amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
καλά και αδερφή να ήταν μετά από αυτά που είδε θα άλλαξε ρεπερτόριο .μπορει και να ταν αδερφη
καλά και αδερφή να ήταν μετά από αυτά που είδε θα άλλαξε ρεπερτόριο .μπορει και να ταν αδερφη
εμένα μου αρέσουν τα φαλαινάκια .Όσο ήταν με τα εσώρουχα ήταν ωραίες!όταν τα έβγαλα μου φάνηκαν σαν "φαλαινακια" η εκτος kait τις παχαίνει ο φακός
εμένα μου αρέσουν τα φαλαινάκια .
ναι ρε συ καλά λες ας της χαρούμε μόνο εμείς οι fun οι άλλοι να πάνε σε άλλο στρατόπεδο .μου αρέσει ρε συ όταν τις λιγουρεύονται αλλά όταν τις δουν γυμνές ψάχνουν για ατέλειες. και οι ατέλειες όμορφες είναι και ας αφήσουν τότε εμάς να τις χαιρόμαστε.
Έ όχι και "φαλαινάκια"!!!Όσο ήταν με τα εσώρουχα ήταν ωραίες!όταν τα έβγαλα μου φάνηκαν σαν "φαλαινακια" η εκτος kait τις παχαίνει ο φακός
Έ όχι και "φαλαινάκια"!!!
Μην τρελαθούμε τελείως! Όποιος έχει δοκιμάσει ξέρει!!!
Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν φωτο...
Διαβάστε και καμία κριτική! Ρωτήστε και κανένα παλιότερο!!!
Ιεροσυλία!!!
Ναι.(Ουτε Ο Λουκυ Λουκ τετοια αντανακλαστικα )H Καρολινα που δουλευει τωρα ειναι η γνωστη απο studio paradise και Φραντζή
Φιλαρακι ασε τα παραμυθια σου γιατι εδω δεν περνανε. Επειδη ξερω και τις κοπελες αλλα και ολες τις υπηρεσιες στο εν λογω studio αυτο που λες αποκλειεται να εχει γινει ποτε!!!εγω ηξερα την τσατσα γιαυτο κι τισ πηρα και τισ 2 μαζι..τωρα ομωσ η τσατσα αλλαξε μαγκακο
και να γίνετε ΚΟΜΑΝΤΟ εκείνη την ώρα που λέμε θα πάει κάποιος θα υπάρχει μόνο μια όχι δυο κοπέλες . ;) ;) ;)Φιλαρακι ασε τα παραμυθια σου γιατι εδω δεν περνανε. Επειδη ξερω και τις κοπελες αλλα και ολες τις υπηρεσιες στο εν λογω studio αυτο που λες αποκλειεται να εχει γινει ποτε!!!
αν ανοίξεις τα προγράμματα θα την βρεις! ;)παιδια καλημερα.
Τη Σαμανθα ποτε και που θα τη βρω?
πολύγωνο είναι η περιοχή όχι πεντάγωνο και καλύτερα πάρε ταξί για να μην χαθείς!!! ;) ;) ;) ;)επειδη δεν ειμαι απο αθηνα μπορειτα να μου πειτε αν η περιοχη οπου βρισκεται το στουντιο (πενταγωνο) ειναι ασφαλης η κακοφημη? η σταση του μετρο ειναι μακρια για να παω με τα ποδια?
Φίλε θα κατέβεις στο τρένο στο σταθμό Βικτώρια. Θα ανέβεις στον Πανελλήνιο και εκεί στη στάση του λεωφορείου θα πάρεις το λεωφορείο 224 . Και θα κατέβεις στη στάση 4η Ελ.Βενιζέλου . (Αν και η στάση στο μέλλον πρέπει να λέγεται "Πάολα". ) Θα τα δεις. Η στάση είναι επί της Βριλησσού...επειδη δεν ειμαι απο αθηνα μπορειτα να μου πειτε αν η περιοχη οπου βρισκεται το στουντιο (πενταγωνο) ειναι ασφαλης η κακοφημη? η σταση του μετρο ειναι μακρια για να παω με τα ποδια?