Νέα

Studio 40 (Σπύρου Πάτση 40)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 188K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Γεια σου σπυριδουλα  :smitten:

τι καυλες καλε ?  :think: πορτοκαλαδα ζητησα οχι μουνοκαλαδα  :cheesy:
Την αμαντα αστην ... πασχει απο οξια καυλιτιδα ειναι ανιατη  :idiot:

Αν ερθεις για το ενα, θα παρεις και το αλλο ειναι σιγουρο αυτο  :cheesy: Δεν θα μπορεις να αντισταθεις  :2funny: :2funny:

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλημερα :)

Στην πρωινη βαρδια στο στουντιο ειναι η Λιντα  :-* :-* :-*

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
μονο πες της να μην  μου στελνει pμ γιατι θα χει προβλημα..

Εφοσον εχει δικο της λογαριασμο απο οσο ξερω μπορεις να της το πεις απο μονος σου ;) :) Ο λογαριασμος του στουντιο δεν εχει να κανει με το τι γραφουν οι κοπελες εφοσον και οι ιδιες μπαινουν στο site.  :)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
κοιταξε θα στο πω απλα,οσο πιο απλα μπορω
τ οτι ειναι δυνατη στο κρεβατι αντικειμενικα ειναι δεκτο
τ οτι δε μπορεις να δεις το προσωπο της παλι αντικειμενικα ειναι δεκτο και εκανα ενα σχολιο περι αυτου χωρις να τη προσβαλω
σαν πρωτη κινηση θα ζητησω εμπαργκο απο τα μελη του σαιτ  για τη συγκεριμενη αφου βριζει
αν δεν ειναι αυτη αφου τη ξερες ας της πεις να μου στειλει pm που να με διαψευδει αν δεν ειναι αυτη,τοσο απλα..
για τις επομενες κινησεις θα δουμε..

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Στην απογευματινη βαρδια στο στουντιο θα ειναι η Τζεσσικα με την Ρουσλανα  :-* :-* :-*

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
κοιταξε θα στο πω απλα,οσο πιο απλα μπορω
τ οτι ειναι δυνατη στο κρεβατι αντικειμενικα ειναι δεκτο
τ οτι δε μπορεις να δεις το προσωπο της παλι αντικειμενικα ειναι δεκτο και εκανα ενα σχολιο περι αυτου χωρις να τη προσβαλω
σαν πρωτη κινηση θα ζητησω εμπαργκο απο τα μελη του σαιτ  για τη συγκεριμενη αφου βριζει
αν δεν ειναι αυτη αφου τη ξερες ας της πεις να μου στειλει pm που να με διαψευδει αν δεν ειναι αυτη,τοσο απλα..
για τις επομενες κινησεις θα δουμε..

Εγω θα ερθω σε επαφη μαζι της για να παρω και την δικη της γνωμη, αλλα δεν μπορω να επεμβω σε καποιο ενδεχομενως προσωπικο σας θεμα. Αν ανταλλαξατε δηλαδη μερικες κουβεντες απο pm δεν μπορω να ξερω ουτε τι εχει ειπωθει ουτε να παρω θεση καθως ενηλικες εισαστε πιστευω οτι μπορει να υπαρξει λυση της οποιας παρεξηγησης χωρις να δινεται συνεχεια. Αν εβρισε, θα την παρακαλεσω να μην το ξανακανει, αλλα μεχρι εκει. Δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι δεν θα σε ξαναβρισει ( αν οντως εγινε μια φορα ) οπως δεν μπορω να ξερω και την δικη σου σταση απεναντι της, αλλα εφοσον μου λες οτι υπαρχει καποιο προβλημα οντως κατι συνεβη.

Η καθε κοπελα εχει τον δικο της τροπο που εχει διαλεξει να δουλευει, το οτι κρυβει οπως λες το προσωπο της η οποιες αλλες ιδιαιτεροτητες εχει ειναι "δικαιωμα" της καθως εχεις την επιλογη να μην την προτιμησεις εφοσον δεν το θελεις. Οπως φυσικα με ολες τις κοπελες οχι μονο με την Λιντα! ;)

Με το να ζητησεις "εμπαργκο" δεν πιστευω να κερδισεις τιποτα. Υπαρχουν τοσες πολλες κοπελες οπως και εσυ ο ιδιος γνωριζεις ως πελατης σε στουντιο η σε οικους ανοχης, που μπορεις καλλιστα να μην ξανασυναντησεις την Λιντα η την οποια Λιντα δεν σε κανει να περνας καλα εφοσον εχεις πληρωσει.  :) :)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
δεν θ ανοιξω διαλογο,κριτικαρα την <<ιδιαιτεροτητα>> ,δεν την εβρισα
η προταση για εμπαργκο στα μελη σαφως και ισχυει γιατι ορισμενοι εχουν την εντυπωση οτι μπορουν να βριζουν παρα πολυ ασχημα χωρις καμια συνεπεια
προφανως νομιζει οτι ειμαι παιδακι και θα το αφησω ετσι
επειδη η περιοχη στην οποια δοουλευει ειναι η περιοχη που εχω μεγαλωσει θα πρεπει να ξερει οτι δεν ειμαι απο τους τυπους που φτιαχνω κλωνους και εκδικουμαι γραφοντας κακες κριτικες,ουτε δερνω  γυναικες
μιλαω στα ισια,μαζεψτε την λοιπον επαναλαμβανω σε πρωτη φαση

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
δεν θ ανοιξω διαλογο,κριτικαρα την <<ιδιαιτεροτητα>> ,δεν την εβρισα
η προταση για εμπαργκο στα μελη σαφως και ισχυει γιατι ορισμενοι εχουν την εντυπωση οτι μπορουν να βριζουν παρα πολυ ασχημα χωρις καμια συνεπεια
προφανως νομιζει οτι ειμαι παιδακι και θα το αφησω ετσι
επειδη η περιοχη στην οποια δοουλευει ειναι η περιοχη που εχω μεγαλωσει θα πρεπει να ξερει οτι δεν ειμαι απο τους τυπους που φτιαχνω κλωνους και εκδικουμαι γραφοντας κακες κριτικες,ουτε δερνω  γυναικες
μιλαω στα ισια,μαζεψτε την λοιπον επαναλαμβανω σε πρωτη φαση

Θα την ενημερωσω :) :)

andy1

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αμαντακι περασα τελεια τις προαλλες!!!
Ασχετο αλλα δεν ρωτησα,από που είσαι;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom