Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Επέστρεψα από την Αμάντα . Συνολικά καλές εντυπώσεις. Βάζω και review.
Διπλοβάρδια η Τζέσικα! Αυτό στο στρατό το λέγαμε εμπλοκή Από τις κριτικές πάντως, σίγουρα θα είναι καλό για όποιον αποφασίσει να σας επισκεφτεί αύριο
Ειναι συνηθισμενη!!
Μη σου πω το προτιμαει καμια φορα απο μια βαρδια!!
Άμα έχει αντοχές και δεν επηρεάζει και τη δουλειά της, σαφώς και είναι θετικό
Καλό είναι αυτό Δείχνει αν μη τι άλλο επαγγελματισμό
Η Αμαντα, αλλα βεβαιως και οι αλλες κοπελες, ειναι ολες επαγγελματιες σωστες και φροντιζουν να κανουν σωστα τη δουλεια τους!
Πολλες φορες ειναι δυσκολο βεβαια, αλλα το ζητουμενο ειναι τις ωρες εκεινες που ειναι η βαρδια τους να ξεχναει το μυαλο τους τα αρνητικα και να μην επηρεαζονται
Βεβαια και αυτες ανθρωποι ειναι οπως ολοι μας και οχι ρομποτ ;)
πολυ συγκινιτικο και ανθρωπινο ποστ
θα με ενδιαφερε μια απο τις κοπελες σας
Μπορω να ρωτησω κατι ομως?
Εχω μια ιδαιετεροτητα λογω της αραβικης μου καταγωγης!
Οι κριτικες ειναι ενδεικτικες και σιγουρα δειχνουν ενα μερος της πραγματικοτητας.
Ειναι βεβαια και πολλα τα ατομα που δεν γνωριζουν καλα καλα την υπαρξη του site ( ακουγεται περιεργο το ξερω, αλλα δεν ειναι ) και ειναι και τακτικοι πελατες! Οχι μονο στο δικο μας μαγαζι προφανως, φανταζομαι σε ολα τα μαγαζια συμβαινει αυτο!
Αλλα οπως και να το κανουμε, οι κριτικες ειναι βασικο "συστατικο" πλεον καθως το δειγμα ειναι αρκετα μεγαλο και το site το διαβαζουν παρα πολλα ατομα και αποφασιζουν πολλες φορες με ποια κοπελα θα περασουν ( η δεν θα περασουν ) απο αναλογες κριτικες!
αυτην εδω
Γεια σας
Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποια κοπελα σε στουντιο που εκτος απο αραβες να εχει κοψει την κλειτοριδα της Θελω δηλαδη μια κοπελα που να σεβεται τα αραβικα πιστευω μου.
Αν δεν υπαρχει καποια με κομμενη κλειτοριδα περιμενω να μου πειτε για καποια που εστω σε αφηνει να της την κοψεις.
Ευχαριστω συναγωνιστες
Smiley
Δεν ξέρω πόσοι δεν ξέρουν το site, αλλά δεν το θεωρώ απίθανο. Άλλοι μπορεί και να το ξέρουν, αλλά να μην ανεβάζουν κριτικές. Ότι μετράνε πάντως, σαφώς και μετράνε. Και είναι καλό και για εμάς, για να μπορούμε να έχουμε μια εικόνα και για εσάς, μιας και σας προσφέρεται χώρος για να διαφημιστείτε.