Νέα

Οι ΠΙΡΦΟΡΟΙ κατεστρεψαν την Ελλαδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 396
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πάμε για crash and burn

Σε λιγο οι πιρφοροι δεν θα εχουν καμια σημασια

Ολα τα καλά μουνιά θα την κάνουν για έξω >:(


Μου είπε τύπος ...
ότι η μεγαλύτερη μουνάρα του χωριού του ...
τα έφτιαξε με τύπο που δουλεύει στο ρότερνταμ ... σε κάτι σχετικό με ... "πέτρες" ...
 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Μηνύματα
7.452
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μου είπε τύπος ...
ότι η μεγαλύτερη μουνάρα του χωριού του ...
τα έφτιαξε με τύπο που δουλεύει στο ρότερνταμ ... σε κάτι σχετικό με ... "πέτρες" ...

Ο κολλητος μου δουλευει Φινλανδια
Πριν παντρευτει του εκαναν συνεχεια ασχετα προξενιά απο Ελλάδα
Φαντάσου τι εχει να γινει σε λιγο :S
 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ο κολλητος μου δουλευει Φινλανδια


Κωλοχώρα.


Αν δεν είχα παιδιά, τα γάμαγα όλα και έφευγα σε καμιά ταυλάνδη.

Με 3χιλ το μήνα εκεί , θα ήμουν βεζύρης.


Αλλά μικρά παιδιά αν τα πας να μεγαλώσουν στο εξωτερικό ,
δεν ξέρουν ούτε τα ίδια τι εθνικότητας θα είναι.


Εγώ όπου κι αν πάω ... θα μείνω απαράλλαχτος!
 
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Μηνύματα
211
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή θα έχουμε μετανάστευση μουνέτων και εξαγωγή πιρφορισμού στην ευρωπαϊκή αγορά; :think:
 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
4.347
Κριτικές
10
Like
1.765
Πόντοι
5.975
Οι πιρφόροι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο! Το έχουν τερματίσει τελείως!  :headbang: :headbang: :headbang:

Πόσο πιρφόρος μπορεί να είναι κάποιος για να σχεδιάσει αυτήν τη σαχλαμάρα;  :jerking: :jerking: :jerking:

13872759_1116463085092473_5097573450624448695_n.jpg
 

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Μηνύματα
4.209
Κριτικές
3
Like
1.677
Πόντοι
496
Eχω εναποθέσει ολες τις ελπιδες μου στον κοφτη
των δημοσιων δαπανων
Οταν ο πιρφορος θα χάσει το χαρτζηλικωμα απο μαμα/γιαγια
Θα δισταζει να χαλάσει τον πενιχρο μισθο του
στο καλομαθεμα ελλεηνιδων

ερχεται ο καιρος τυπε που ο ουχος και ο δ.υ. θα καταλαβει
οτι πληρωνεται κ ζει απο τον ιδιωτη και τον ελ. επαγγελματια
και οχι το αναποδο. Διοτι ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος.
Και νασαι σιγουρος οτι οι συγκεκριμενοι δεν προκειται να σηκωσουν ποτε κεφαλι, οπως και τους πρεπει
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.681
Κριτικές
6
Like
11.069
Πόντοι
3.936
ΝΑΙ.. μετα απο αλλεπαληλες μαχες αυτου του εθνους και αλλεπαληλες θυσιες επιβιωσεις.. απο οταν ο καραβλαχος ελληναρας την ειδε ΕΥΡΟ-ΠΕΟΣ η αναμενομενη μετεξελυξη του ηταν ΠΥΡΟΦΟΡΟΣ...  Ετσι σε πρωτη φαση απο ελλαδα εγινε Ελλαδησταν-πυρφορισταν αλλα τα κακα αυτου του τοπου εκτος απο την βαθια κριση και υφεση δεν φτανανε.. ενα αλλο σκληρο εξ αμερικης παντα κυνιμα ανθισε εδω.. βασικα ανθησε με πολυ ραγδαιους ρυθμους.. το κυνημα τον φεμηνιστριων. Εδω ομως πηρε μηθηκες διαστασεις.. απο την μια η πυρφοροι απο την αλλη η καριολο-φεμηνιστριες μετατρεψανε τον τοπο που μεγαλωσαμε σε ΕΛΛΑΔΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ  ναι... ζουμε σε ενα κραμα απο μουνοδουλους πυρφορους και ελλεηνιδες φεμηνιστριες... Ο ενας πληρωνει για τα παντα , κανει θυσιες αναλονεται με αμφιβολο αποτελεσμα αν θα γαμισει και οι αλλες αταραχες ρουφανε τα λευτα του πυρφορου του χωρις να τις νιαζει.. αν φυσικα τολμισεις να τα βαλεις μαζι τους πευτουνε σαν ιενες να σε φανε... και εροτω????? εμεις οι φυσιολογικοι τι κανουμε αδερφια?? περνουμε το νομο στα χερια μας?  πορνο-μεταναστευουμε? δεν ασχολουμαστε?? 
ΠυρΦόροι Κωστόπουλοι νεόπλουτοι, που με τα καμώματα τους κατέστρεψαν την Ελλάδα.
 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
6.457
Κριτικές
2
Like
5.719
Πόντοι
2.356
Ρε παιδιά γιατί ρε πούστη μου όταν μου κάνουν προξενειό δεν κολλάει πουθενά και δεν μ αρέσει...
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.107
Κριτικές
33
Like
7.340
Πόντοι
4.746
Οι 12 που «κατέστρεψαν» την Ελλάδα Την ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους προσπαθεί να παρουσιάσει μέσα από 12 προσωπικότητες το Politico, το οποίο αναδεικνύει αυτές με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στα... αρνητικά.

Το Politico αποφάσισε να ασχοληθεί με την Ελλάδα. Και το κάνει με τρόπο εμφατικό. Το δημοφιλές Μέσο έχει αφιέρωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, με την έμφαση να δίνεται στα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της χώρας. Και ειδικότερα από την αρνητική σκοπιά. Οι δολοφόνοι του Ιωάννη Καποδίστρια, ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, ο τέως Βασιλιάς, η χούντα και οι εκφραστές της είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που εμφανίζονται στο αφιέρωμα του Politico. Μέσα σε αυτά είναι και Έλληνες πολιτικοί που διετέλεσαν υπουργοί και πρωθυπουργοί, αλλά και επιχειρηματίες, τόσο από τον χώρο των media, όσο και γενικά. Αξίζει να σημειωθεί πως ξεχωριστό ρόλο και θέση έχει η τρόικα και γενικά η πολιτική των δανειστών. Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι εκλεκτοί του Politico και διαβάστε εδώ το αφιέρωμα.

Κωνσταντής και Γεώργιος Μαυρομιχάλης  Τα δύο αδέλφια που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια, βύθισαν τη χώρα στο χάος και, ουσιαστικά, οδήγησαν στην άφιξη του Όθωνα. Ουίνστον Τσώρτσιλ Χωρίς να αγνοούνται οι ευθύνες του Στάλιν, η στάση του ιδίου και της Βρετανίας φέρει μεγάλο βάρος ευθύνης για τον ελληνικό εμφύλιο μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Κωνσταντίνος, τέως βασιλιάς της Ελλάδας H αντιπαράθεση του με τον Γιώργο Παπανδρέου έπαιξε μεγάλο ρόλο για το πραξικόπημα του 1967.
Γεώργιος Παπαδόπουλος Ο ηγέτης των πραξικοπηματιών που επέβαλε την επταετή χούντα. Οι αναφορές του σε «ασθενή» και «γύψο» επανήλθαν στο πολιτικό λεξιλόγιο με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης. Ανδρέας Παπανδρέου Ο μακροβιότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Διόρισε ανθρώπους του κομματικού μηχανισμού και ευνόησε τη μεσαία τάξη εις βάρος των δημόσιων οικονομικών.
Κώστας Καραμανλής Αν είχε περάσει λιγότερο χρόνο μπροστά στο Playstation, όπως φημολογείται, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Η εκτίναξη του δημοσίου χρέους στα ύψη στα χρόνια της πρωθυπουργίας του και αμέσως μετά, ήταν που ανάγκασε την επόμενη κυβέρνηση να αναζητήσει πρόγραμμα διάσωσης. Γιώργος Παπανδρέου Έγινε πρωθυπουργός της χώρας τον Οκτώβρη του 2009, υποσχόμενος πως «λεφτά υπάρχουν», παρά το ότι γνώριζε την οικονομική κατάσταση της χώρας. Καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση, ο Παπανδρέου ζήτησε πακέτο διάσωσης 110 δισεκατομμυρίων ευρώ από την ΕΕ και το ΔΝΤ, έξι μήνες μετά.
