καλημερουλα ευχωμαι να εχεται περασει θαυμα.Αρχιζουμε απω αυτο που μας απασχολει πιο πολυ.Θεμα ΡΟΥΜΠΗ οπως θας ειπα θα την πηγαινα σε γιατρο,λοιπον εχουμε κ λεμε δεν εχει μικτες κτλ..απλα εχει ενα προβλημα γηνεκολογικο κ αυτο να μην διαθετησε κανονικα απω τη μου ειπε η γιατρινα δεν ειναι αροστεια γιαυτο ειχε αυτη την μιροδια,για οποις με ξερει γνωριζει την τρελα που εχω με την καθαριοτητα,κανει ιδοι μια τεραπια,επιδη γνωριζει η γιατρινα τι δουλεια κανει τοτε ειπε να μην δουλεβει καλυτερα 3 μερες απλα για την τεραπια να πετιχε καλυτερα.Τα φιλαρακια κ περασε μαζη της μην ανισιχειτε δεν ειναι αρωστη η κωπελα.....φιλια Σιμονε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Weekend ποιες κοπελες θα ειναι?
Peace+Musik
Peace+Musik
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 22.915
Λίγο καθυστερημένα κάνω την αναφορά μου για το εν λόγω studio.
Πήγα 16/8 γύρω στη 1 το βράδυ, δεν είχε κίνηση και είδα ένα καταπληκτικό και πεντακάθαρο χώρο. Πολύ ευγενέστατη η υποδοχή.
Η Σιμον σίγουρα δεν διεκδικεί τον τίτλο του μοντέλου, αλλά είναι πολύ καυλιάρα και σε ανάβει. Το ότι ήρθε με ένα ποτήρι κρασί με παραξένεψε στην αρχή, αλλά μόλις το χρησιμοποίησε ήταν όντως καταπληκτικό. Ειδικά στην καταπληκτική πίπα της. Ότι και να γράψω είναι λίγο. Πέρασα υπέροχα. Αξίζει μια επίσκεψη.
Πήγα 16/8 γύρω στη 1 το βράδυ, δεν είχε κίνηση και είδα ένα καταπληκτικό και πεντακάθαρο χώρο. Πολύ ευγενέστατη η υποδοχή.
Η Σιμον σίγουρα δεν διεκδικεί τον τίτλο του μοντέλου, αλλά είναι πολύ καυλιάρα και σε ανάβει. Το ότι ήρθε με ένα ποτήρι κρασί με παραξένεψε στην αρχή, αλλά μόλις το χρησιμοποίησε ήταν όντως καταπληκτικό. Ειδικά στην καταπληκτική πίπα της. Ότι και να γράψω είναι λίγο. Πέρασα υπέροχα. Αξίζει μια επίσκεψη.
Μόλις γύρισα από το εν λόγω Studio. Είμα πολύ τυχερός γιατι πέτυχα τη Simone. Όπως μου είπε ήρθε σήμερα έκτακτα και θα είναι μέχρι τις 18.00. Μετά θα είναι η Μαρίνα από ρουμανία.
Τι να πώ για τη Simone. Ξέρει να σε απογειώνει! Όσα λένε οι υπόλοιποι ισχύουν και με το παραπάνω. Είναι ίσως η πιο θερμή γυναίκα που έχω πετύχει!
Τι να πώ για τη Simone. Ξέρει να σε απογειώνει! Όσα λένε οι υπόλοιποι ισχύουν και με το παραπάνω. Είναι ίσως η πιο θερμή γυναίκα που έχω πετύχει!
