lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
χθες εγινε λεμε πριν 10 μερες ειχα παει στο μπουρδελοΠριν δεκα μερες εγιναν.
Δε σε ξαναενοχλησε;
χθες εγινε λεμε πριν 10 μερες ειχα παει στο μπουρδελοΠριν δεκα μερες εγιναν.
Δε σε ξαναενοχλησε;
οχι , αλλαχθες εγινε λεμε πριν 10 μερες ειχα παει στο μπουρδελο
μπικικινια ηθελε μαν.τι να τον ενοχλησει αμα βλεπει οτι δενΠριν δεκα μερες εγιναν.
Δε σε ξαναενοχλησε;
οπως με γεννησε η μανα μου μενω ....Μεχρι και το σταυρο μου βγαζω Φιλε
οχι και αγκλι κουκλακι ζωγραφιστο ειπαμεοχι , αλλα
ΥΓ μήπως βάζεις και το στόμα σου στο μαξιλάρι?
ουτε γω ..... (μην πει κανενας την γνωστη μαλακια που ακολουθει)καλτσες δε βγαζω ουτε γω
αφου ειναι μαλακες δικε μου,για αυτο εχει μεινει η πλεμπα εδω μεσα,ενας επιστημονας μπηκε και τον φαγανε,παντως πρεπει να εχει κρατησει ο απολυτος τα συγραμματα του
Ναμαστε παλι εδω. Αν ενδιαφερεστε λοιπον για λυσεις που παρεχουν ισως και πανω απο 90% προστασια απο τις περισσοτερες μολυσματικες νοσους μηδε εξαιρουμενων και των ΣΜΝ, διχως να υπαρχει η αναγκη να καταφευγετε στην χρηση, αντισηπτικων, αντιβακτηριδιακων διαλυματων και παρομοιων προιοντων, η στην αποφυγη ερωτικων πραξεων που ομολογουμενως θεωρουνται πολυ υψηλου κινδυνου, εχω απαντηση.
Με το αζημιωτο βεβαια, προκειμενου να μην αρχισετε παλι την καζουρα...
θες και εσυ να αποκτησεις ανοσια σε σμν τυπε?τυπε βαλε το iban για την καταθεση στην υπογραφη σου να μη ψαχνομαστε
Να σας πω τι εκανα εγω στο Λεωνιδου 6 σημερα που κατεθεσα!Τις ειπα τις κοπελας και εστρωσε ενα αλλο σεντονι πανω απο το παλιο και το δεχτηκε αμεσως,ετσι απλα!!
θες και εσυ να αποκτησεις ανοσια σε σμν τυπε?
καρφι για παρανομα εξτραδακια σε κοβω μετα
Να σας πω τι εκανα εγω στο Λεωνιδου 6 σημερα που κατεθεσα!Τις ειπα τις κοπελας και εστρωσε ενα αλλο σεντονι πανω απο το παλιο και το δεχτηκε αμεσως,ετσι απλα!!
και γενικως πρεπει να τις καθοδηγεις γιατι αν περιμενεις να παρουν πρωτοβουλια σωθηκες :-ναι ρε αμα πεις αλαζουν* αν οχι , σου λεει οσο παει
*
( μερικοι , γιατι μερικοι παιζει να μην εχουν )
Σας αρεσει να γαματε και να κολλανε τα πσολοχια του καθενος πανω σας ....Εμενα οχι τυποι.....ουτε να πσαχνω για χαρτι και υγρο να πλυθω μετα το γαμησι γιατι μην μου πειτε οτι βρισκεται παντου χαρτι και σαπουνι ?
Απαιχτος ο φιλοςTυπε μου εγω μαζι σου ειμαι κι εγω παντα κουβαλαω μαζι μου σεντονια, και για του λογου το αληθες ιδου και μια φωτογραφια απο προσφατη μπουρδελοτσαρκα μου στο Μεταξι