You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
καλιμερα τσαχπινογαργαλιαρα μου!!!!ολα καλα?ποσ πανε τα πιτσιλισματα ατακτι αμαζονα μου??καλημεραααααααα....ηΣΙΜΟΝΕ ειμαι πως περασατε καλα εγω καλα δουλεβα μεχρι τωρα κ αυριο τα ιδια το βραδυ.....φιλια σε ολους με αγαπη Σιμονε
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Θελεις να πας σε καποια καφετερια της περιοχης , προφανως ε ;Με τις δημόσιες συγκοινωνίες πώς πάει κανείς Βριλησσού ; Μετρό απ'ό,τι ξέρω δεν παίζει.Λεωφορείο ;;
wiser
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 237
- Πόντοι
- 31
Με τις δημόσιες συγκοινωνίες πώς πάει κανείς Βριλησσού ; Μετρό απ'ό,τι ξέρω δεν παίζει.Λεωφορείο ;;
σίγουρα περνάει τρόλεϊ και όποιο λεωφορείο ανεβαίνει τη Βριλησσού
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
το λεωφ. 224= Πολύγωνο- Καισαριανή.
μην το πάρετε προς λάθος κατεύθυνση -το παθαίνουν πολλοί ! Αυτό πάει Καισαριανή -Ακαδημίας- Δικαστήρια και τερματίζει στο Πολύγωνο !
Προσοχή -το Βριλ 12 είναι εσωτερικά, δηλαδή ΚΑΤΩ απο το γωνιακό Π (ανηφορικό ή κατηφορικό προς Ευελπίδων ) που κάνει ο περιφερειακός
Για το 12 ,μπορεί να κατέβει κανεις και από τα σκαλάκια. Είναι τα τελευταία σκαλάκια για πεζούς που έχει ο περιφερειακος εκεί στα κάγκελα,
και βγάζουν διπλα στο 12
(αυτό για να μην μπερδευτείτε κάνοντες το από έξω > μέσα ημικύκλιο (προς τα κάτω ή προς τα πάνω ) εκεί που γίνεται το Π). .......
μην το πάρετε προς λάθος κατεύθυνση -το παθαίνουν πολλοί ! Αυτό πάει Καισαριανή -Ακαδημίας- Δικαστήρια και τερματίζει στο Πολύγωνο !
Προσοχή -το Βριλ 12 είναι εσωτερικά, δηλαδή ΚΑΤΩ απο το γωνιακό Π (ανηφορικό ή κατηφορικό προς Ευελπίδων ) που κάνει ο περιφερειακός
Για το 12 ,μπορεί να κατέβει κανεις και από τα σκαλάκια. Είναι τα τελευταία σκαλάκια για πεζούς που έχει ο περιφερειακος εκεί στα κάγκελα,
και βγάζουν διπλα στο 12
(αυτό για να μην μπερδευτείτε κάνοντες το από έξω > μέσα ημικύκλιο (προς τα κάτω ή προς τα πάνω ) εκεί που γίνεται το Π). .......
καλησπερουλα η Σιμονε ειμαι για οποιος με γνωριζει ξερει οτι παντα ειμαι χαμογκελαστι απω σημερα οσο προσπαθεια κανω δεν μου βιενει,δυστιχος τα πραγματα δεν βγηκε οπως πρημενα κ δεν ειχα αλο να κανω παρα να κλεισω δεν μπορω οτι για μενα αυτα ολα ειναι ευκολα διοτι εκτος απω δουλεια περασα πολες καλες στιγνμες σκευτικα εχτες να δουλεβω αλα ειμουνα αρκετα φορτισμενη,ελπιζω κ θελω πραγματικα να βρω καπου αλου κ αμα μπορεσω θα ανοιξω παλι προς το παρον στο σιτε μου εχω το τηλ.μου οποιος θελει μπορει να με παρει....με πολυ αγαπη κ ευχαριστω εληκρινα η φιλη σας ΣΙΜΟΝΕ
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
αφού είναι οριστικό- να κλείσει και αυτό το τοπικ , να μην πηγαίνουν κάποιοι τζάμπα τον δρόμο μέχρι εκεί,
ή να μετονομαστεί το τοπικ σε Σιμονε- ίσως ? ...
ή να μετονομαστεί το τοπικ σε Σιμονε- ίσως ? ...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.148
- Πόντοι
- 42.697
σωστή σκέψη.
Αφου το σπίτι έκλεισε, καλό ειναι να κλεισει και αυτό το θέμα.
Κλειδώνω λοιπόν το θέμα αυτό.
Εαν θέλει η αγαπητη Σιμόνε μπορεί να δημιουργήσει καινούργιο θρέντ για το νέο της σπίτι ή την ίδια.
ΟΚ Σιμόνε?
Αφου το σπίτι έκλεισε, καλό ειναι να κλεισει και αυτό το θέμα.
Κλειδώνω λοιπόν το θέμα αυτό.
Εαν θέλει η αγαπητη Σιμόνε μπορεί να δημιουργήσει καινούργιο θρέντ για το νέο της σπίτι ή την ίδια.
ΟΚ Σιμόνε?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Ξανανοίγει το thread...
interior69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επειδη δηλωνω ασχετος με το θεμα αυτο θα μου πει κανεις πως ειναι η simone κ ποιο ειναι το τηλ.της;;
καραθανασης
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το λεωφ. 224= Πολύγωνο- Καισαριανή.
και βγάζουν διπλα στο 12
Η Σιμον εχει φυγει απο βριλλησου 12 τωρα εχει αλλες κοπελες και αλλη υπηρεσια
--------------------------------------------------------------------------------