 ωρας και η αλλη περιμενε ραντεβου.
Πρεπει να αποφασισετε αν θα δεχεστε μονο με ραντεβου ή μονο χωρις. Δε γινεται να οδηγαει καποιος απ'την αλλη ακρη της Αθηνας και να τρωει ακυρο.
Κάντε μια μαγκιά και ανεβάστε την Θεσσαλονίκη. Να την χαρούμε και εμείς λίγοΚαλημέρα σας,
Σήμερα από τις 10:00 έως τις 20:00 στο Αριστοτέλους 6:
www.aristotelous6.net/girls/monika-serba]η Μόνικα Σέρβα[/url]
Κλικάροντας στα κόκκινα γράμματα μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και πρόγραμμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας 213 – 02.33.032.
[size=14pt]Μονικα [/size]
H NANSY πότε γυρνάει ???
τιμές κ υπηρεσίες;Κάνει πρόγραμμα ώρας και 2 ωρών και όσες θέλετε.
Πέτε μας τι μάρκα είναι οι κάλτσες της Μόνικα please!!!!!Καλημέρα σας,
Σήμερα από τις 10:00 έως τις 20:00 στο Αριστοτέλους 6:
www.aristotelous6.net/girls/monika-serba]η Μόνικα Σέρβα[/url]
Κλικάροντας στα κόκκινα γράμματα μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και πρόγραμμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας 213 – 02.33.032.
[size=14pt]Μονικα [/size]
Πέτε μας τι μάρκα είναι οι κάλτσες της Μόνικα please!!!!!