Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ STUDIO 2 Παπαδοπούλου 2 (Ρέντη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
www.bourdela.tv/content/view/2109/224/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

τιν καλιμερα μου σε ολουσ τουσ εκσπερματοτεσ σινεμπουρδελιαριδεσ.... :rockon:
το πορνορεπορταζ για τιν ανακαλιψι του εν λογο οικισκου ξεκινισε χθεσ το απογευματακι με ενδιξισ τισ εξισ. τα παπαρια μασ επασχαν απο επικινδινι σισορευσι σπερματοσ και ι βοιδοπουτσα μασ ααφιδατομενι εψαχνε για μια ιγρι φολιτσα οστε να αναπλιροσι τα χαμενα τισ ιγρα. :rockon:
φτανουμε λοιπον με ενα σινεμπουρδελιαρι φιλαρακι στιν λαχαναγορα....σαπιλα τριγιρο....οι δρομοι γεματοι βουρκουσ με νερα και ι ασφαλτο γεματι απο γιαλια και διαφορεσ μαλακιεσ.....ενασ χαοσ στιν λαχαναγορα...
μπενουμε μεσα στιν λαχαναγορα και ροταμε τον φιλακα για τιν ατακτι οδο παπαδοπουλου... :rockon:
ο φιλακασ καθοταν με ενα μιστι ο οποιοσ μασ ροτισε τι ψαχνουμε σε αυτι τιν οδο...
και του απανταο...
στουυντιο με πορνιδια.
ενασ οριμοσ κιριοσ γιρο στα 50....το ματι του ελαμψα απο χαρα οταν ξεπεταχτικε αυτι ι προτασι απο το στομα μου...
και μου απανταει.....σοβαρα ιπαρχει στουντιο στιν παπαδοπουλου¦κατι ειχαμε ακουσι αλλα...
ναι του λεο..το γραφει ο προταθλιτισ....
και μου απανται ο γενεοσ κ οριμοσ μιστισ...ελατε να σασ δειξο πια ειναι ι οδοσ...
και για καλι μασ τιχι ιταν διπλα....αφινουμε λαγνο σιφουνα στιν λαχαναγορα και σπευδουμε γριγορα για σαφαρι στον οικο.... :rockon:

νεο στουντιο ,απο αποψι χορου πολι χλιδα και φανικε παρα πολι καθαροσ....αλλα το πορνιδιο που πιτσιλιοταν στο εν λογο οικιμα ιταν επιπεδου φιλισ....
ενα πανιψιλο οποσ τα κιπαρισια πορνιδιο εκ ροσιασ ...ι καυλα ομοσ μου σφραγιζι τιν πορνομνιιμι μου και δεν θιμαμε το ονομα τισ....μετρια μου φανικε απο εμφανισι...γουστα ειναι αυτα!ο καθε χιστισ εχει τα δικα του! :rockon:

παμε στιν λαχαναγορα να παρουμε τον λαγνο μιχανοκινιτο σιφουρρα ....και ο μιστισ που γνορισαμε  αρχισε πανικοβλιτοσ τισ εροτισισ περι στουντιο.....ζοιροσ ο παικτισ.
του ειπαμε τα σχετικα τον καλινιχτισαμε και βαλαμε μπροστα το εργαλιο για νεουσ δρομουσ δοξασ και καυλλασ.....

ο λαγνοσ σιφουνασ ομοσ μασ προδοσε και μιναμε απο λαστιχο....παρα ομοσ τισ δισκολεσ σιγγιριεσ καταφεραμε απο τιν λαχαναγορα με σκασμενο πορνολαστιχο να φτασουμε εοσ το βουλκανιζατερ στιν πλατια καραισκακι
.......
εκι ενασ ανεμελοσ,φανταχτεροσ λεπτοκαμομενοσ  πορνοπακισ μετριου αναστιματοσ με χοριστρουλα τα μαλακια του  προσφερθικε να μασ αλλαξει το λαστιχο και τιν σαμπρελα τα οποια ειχαν καταστραφει... :rockon:

δινουμε τα πορνοευρο στο μελαμψο αγορι και σαλπαρουυμε για φιλισ οπου επρεπε να τελεσουμε τιν ιερι τελετι τισ παρτουζαλαγνιασ....
to be continued............. :rockon:

Επισκέπτης
Ωραιο μαγαζι ,μονο που πρεπει να το βρεις πρωτα και να μην χαθεις μεσα στα πρακτορεια.
Η κορασιδα Larisa  απο πανω με ωραιους γκαυλοτικους τακους ,κορσεδακι και στριγκακι .
Ομορφο θεαμα και ακομα πιο ομορφο χωρις τιποτα.
Φερνει και ενα Dildo μαζι για να παιξετε.
Καλη βαθια πιπα με λαστιχο και μπολικες στασεις.
Στα 4 πολυ καλη κουρμπα με αντοχες και ριχνει και καμμια σφαλιαρα στα κωλομερια που και που.
Καλες και οι αλλες στασεις με ατου μεγαλο την καβαλα της απο πανω οπου το κατεχει καλα και θυληκωνει τρελλα το μωρο.
Εμενα με εφτιαξε καλα και καθησε μεσα μπορω να πω παρα πολυ ωρα για να δωσει την μαχη της  .

