Νέα

Στρώνετε δικό σας σεντόνι στα μπουρδέλα και πώς αντιδρά η πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
οπως με γεννησε η μανα μου   μενω ....Μεχρι και το σταυρο μου βγαζω Φιλε  :2funny: :2funny:

και μετά την πράξη,πας ξυπόλητος μέχρι τον κάδο να πετάξεις την καπότα????

ΥΓ μήπως βάζεις και το στόμα σου στο μαξιλάρι? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αφου ειναι μαλακες δικε μου,για αυτο εχει μεινει η πλεμπα εδω μεσα,ενας επιστημονας μπηκε και τον φαγανε,παντως πρεπει να εχει κρατησει ο απολυτος τα συγραμματα του

Ναμαστε παλι εδω. Αν ενδιαφερεστε λοιπον για λυσεις που παρεχουν ισως και πανω απο 90% προστασια απο τις περισσοτερες μολυσματικες νοσους μηδε εξαιρουμενων και των ΣΜΝ, διχως να υπαρχει η αναγκη να καταφευγετε στην χρηση, αντισηπτικων, αντιβακτηριδιακων διαλυματων και παρομοιων προιοντων, η στην αποφυγη ερωτικων πραξεων που ομολογουμενως θεωρουνται πολυ υψηλου κινδυνου, εχω απαντηση.
Με το αζημιωτο βεβαια, προκειμενου να μην αρχισετε παλι την καζουρα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναμαστε παλι εδω. Αν ενδιαφερεστε λοιπον για λυσεις που παρεχουν ισως και πανω απο 90% προστασια απο τις περισσοτερες μολυσματικες νοσους μηδε εξαιρουμενων και των ΣΜΝ, διχως να υπαρχει η αναγκη να καταφευγετε στην χρηση, αντισηπτικων, αντιβακτηριδιακων διαλυματων και παρομοιων προιοντων, η στην αποφυγη ερωτικων πραξεων που ομολογουμενως θεωρουνται πολυ υψηλου κινδυνου, εχω απαντηση.
Με το αζημιωτο βεβαια, προκειμενου να μην αρχισετε παλι την καζουρα...

τυπε βαλε το iban για την καταθεση στην υπογραφη σου να μη ψαχνομαστε

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Να σας πω τι εκανα εγω στο Λεωνιδου 6 σημερα που κατεθεσα!Τις ειπα τις κοπελας και εστρωσε ενα αλλο σεντονι πανω απο το παλιο και το δεχτηκε αμεσως,ετσι απλα!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
              απολυτος
:rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Να σας πω τι εκανα εγω στο Λεωνιδου 6 σημερα που κατεθεσα!Τις ειπα τις κοπελας και εστρωσε ενα αλλο σεντονι πανω απο το παλιο και το δεχτηκε αμεσως,ετσι απλα!!

ναι ρε αμα πεις αλαζουν*  αν οχι , σου λεει οσο παει  :rolleyes:

*
( μερικοι , γιατι μερικοι παιζει να μην εχουν )

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

όταν έφυγες,το ξαναέβγαλε???? :2funny: :2funny: :2funny:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε αμα πεις αλαζουν*  αν οχι , σου λεει οσο παει  :rolleyes:

*
( μερικοι , γιατι μερικοι παιζει να μην εχουν )
και γενικως πρεπει να τις καθοδηγεις γιατι αν περιμενεις να παρουν πρωτοβουλια σωθηκες :-

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σας αρεσει να γαματε και να κολλανε τα πσολοχια του καθενος πανω σας ....Εμενα οχι τυποι.....ουτε να πσαχνω για χαρτι και υγρο να πλυθω μετα το γαμησι γιατι μην μου πειτε οτι βρισκεται παντου χαρτι και σαπουνι ? 

Tυπε μου εγω μαζι σου ειμαι  :rockon:  κι εγω παντα κουβαλαω μαζι μου σεντονια, και για του λογου το αληθες ιδου και μια φωτογραφια απο προσφατη μπουρδελοτσαρκα μου στο Μεταξι

0004ac29-640.jpg

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Tυπε μου εγω μαζι σου ειμαι  :rockon:  κι εγω παντα κουβαλαω μαζι μου σεντονια, και για του λογου το αληθες ιδου και μια φωτογραφια απο προσφατη μπουρδελοτσαρκα μου στο Μεταξι

0004ac29-640.jpg
Απαιχτος ο φιλος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom