A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
κουταλι=spoonTH UA PH KOUTALI.
Χαρηκα, κουταλι!!!
Ποια Μαρια εισαι η ψήλη???H MAPIA
σπυρου πατση εχω στειλει πμ εδω και μερες και απαντηση δυστηχως δεν εχω λαβει..
Ναι, από το Κορυτσάνο, ανατολικά της Νάπολης(πολύ ανατολικά)Στη foto ειναι η Αμάντα η Πατρινια? Αυτή δεν ελεγε οτι ειναι απο Ιταλια και καλα?
Η Λίντα πότε θα ξαναέρθει?
Στη foto ειναι η Αμάντα η Πατρινια? Αυτή δεν ελεγε οτι ειναι απο Ιταλια και καλα?
Ηθελα και εγω να ρωτησω για την Λιντα, σκοπευα να την επισκεφτω αλλα δεν τη βρηκα στο προγραμμα αυτη τη βδομαδα. Ξερετε ποια μερα συγκεκριμενα θα ειναι μηπως?
Ακομα δεν ξερουμε συγκεκριμενη μερα, καθως το προγραμμα της επομενης εβδομαδας δεν εχει βγει ακομα, οταν βγει θα σε ενημερωσω με προσωπικο μηνυμα για την μερα που θα δουλευει η Λιντα
θα ηθελα να το μαθω κι εγω.Ελεγα να κατεβω Τεταρτη αλλα ειδα οτι δεν ειναι στο προγραμμα.Να κατεβω την αλλη εβδομαδα αλλα θα ηθελα να ξερω μερα.Ακομα δεν ξερουμε συγκεκριμενη μερα, καθως το προγραμμα της επομενης εβδομαδας δεν εχει βγει ακομα, οταν βγει θα σε ενημερωσω με προσωπικο μηνυμα για την μερα που θα δουλευει η Λιντα
θα ηθελα να το μαθω κι εγω.Ελεγα να κατεβω Τεταρτη αλλα ειδα οτι δεν ειναι στο προγραμμα.Να κατεβω την αλλη εβδομαδα αλλα θα ηθελα να ξερω μερα.