Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Studio 55 (Βριλησσού 55)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
μου αρέσει ρε συ όταν τις λιγουρεύονται αλλά όταν τις δουν γυμνές ψάχνουν για ατέλειες. και οι ατέλειες όμορφες είναι και ας αφήσουν τότε εμάς να τις χαιρόμαστε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ναι ρε συ καλά λες ας της χαρούμε μόνο εμείς οι fun  οι άλλοι να πάνε σε άλλο στρατόπεδο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: .

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Τι λέει νέες αφίξεις στο 55??Ιωάννα...Μαρτίνα διαβάζω??Τις ξέρετε?

theodim

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όσο ήταν με τα εσώρουχα ήταν ωραίες!όταν τα έβγαλα μου φάνηκαν σαν "φαλαινακια" η εκτος kait τις παχαίνει ο φακός
Έ όχι και "φαλαινάκια"!!!
Μην τρελαθούμε τελείως! Όποιος έχει δοκιμάσει ξέρει!!!
Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν φωτο...
Διαβάστε και καμία κριτική! Ρωτήστε και κανένα παλιότερο!!!
Ιεροσυλία!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Έ όχι και "φαλαινάκια"!!!
Μην τρελαθούμε τελείως! Όποιος έχει δοκιμάσει ξέρει!!!
Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν φωτο...
Διαβάστε και καμία κριτική! Ρωτήστε και κανένα παλιότερο!!!
Ιεροσυλία!!!

Μην ασχολεισαι ρε παικτη,του κυριου προφανως του αρεσουν τετοιες κοπελες οπως η κατω...

URL]]

kokovios1234

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
H Καρολινα που δουλευει τωρα ειναι η γνωστη απο studio paradise και Φραντζή  :think: :think:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
εγω ηξερα την τσατσα γιαυτο κι τισ πηρα και τισ 2 μαζι..τωρα ομωσ η τσατσα αλλαξε μαγκακο
Φιλαρακι ασε τα παραμυθια σου γιατι εδω δεν περνανε. Επειδη ξερω και τις κοπελες αλλα και ολες τις υπηρεσιες στο εν λογω studio αυτο που λες αποκλειεται να εχει γινει ποτε!!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε τι ψεύτες είστε μερικοί αλλά δεν καταλαβαίνω τι θα κερδίσετε με το να λέτε ψέμματα . :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φιλαρακι ασε τα παραμυθια σου γιατι εδω δεν περνανε. Επειδη ξερω και τις κοπελες αλλα και ολες τις υπηρεσιες στο εν λογω studio αυτο που λες αποκλειεται να εχει γινει ποτε!!!
και να γίνετε ΚΟΜΑΝΤΟ εκείνη την ώρα που λέμε θα πάει κάποιος θα υπάρχει μόνο μια όχι δυο κοπέλες . ;) ;) ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το Σαββατο που μας περασε πρωτοπηγα στο studio.

Πολυ ωραιος χωρος, πενατκαθαρος και η ΠΑΟΛΑ ηταν το κερασακι στην τουρτα.

Εξαιρετικη. Αν και ειναι πολυ μακρυα απο το σπιτι μου, αν ολες οι κοπελες ειναι τοσο καλες οσο η Παολα, πιστευω οτι θα γινω....θαμωνας.

Υ.Γ.: Οι φωτογραφιες της Παολα την αδικουν. Ειναι πολυ πιο καλη και εχει εκπληκτικο χαμογελο.

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
H Mαρτίνα που ηταν χθες ειναι η ιδια με του Βουλιαγμένης 83?

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλημερα.
Τη Σαμανθα ποτε και που θα τη βρω?

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
επειδη δεν ειμαι απο αθηνα μπορειτα να μου πειτε αν η περιοχη οπου βρισκεται το στουντιο (πενταγωνο) ειναι ασφαλης η κακοφημη? η σταση του μετρο ειναι μακρια για να παω με τα ποδια?

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
επειδη δεν ειμαι απο αθηνα μπορειτα να μου πειτε αν η περιοχη οπου βρισκεται το στουντιο (πενταγωνο) ειναι ασφαλης η κακοφημη? η σταση του μετρο ειναι μακρια για να παω με τα ποδια?
πολύγωνο είναι η περιοχή όχι πεντάγωνο και καλύτερα πάρε ταξί για να μην χαθείς!!! ;) ;) ;) ;)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Φίλε θα κατέβεις στο τρένο στο σταθμό Βικτώρια. Θα ανέβεις στον Πανελλήνιο και εκεί στη στάση του λεωφορείου θα πάρεις το λεωφορείο 224 . Και θα κατέβεις στη στάση 4η Ελ.Βενιζέλου . (Αν και η στάση στο μέλλον πρέπει να λέγεται "Πάολα".  :grin: ) Θα τα δεις. Η στάση είναι επί της Βριλησσού...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom