Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Δεν πειράζει Άλλωστε τα λάθη είναι ανθρώπινα
Ευχαριστω για την επισημανση παντως
πριν κατι μερες ειχα παει στο 40 και ηταν μια μαλακω τσατσα και ενω ειχε ενα καλο μουνι .εφυγα σφαιρα
No problem! Εξ'άλλου η Λίντα είναι γνωστή τοις πάσι, συν το ότι φαίνεται και η φωτογραφία στο banner του studio δίπλα. Οπότε, από εμένα, συγχωρεμένο το λάθος
Ααααχ, Ξένια!
δεν θυμαμαι ακριβώς μερα .την περασμενη εβδομαδα ηταν απογευμα
κοιτα το στουντιο σας εχει καλα τεμαχια,αλλα για μενα παιζει ρολο απο την πορτα που θα μπω συνολικα το κλιμα που θα συναντήσω ..ποσες φορες εχουμε παει να παρουμε πχ ενα μπλουζακι και λογω πωλητή δεν ψωνιζουμε?
Δεν διαφωνω, ετσι συμβαινει παντου. Αλλα και εσυ με τον τροπο σου οχι απλα δεν βοηθας, το κανεις χειροτερο. Η μιλας συγκεκριμενα για το ποια υπηρεσια ηταν και αναφερεσαι στο γεγονος που σε εκανε να μην θες να μπεις, η βρισκεις εναν πιο ευγενικο τροπο να εκφρασεις την δυσαρεσκεια σου.
Με το καλημερα να την λες "μαλακω" και να απαντας σχεδον μονολεκτικα δεν δινει καποιο ιδαιετερο βαρος στα λεγομενα σου και δεν βοηθαει την κατασταση.
σωστος.απλα δεν ρωτησα ονομα τσαστας.το οτι ειναι μαλακω ειναι παντως.τεσπα καλη καρδια!θα ξανα ερθω γιατι εχω κοζαρει κανα δυο καλα τεμαχια .αν την πετυχω θα ειμαι πιο αναλυτικός