Peiraiwths7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παλλικάρια.....Ρε παιδιά,με το εν λόγω στούντιο τι έγινε?Είχα πάει πριν από 2 περίπου βδομάδες,κατά τις 12 το βραδάκι και ήταν κλειστό,όπως και ένα μεσημέρι(κατά τις 3,την ίδια περίοδο)....Λειτουργεί ακόμα?Κανένα νέο έχουμε...???

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
www.bourdela.tv/content/view/2109/224/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

τιν καλιμερα μου σε ολουσ τουσ εκσπερματοτεσ σινεμπουρδελιαριδεσ.... :rockon:
το πορνορεπορταζ για τιν ανακαλιψι του εν λογο οικισκου ξεκινισε χθεσ το απογευματακι με ενδιξισ τισ εξισ. τα παπαρια μασ επασχαν απο επικινδινι σισορευσι σπερματοσ και ι βοιδοπουτσα μασ ααφιδατομενι εψαχνε για μια ιγρι φολιτσα οστε να αναπλιροσι τα χαμενα τισ ιγρα. :rockon:
φτανουμε λοιπον με ενα σινεμπουρδελιαρι φιλαρακι στιν λαχαναγορα....σαπιλα τριγιρο....οι δρομοι γεματοι βουρκουσ με νερα και ι ασφαλτο γεματι απο γιαλια και διαφορεσ μαλακιεσ.....ενασ χαοσ στιν λαχαναγορα...
μπενουμε μεσα στιν λαχαναγορα και ροταμε τον φιλακα για τιν ατακτι οδο παπαδοπουλου... :rockon:
ο φιλακασ καθοταν με ενα μιστι ο οποιοσ μασ ροτισε τι ψαχνουμε σε αυτι τιν οδο...
και του απανταο...
στουυντιο με πορνιδια.
ενασ οριμοσ κιριοσ γιρο στα 50....το ματι του ελαμψα απο χαρα οταν ξεπεταχτικε αυτι ι προτασι απο το στομα μου...
και μου απανταει.....σοβαρα ιπαρχει στουντιο στιν παπαδοπουλου¦κατι ειχαμε ακουσι αλλα...
ναι του λεο..το γραφει ο προταθλιτισ....
και μου απανται ο γενεοσ κ οριμοσ μιστισ...ελατε να σασ δειξο πια ειναι ι οδοσ...
και για καλι μασ τιχι ιταν διπλα....αφινουμε λαγνο σιφουνα στιν λαχαναγορα και σπευδουμε γριγορα για σαφαρι στον οικο.... :rockon:

νεο στουντιο ,απο αποψι χορου πολι χλιδα και φανικε παρα πολι καθαροσ....αλλα το πορνιδιο που πιτσιλιοταν στο εν λογο οικιμα ιταν επιπεδου φιλισ....
ενα πανιψιλο οποσ τα κιπαρισια πορνιδιο εκ ροσιασ ...ι καυλα ομοσ μου σφραγιζι τιν πορνομνιιμι μου και δεν θιμαμε το ονομα τισ....μετρια μου φανικε απο εμφανισι...γουστα ειναι αυτα!ο καθε χιστισ εχει τα δικα του! :rockon:

παμε στιν λαχαναγορα να παρουμε τον λαγνο μιχανοκινιτο σιφουρρα ....και ο μιστισ που γνορισαμε  αρχισε πανικοβλιτοσ τισ εροτισισ περι στουντιο.....ζοιροσ ο παικτισ.
του ειπαμε τα σχετικα τον καλινιχτισαμε και βαλαμε μπροστα το εργαλιο για νεουσ δρομουσ δοξασ και καυλλασ.....