Άκης Τσοχατζόπουλος Θα μπορούσε να έχει γίνει και πρωθυπουργός της χώρας το 1996… Έλληνες ολιγάρχες Η ομάδα των ισχυρών Ελλήνων επιχειρηματιών χρησιμοποίησε τις πολιτικές διασυνδέσεις της με τις συντηρητικές και σοσιαλιστικές πρώην κυβερνήσεις για να κερδίσει τις συμβάσεις και να περιορίσει την ελληνική αγορά. Ελέγχουν ένα μεγάλο μέρος των media στην Ελλάδα, σε μια χώρα όπου η δημόσια ραδιοτηλεόραση παραμένει υπό τον έλεγχο του κράτους. Η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει υποσχεθεί να χαλιναγωγήσει τους ολιγάρχες, αν και μερικά πράγματα είναι πιο εύκολα στα λόγια παρά στις πράξεις.
Πέτρος Κωστόπουλος Το μήνυμα ανάμεσα στις γραμμές των κειμένων του ήταν εκείνο του άκρατου καταναλωτισμού. Πολλαπλές πιστωτικές κάρτες, Καγιέν, διακοπές για σκι, υπερβολικά δάνεια και ιδιωτικές πισίνες, που όλα έγιναν ακόμα πιο εύκολα μετά το ευρώ, το 2001.
Νίκος Μιχαλολιάκος Είχε μια ιδιότυπη ασυλία.
Τρόικα Τα προγράμματα που εφάρμοσε, βασισμένα σε υπερβολικά αισιόδοξες εκτιμήσεις, επέβαλαν σκληρή λιτότητα στον ελληνικό λαό και ένα τεράστιο κοινωνικό κόστος οδηγώντας τους ανθρώπους στην ανεργία και στη φτώχεια.
 

Trelobourdelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Μηνύματα
134
Κριτικές
10
Like
279
Πόντοι
291
Είναι δυνατόν από αυτήν την λίστα να λείπει ο Κώστας Σημίτης και να είναι γατάκια όπως Τσοχατζόπουλοι κτλ;;;; Ο άνθρωπος που αναδιάρθρωσε προς τους πλούσιους τα οικονομικά των πολιτών με το χρηματιστήριο;που οι μίζες εγιναν εθνικό σπορ; Που παρέδωσε την χώρα  στους ολιγαρχες κατασκευαστικών και media;που έβαλε τη χώρα με ψεύτικα στοιχεία στο ευρώ για να μας καταπιεί μερικά χρόνια μετά;Που έκανε την απάτη με τη leman brothers για να μαγειρέψει τα οικονομικά της χώρας και να κερδίσει τις εκλογές;;; Που παρέδωσε Οτσαλάν και γκρίζες ζώνες με τα Ίμια;Μπορω να γράφω ημέρες...εεεεε ΟΧΙ δεν υπήρξε ΤΊΠΟΤΑ χειρότερο στην σύγχρονη πολιτική ζωή της χωρας από τον πουστη το κινέζο
 

Trelobourdelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Μηνύματα
134
Κριτικές
10
Like
279
Πόντοι
291
Η διαφορά του Σημίτη με τους υπόλοιπους είναι ότι ήταν ανίκανοι, παιδιά πλουσίων πολιτικών οικογενειών και δεν είχαν καμία αίσθηση της πραγματικότητας, ο κοντός αντιθέτως ήταν ικανότατος για τον εαυτό του και για τους γύρω του και το χρησιμοποιήσε εναντίον όλων των υπολοίπων Ελλήνων και της χώρας μας.
 

Trelobourdelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Μηνύματα
134
Κριτικές
10
Like
279
Πόντοι
291
Επίσης διαβάζω να λέτε για μειώσεις σε δημόσιους υπαλλήλους κτλ. Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ο Μαλακ...  ελεύθερος επαγγελματίας που αναγκαστικά κόβω τα ΠΑΝΤΑ και το εννοώ .... Που σημαίνει εφκα ,φόρο εισοδήματος, φπα, εισφορα αλληλεγγύης κτλ κτλ κτλ... Αλλά αν πιστεύει κανένας ότι οι μειώσεις θα οφελησουν τον ιδιωτικό είναι αστοιχειωτος και με ανύπαρκτη μνήμη , να θυμίσω μόνο πως εγινε στις τελευταίες μειώσεις δημοσίων υπαλλήλων, οι μισθοί δημοσίων υπαλλήλων έπεσαν με αποτέλεσμα σύντομα να καταρευσουν ακόμα πιο πολύ αυτοί των ιδιωτικών για αντίστοιχες εργασίες, αυτό οδήγησε στο να μην έχουν όλοι αυτοι λεφτα και να μην μπορούν να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες κλείνοντας χιλιάδες μαγαζιά και γραφεια ανά την Ελλάδα. Επιπλέον τα ασφαλιστικά ταμεία δεν είχαν να καλύψουν τα έξοδα τους με αποτέλεσμα να ανέβουν οι εισφορές όλων για χειρότερες υπηρεσίες. Τέλος επιδείνωθηκε το πρόβλημα με τις τράπεζες και τα μη εξυπηρετουμενα δάνεια που αναγκαστικά ξαναγορασαμε ακριβές για να τις πουλήσουμε φτηνές αυξάνοντας το χρέος μας, γτ στις τράπεζες δεν ισχύει η ελευθερη αγορά. Μπορώ να φέρνω παράδειγματα σε δέκα σελίδες αλλά νομίζω μπήκατε στο νόημα,αν δεν σε λένε βαρδινο Μαρινάκη η αν δεν στηρίζεσαι καθαρά σε εξαγωγές έχεις ΜΟΝΟ να χάσεις από οποιαδήποτε μείωση σε μισθούς η συντάξεις
 

Trelobourdelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Μηνύματα
134
Κριτικές
10
Like
279
Πόντοι
291
Εν κατακλείδι θέλω να πω ότι και εγώ πληρώνω στο κολοκρατος τους ένα περίπου 58% τον πραγματικων εσοδων μου σε άμεσους φόρους, φυσικά και είναι τρελό και απαράδεκτο και πρέπει να καταργηθεί ΧΘΕΣ αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αντί να βελτιώσουν τα δικά μου θα ζητάω να σκοτώσουν την κατσίκα του γείτονα.... Ελεος...
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
βεβαια φταινε οι πυρφοροι! (αναθεμα κι αν ξερετε μεταξυ σας να πειτε και να συμφωνησετε τι ακριβως εννοειτε με τον ορο)

ΔΕΝ φταινε κομματα και πολιτικοι (υπουργοι και βουλευτες) που κυβερνησανε τοσα χρονια.
ΔΕΝ φταινε απληστοι συνδικαλΗστες εδω και 3+ δεκαετιες
ΔΕΝ φταει η πειναλεα νοοτροπια του μεσου ελληνα που κατεβηκε απο τις επαρχιες στην αθηνα τελη 70'ς ορημαγδων για να "ζησει" τη μεγαλη ζωη στις αστικες περιοχες και να συμβαλει στο οικολογικο, καταναλωτικο και πολιτιστικο πλιατσικο που τονε αφησανε ΕΠΙΤΗΔΕς να επιδοθει.
 

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Μηνύματα
366
Κριτικές
1
Like
843
Πόντοι
81
Ρε παιδιά γιατί ρε πούστη μου όταν μου κάνουν προξενειό δεν κολλάει πουθενά και δεν μ αρέσει...

Tι να σου αρέσει ρε τύπε? Και μόνο η λέξη προκαλεί αλλεργία. Ρίξε κάνα χεστήριο σε όσους πάνε να σε μπλέξουν με τέτοιες μαλακίες και κάνε αυτό που θες εσύ.
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.681
Κριτικές
6
Like
11.069
Πόντοι
3.936

Ο ύμνος του πυρφορισμού  :cool2:
 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
4.347
Κριτικές
10
Like
1.765
Πόντοι
5.975
Θεωρώ ότι αυτό το thread πρέπει να είναι στα μόνιμα της ενότητας!  :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom