PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Στις φωτο οντως φαινεται γεματουλα!piatsas i Πάολα σ αρέσει?Λίγο γεματούλα φαίνεται στις φωτό ή κάνω λάθος?
Απο κοντα καμια σχεση...την αδικει ο φακος ;)
Στις φωτο οντως φαινεται γεματουλα!piatsas i Πάολα σ αρέσει?Λίγο γεματούλα φαίνεται στις φωτό ή κάνω λάθος?
καλησπερα και απο μενα :-* :-*:-* :-*Καλησπερα :-* :-*
Οχι ρε συ φιλαρακι γεματουλα η Παολα!!! :o :o :opiatsas i Πάολα σ αρέσει?Λίγο γεματούλα φαίνεται στις φωτό ή κάνω λάθος?
καμία σχέση με της φώτος η Πάολα είναι θεά από κοντά .piatsas i Πάολα σ αρέσει?Λίγο γεματούλα φαίνεται στις φωτό ή κάνω λάθος?
τι κανεισ φιλε? ;)καμία σχέση με της φώτος η Πάολα είναι θεά από κοντά .
εδώ ρε συ στα ίδια αλλά δεν την παλεύω .τι κανεισ φιλε? ;)
γιατί ρε? μάλλον πρέπει να βγεις για καμιά ενημέρωση για να συνέλθειςεδώ ρε συ στα ίδια αλλά δεν την παλεύω .
χτες το βραδυ ήμουν με την παρέα του bourdela .γιατί ρε? μάλλον πρέπει να βγεις για καμιά ενημέρωση για να συνέλθεις
το λες για να ή για να > > > > > ?χτες το βραδυ ήμουν με την παρέα του bourdela .
δεν το λέω για σου πω κάτι ρε συ . Αλήθεια είναι είμασταν πολλά άτομα και πήγαμε στα μπουρδελάκια της Φυλής μερικοί καταθέσαμε και μετά φάγαμε στο τιμημένο σουβλατζίδικο .το λες για να ή για να > > > > > ?
δεν πειράζει θα βρεθούμε κάποια στιγμή.
είμαι και λίγο down σήμερα. σαν και σένα σήμερα. κάποια να μας ξεματιάξει
το είχα διαβάσει ότι υπήρχε πολύ κίνηση. απλά ρε συ αν έλεγες κατι θα πεταγόμουν. έτσι για ξελασκάρισμα. και νόμιζα μήπως έλεγες την άλλη παρέα. αλλά ξεχάστηκα. σου είπα σήμερα δεν είμαι καλά.δεν το λέω για σου πω κάτι ρε συ . Αλήθεια είναι είμασταν πολλά άτομα και πήγαμε στα μπουρδελάκια της Φυλής μερικοί καταθέσαμε και μετά φάγαμε στο τιμημένο σουβλατζίδικο .
τι να πω δεν το ήξερα και εγώ το έμαθα κατά τύχη δεν πειράζει καμία άλλη φορά . ;) ;) ;)το είχα διαβάσει ότι υπήρχε πολύ κίνηση. απλά ρε συ αν έλεγες κατι θα πεταγόμουν. έτσι για ξελασκάρισμα. και νόμιζα μήπως έλεγες την άλλη παρέα. αλλά ξεχάστηκα. σου είπα σήμερα δεν είμαι καλά.
εντάξει βρε φίλε και εγώ τώρα σας μαθαίνω, δεν μπορώ να βγαίνω με όποιον και όποιον. γαι αυτό σου είπα αν έλεγες.τι να πω δεν το ήξερα και εγώ το έμαθα κατά τύχη δεν πειράζει καμία άλλη φορά . ;) ;) ;)
καλη.δεν το κλαις το 50.καλησπερα σασ.
η αγαπη τι λεει ρε παιδεια?
ξερει κανεισ???
θα συμφωνήσω με τον φίλτατο Tarasch. Αν είναι ορεξάτη θα περάσεις πολύ πολύ καλά!καλη.δεν το κλαις το 50.
Η Αγαπη είναι τυπικά ευγενική,αληθινή(δεν υποκρίνεται προσχηματικά για να σου δημιουργήσει αυταπάτες),υπομονετική με βαθιά πίπα χωρίς περιποίηση @@,επικεντρώνονταςκαλη.δεν το κλαις το 50.