ο λαγνοσ σιφουνασ ομοσ μασ προδοσε και μιναμε απο λαστιχο....παρα ομοσ τισ δισκολεσ σιγγιριεσ καταφεραμε απο τιν λαχαναγορα με σκασμενο πορνολαστιχο να φτασουμε εοσ το βουλκανιζατερ στιν πλατια καραισκακι
.......
εκι ενασ ανεμελοσ,φανταχτεροσ λεπτοκαμομενοσ  πορνοπακισ μετριου αναστιματοσ με χοριστρουλα τα μαλακια του  προσφερθικε να μασ αλλαξει το λαστιχο και τιν σαμπρελα τα οποια ειχαν καταστραφει... :rockon:

δινουμε τα πορνοευρο στο μελαμψο αγορι και σαλπαρουυμε για φιλισ οπου επρεπε να τελεσουμε τιν ιερι τελετι τισ παρτουζαλαγνιασ....
to be continued............. :rockon:
μπραβο ΠΙΤΣΙ που διαβαζεις πρωταθλητη πας και στο προπονητικο κεντροΡΕΝΤΗΣ αντε και στο νεο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ(ΓΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ)ειμαι εδω και λιγες μερες στην αλανιαρα αθηνα,τα λεμε σε καποιο σαλονακι παλι

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Για την Κορασίδα Ζιζελ , που αναφέρεται στο site έχει να πει κάποιος κάτι απο εμπειρία;!...δουλεύει εκεί;

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για την Κορασίδα Ζιζελ , που αναφέρεται στο site έχει να πει κάποιος κάτι απο εμπειρία;!...δουλεύει εκεί;

εγω ξερω οτι γυρισ αποκει πριν 10 λεπτα και η κατασταση ειναι απογοητευτικη...εχω παει αλλες 4 φορες και θεωρω οτι το μαγαζι εχει ψλομπαζα...αυτη ειναι η αποψη μου και ΔΕΝ αλλαζει με τιποτα

τη προηγουμενη φορα που πηγα, βγηκε μια...λες και ηταν ο θηλυκος Πυρρος Δημας...

δεν ξερω..ισως εχει σχεση οτι διπλα ειναι η λαχαναγορα.... :dancing:

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
:2funny:

Και οι κόπελες που παρουσιάζει στο site που γυροβολίζουν ;!

GreekGois

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κυριακή 12/4 το Στούντιο Καρολάϊν έγραφε ότι είχε βάρδια η Καρολάϊν όλη μέρα. Πήγαμε εκεί στις 3 το μεσημέρι και ήταν κλειστό! Τηλεφωνήσαμε και απαντούσε τηλεφωνητής. Στη γειτονιά μας είπαν ότι έκλεισε. Κοιτάξαμε τις βάρδιες το βράδυ και έγραφε "Άγνωστο ποια κοπέλα δουλεύει". Ερώτημα: ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ???

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Κυριακή 12/4 το Στούντιο Καρολάϊν έγραφε ότι είχε βάρδια η Καρολάϊν όλη μέρα. Πήγαμε εκεί στις 3 το μεσημέρι και ήταν κλειστό! Τηλεφωνήσαμε και απαντούσε τηλεφωνητής. Στη γειτονιά μας είπαν ότι έκλεισε. Κοιτάξαμε τις βάρδιες το βράδυ και έγραφε "Άγνωστο ποια κοπέλα δουλεύει". Ερώτημα: ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ???
Eμένα θα με προβλημάτιζε και γιατί έκλεισε!!!

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Φίλε Piatsa,αυτή λοιπόν η Αμάντα,τι μέρος του λόγου είναι? Στη Φυλής ήταν σωστή ή είναι για φτύσιμο? Είδα κάποιες φωτ/ίες της στο site του studio,είναι ψηλή κοπέλα ή σε νορμαλ επίπεδα?
Ευχαριστώ

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Καλα προκαταρκτικα(για τα στανταρ της Φυλης)..αεροπιπα με μαλακια μαζι για να σε φτασει στο αμην γρηγοροτερα..κατι που καταφερε αφου με το που καβαλησε απο πανω στο λεπτο ειχα τελειωσει!Εμφανισιακα ειναι πιο εντυπωσιακη στο σαλονι απο οτι στο δωματιο!

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
ok,κατάλαβα.....ευχαριστώ

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Επίσκεψη στο εν λόγω στούντιο το απογευματάκι της Κυριακής. Μετά κόπων και βασάνων την βρήκα την οδό. Διακριτικό σημείο, αλλά για να το βρεις, αν δεν ξέρεις από Ταύρο, πρέπει να είσαι...Μαγκάιβερ. Ηταν μέσα μία Ελένη. Ψηλή, αδύνατη, ωραίο σώμα, χωρίς πολλά πιασίματα, γύρω στα 30 την έκοψα. Εκανε και πρωκτικό όπως μου είπε η τσατσά. Να πω την αλήθεια αν και ήταν καλό κομμάτι την έβαλα στα υπόψη. Σκοπεύω να την τιμήσω προσεχώς...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Στο σάιτ λέει ότι αλλάζει διεύθυνση, πού στον....πούτσο θα το πάνε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom