Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Και όχι μόνο..Για να τον φτύνουμε όπου τον βρούμε
Και όχι μόνο..Για να τον φτύνουμε όπου τον βρούμε
να υποθέσω εσύ που είσαι αντρικό ορόσημο αυτή την εποχή νταραβερίζεσαι με τοπ μόντελς τύπου Kendall Jenner...
Καλά κρασιά...Βάρα κανένα παλάμάκι τύπε...να υποθέσω εσύ που είσαι αντρικό ορόσημο αυτή την εποχή νταραβερίζεσαι με τοπ μόντελς τύπου Kendall Jenner...
Ετσι.. δώσε πόνο τύπεO Πιρφορισμός είναι σνυνώνυμο την όλη πτώση της Ελλάδας οικονομικά και ηθικά.Παράδειγμα τα παραπάνω λινκς για Κικίλια και Νιάρχο.Πήραν μεταχειρισμένες γυναίκες τις οποίες δεν τις είχαν καμία ανάγκη,για να πείς ότι τις φορτώθηκαν για λεφτά.Τόσες γκομενες εκεί έξω,τόσες άλλες γυναίκες και πήγε ο άλλος και πήρε την πατσαβουρα την Μπαλατσινου και ο άλλος την πουτάνα του Αμπράμοβιτς.Έτσι είναι μάγκες μου...Μην πώ για τους χιλιάδες εκεί έξω που μαθαίνουν ότι τρώνε κέρατα και πάνε και παρακαλάνε...Ή για τους συναγωνιστές εν πόρναις που παρακαλάνε επίσης να πληρώσουν ή σκάνε μύτη με λουλουδια και σοκολατάκια στα μπουρδέλα.Ντροπή.Απο άντρες γίναμε ραδίκια.
O Πιρφορισμός είναι σνυνώνυμο την όλη πτώση της Ελλάδας οικονομικά και ηθικά.Παράδειγμα τα παραπάνω λινκς για Κικίλια και Νιάρχο.Πήραν μεταχειρισμένες γυναίκες τις οποίες δεν τις είχαν καμία ανάγκη,για να πείς ότι τις φορτώθηκαν για λεφτά.Τόσες γκομενες εκεί έξω,τόσες άλλες γυναίκες και πήγε ο άλλος και πήρε την πατσαβουρα την Μπαλατσινου και ο άλλος την πουτάνα του Αμπράμοβιτς.Έτσι είναι μάγκες μου...Μην πώ για τους χιλιάδες εκεί έξω που μαθαίνουν ότι τρώνε κέρατα και πάνε και παρακαλάνε...Ή για τους συναγωνιστές εν πόρναις που παρακαλάνε επίσης να πληρώσουν ή σκάνε μύτη με λουλουδια και σοκολατάκια στα μπουρδέλα.Ντροπή.Απο άντρες γίναμε ραδίκια.
ενώ αυτοι που πηραν γυναικα 100 κιλα παρθενα είναι καλα?O Πιρφορισμός είναι σνυνώνυμο την όλη πτώση της Ελλάδας οικονομικά και ηθικά.Παράδειγμα τα παραπάνω λινκς για Κικίλια και Νιάρχο.Πήραν μεταχειρισμένες γυναίκες τις οποίες δεν τις είχαν καμία ανάγκη,για να πείς ότι τις φορτώθηκαν για λεφτά.Τόσες γκομενες εκεί έξω,τόσες άλλες γυναίκες και πήγε ο άλλος και πήρε την πατσαβουρα την Μπαλατσινου και ο άλλος την πουτάνα του Αμπράμοβιτς.Έτσι είναι μάγκες μου...Μην πώ για τους χιλιάδες εκεί έξω που μαθαίνουν ότι τρώνε κέρατα και πάνε και παρακαλάνε...Ή για τους συναγωνιστές εν πόρναις που παρακαλάνε επίσης να πληρώσουν ή σκάνε μύτη με λουλουδια και σοκολατάκια στα μπουρδέλα.Ντροπή.Απο άντρες γίναμε ραδίκια.
ενώ αυτοι που πηραν γυναικα 100 κιλα παρθενα είναι καλα?
πρωτα πρεπει να μενουν στο ραφι οι ασχημες για να ομορφυνει το ειδος και μετα οι ομορφες.
περιουσιακη κατασταση , τεκνα κλπ δεν μετραν καθολου για να πας με μια γυναικα. δεν είναι αντρες.
όταν η χ 20χρονη μετρια βλεπει την χοντρη θεια 40-50 χρονων να εχει εξασφαλισμενη ζωη, συζυγο, παιδια, σπιτι, σου λεει εγω που είμαι 20 και λιγα κιλα μπορω να κανω ιδια καριερα ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΝΤΡΥΝΩ.
ενώ αν εχει γυρω της την μεταχειρισμενη χωρισμενη με τα παιδια και το καλο κορμι, σου λεει αυτή ειναι ομορφη και ο άλλος την αφησε, δεν με παιρνει για μαλακιες. μακαρι ολες οι γυναικες να ηταν μοντελα σαν την μπαλατσινου και την ηθοποιο χριστινα παππα στα 50 τους και όχι σαν την γυναικα του μπακαλη και του μαναβη με την κυτταριτιδα και τον χοντρο κωλο απο τα 35.
Χθες λεει ενας τυπος ειχε βγει με ενα ψηλο νιμου ουκρανεζα με ωραιο στηθος και κωλαρα. Το βραδυ την κερασε σε εστιατοριο σουσι, ψαρι, κρασι, και αλλες γκουρμεδιες. Του βγηκε η λυπητερη 130e! Μετα της πληρωσε και το ταξι, ειπε καληνυχτα, αλλα Dεν γκaμiσe.. :S
-Ηρθαν εδω και αυτες στο ελλαντα να το παιξουν ιστορια και παρθενες.
-Οπως εχουμε πει, στην χωρα τους αν βγουν με καποιον ντοπιο και στο τελος της βραδιας αφου εχει ξοδεψει για παρτυ της ενα Α' ποσο,
Δεν του κατσει.. Τοτε αυτος της κανει φασαρια και της λεει.. 《Αφου δεν ειχες σκοπο να γαμηθεις.. γιατι βγηκες μαζι μου; για να παιξεις και να με γελοιοποιησεις;》 << Μπορει και να πεσει καμμια φαπα.. :S
Όταν τζογάρετε μπορεί και να χάσετε καμιά φορά. Δε φταίει κανένας άλλος.Είναι δυνατόν από αυτήν την λίστα να λείπει ο Κώστας Σημίτης και να είναι γατάκια όπως Τσοχατζόπουλοι κτλ;;;; Ο άνθρωπος που αναδιάρθρωσε προς τους πλούσιους τα οικονομικά των πολιτών με το χρηματιστήριο;
Ίσως δεν είναι τυχαίο που οι Άγγλοι είναι κοσμοκράτορες και γκέυ ταυτόχρονα. Όσο καιρό οι σωστοί άντρες ανταγωνίζονταν ο ένας τον άλλο και λειτουργούσαν ως μονάδες αυτοί μαγείρευαν πουστιές από κοινού.Ρε τύπε ... μάγκες οι σλάβοι ... μαλάκες οι δυτικοί ....
αλλά οι φλώροι δυτικοί τη μεγάλη ρωσία πάντα την είχαν πουτανάκι .......
και στην πείνα ... και να τους κάνει πίπες .......