Καλησπεραααααααααααααα.....ειμαι ασινχοριται το ξερω αλα τρχω παρα πολυ κ δεν εχω ιντερ.σπιτι.λοιπον ειμουνα ειναι εκει η Ρουμπη γιατι η Μαρινα δεν προλαβε να παρει σφραγιδα αυριο πρωη ειναι παλη Ρουμπη για αυτους που δεν μπορουνε το βραδυ σηγνωμι που δεν εβγαλα τα προγραματα αλα ειναι λιγο μπερντεμενα λιγο μονο.Θας παρακαλω οποιος μπορει να μου στειλε ρμ για την Μανταλενα για να ξερω τι γηνεται,εχω νεα αυριο θα βαλω φοτο της Μανταλενα κ Ρουμπη στο σιτε φιλια πολα ........ΣΙΜΟΝΕ
Καλησπεραααααααααααααα.....ειμαι ασινχοριται το ξερω αλα τρχω παρα πολυ κ δεν εχω ιντερ.σπιτι.λοιπον ειμουνα ειναι εκει η Ρουμπη γιατι η Μαρινα δεν προλαβε να παρει σφραγιδα αυριο πρωη ειναι παλη Ρουμπη για αυτους που δεν μπορουνε το βραδυ σηγνωμι που δεν εβγαλα τα προγραματα αλα ειναι λιγο μπερντεμενα λιγο μονο.Θας παρακαλω οποιος μπορει να μου στειλε ρμ για την Μανταλενα για να ξερω τι γηνεται,εχω νεα αυριο θα βαλω φοτο της Μανταλενα κ Ρουμπη στο σιτε φιλια πολα ........ΣΙΜΟΝΕ
περιμενουμε τις φωτο
αρε ΣΙΜΟΝΕ τι μας εχεις κανεις !!!!!!!!!!!!!!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
περιμενουμε τις φωτο
αρε ΣΙΜΟΝΕ τι μας εχεις κανεις !!!!!!!!!!!!!!!!
Μας έχει τρελάνει το μωρό...τέλεια ήταν και σήμερα!!!
Και πάντα μέσα στην καλή χαρά!!!
Καλησπερααααααααααααα σε ολους λοιπομ δυστιχος μου χαλασανε τα σχεδια με το θεμα φοτο αλα βρηκαμε την λησει κ σα κρατησω το λογω μου οπως παντα...για πιος ενδιαφερει αυριο πρωη ειναι η Μανταλενα κε απω 6 μεχρι 2 ειμαι εγω θας περημενω....φιλιαΣΙΜΟΝΕ
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
MA EIMAΣΤΕ σοβαροί ΣΙΜΟΝΕ! Εκείνη η μαυριδερή καί άχαρη είναι καλή? (Σήμερα 16.00) ΑΣΕ που έκανες ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ και ήτανε τόσος κόσμος στα δωμάτια. ΜόνοΓιασω τωρα ειναι η Ρουμπη μετα ειναι η Μανταλενα αυριο πρωη παλη Μαντσλενα τοτο βραδυ Ρουμπη.πεμπητη πρωη δεν ξερω ακομα το βραδυ ειμαι εγω,αμα αλλαξει κατι θα γραφω γιατι περημενω τη Κατη..φιλια ΣΙΜΟΝΕ
ομαδικό δεν κάναμε. ΚΑΛΑ πού είναι η εμπιστευτικότητα? ΟΥΤΕ στην Ομόνοια δεν συναντας τόσο κόσμο. Sorry baby δεν ξαναπερνάω .
Κ.Κ. Συναγωνιστές ΝΑ έχετε στο νου σας ότι στο μαγαζί γίνονται επισκευές ΟΠΟΤΕ πηγαίνοντας μπρορεί με την μαυριδερή Rouby να πίασετε και κανα
πινέλο στης υπηρεσίες. ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ
Επισκέπτης
ελαιοχρωματιστής είναι η μαυρούλα?MA EIMAΣΤΕ σοβαροί ΣΙΜΟΝΕ! Εκείνη η μαυριδερή καί άχαρη είναι καλή? (Σήμερα 16.00) ΑΣΕ που έκανες ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ και ήτανε τόσος κόσμος στα δωμάτια. Μόνο
ομαδικό δεν κάναμε. ΚΑΛΑ πού είναι η εμπιστευτικότητα? ΟΥΤΕ στην Ομόνοια δεν συναντας τόσο κόσμο. Sorry baby δεν ξαναπερνάω .
Κ.Κ. Συναγωνιστές ΝΑ έχετε στο νου σας ότι στο μαγαζί γίνονται επισκευές ΟΠΟΤΕ πηγαίνοντας μπρορεί με την μαυριδερή Rouby να πίασετε και κανα
πινέλο στης υπηρεσίες. ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