tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τhanks !!!Καλησπερα και παλι και καλο μηνα
Η Εβιτα θα επιστρεψει την επομενη εβδομαδα
Τhanks !!!Καλησπερα και παλι και καλο μηνα
Η Εβιτα θα επιστρεψει την επομενη εβδομαδα
Ξέρει κανείς που βρίσκουμε τώρα την Έρικα?
Η Ερικα εχει σταματησει την δουλεια εδω και καιρο :-
αλλα δεν την βγαζουμε απο την λιστα για να τσιμπαμε κανα πελατη.
Μαλλον εννοεις απο τη σελιδα με τις φωτογραφιες στο site του στουντιο αν καταλαβα καλα..?
Οποτε, οχι δεν ειναι εκει οι φωτογραφιες της Ερικας επειδη θελουμε να "τσιμπαμε" πελατες
μια χαρα καταλαβες?
γιατι τις εχετε τοτε?
τιμης ενεκεν?
μια χαρα καταλαβες?
γιατι τις εχετε τοτε?
τιμης ενεκεν?
Τοσο κακο ειναι που τις εχουμε?
και εξαλλου δεν γινεται καθε φορα που θα σταματαει για καποιο διαστημα μια κοπελα να βαζουμε-βγαζουμε τις φωτογραφιες της. ( τη στιγμη μαλιστα που τον ελεγχο της σελιδας για αυτα τα θεματα δεν τον εχουμε εμεις ) ;)
σιγα το δυσκολο.
καλο ή κακο και ποσο ειναι θεμα του καθενος.
εμενα οπως καταλαβαινεις δεν μου αρεσει απο την στιγμη που εδω και ενα 6μηνο ουσιαστικα εχει φυγει,ειδικα σε συνδυασμο και με αλλα που εχετε κανει με τις φωτο κοριτσιων.
Μεχρι στιγμης δεν εχει παραπονεθει κανενας, ουτε εδω στη σελιδα, ουτε στο στουντιο ποτε καποιος πελατης ειπε κατι αρνητικο για αυτο το θεμα.
Δεν εχουμε κανει κατι με τις φωτογραφιες των κοριτσιων, την εχουμε κανει στο παρελθον αυτη την συζητηση και ακρη δεν βγηκε καθως απο ενα σημειο και μετα δεν απαντησες ποτε ;)
Αν νομιζεις οτι θελουμε να εξαπατησουμε, τοτε μαλλον κανεις λαθος καθως το στουντιο δουλευει απροσκοπτα ολον αυτο το καιρο, και η σχεση μας με τους πελατες ειναι πολυ καλη. Ειτε απο εδω στο site ειτε στο στουντιο που υπαρχει και πιο αμεση επαφη φυσικα.
υοπθετω πως βαρεθηκα να διαφωνουμε καποια στιγμη.
χρησιμοποιησε την κρτικη μου και των αλλων εποικοδομητικα.
μην τα βλεπεις ολα πολυ καλα στο μαγαζι σου
και κοιταζε να ξεφορτωθεις τα επιπλα αν θελεις η σχεση σας με τους πελατες να ειναι πολυ καλη
υοπθετω πως βαρεθηκα να διαφωνουμε καποια στιγμη.
χρησιμοποιησε την κρτικη μου και των αλλων εποικοδομητικα.
μην τα βλεπεις ολα πολυ καλα στο μαγαζι σου
και κοιταζε να ξεφορτωθεις τα επιπλα αν θελεις η σχεση σας με τους πελατες να ειναι πολυ καλη