Σήμερα το μεσημέρι - κριτική για Καίτη που είναι τώρα έως τις 18.00
τεχνικά- δεν μπορώ με τίποτα να την βάλω στις κριτικές / αν θέλει καποιος μοντ, μπορεί να το κάνει= ανεβάσει. ευχαριστώ
----
Συνολικά , μέτρια προς αρνητικά.
Πολύ ωραία και νέα η Καίτη (πιπίνι). αλλά σήμερα- μαλλον απροετοίμαστη ήταν να κανει το σέρβις, και δεν είχε διάθεση. πηρα το πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και σεξ- σωου. =70Ε. Η συνεννόηση με την τσατσά πολύ δύσκολη γλωσσικά . Τεσπα. Πρώτο αρνητικό , η καίτη και όταν μπαίνει στο σαλόνι, και φεύγοντας για το δωμάτιο . δεν κοιτάει κανέναν από τους αναμένοντας , πετάει ένα κοφτό "nice to meet you' στον άνεμο ... και σπεύδει στο δωμάτιο της τσατσάς , μετά από κάθε πελάτη και υπολογίζει τα ποσοστά και τα έξτρα της σαν αν φοβαται μην την κλέψουν , με ανοιχτή πόρτα ,υπό τα βλέμματα των πελατών.
παρά την ξενέρα ,πέρασα γιατί μου άρεσε η κοπέλλα . Η οποία είναι ευγενική ( μόνο στα αγγλικά, αλλιώς τίποτα) και προσπαθει - αλλά στο στυλ να μην γίνει καμμιά στραβή + παράπονο. όπως συνεβη με τις άλλες κοπέλλες. Μπαίνει με την τεράστια κρέμα ανα χείρας, σεξ σώου ? >
ούτε κατά διάνοιαν, 69 δεν θέλει , το δε στοματικό= λίγο γλύψίμο μπάλες και μετά πίπα λίγο πανω πάνω δειγματοληπτικά, δεν ξερω ..Αποσυντονίστηκα και μετά ακόμα περισσότερο, διοτι μετά και στο από πάνω και μετά στα 4, ΔΕΝ σε κοιτάει, και δεν συμμετέχει, ούτε καν με προσποιητούς αναστεναγμούς. Δηλ. μούγκα.τέλειωσα με χίλια ζόρια
Νομίζω ότι η κοπέλα είναι σαν να ντρέπεται. Και ευχομαι ειλικρινά να βρεί αυτό που μαλλον χρειάζεται/ ζητάει , δηλ . εναν ευκατάστατο νέο για να σταματήσει αυτήν την δουλειά.Εγώ δεν θα ξαναπάω. αλλά η κοπέλα είναι συμπαθης και κοινωνική- ---όμως ....πριν και μετά το σεξ
Ευχομαι σε εσάς να είναι καλύτερα