Επισκέπτης
Εγω φερνω και σεμεδακια και τα τοποθετω στο κομοδινο!
Φτιαγμένα με το βελονάκι??
Εγω φερνω και σεμεδακια και τα τοποθετω στο κομοδινο!
Φτιαγμένα με το βελονάκι??
Παίρνεις και χημική τουαλέτα μήπως;;δεν ειναι καθολου αστειο,εγω εχω παρει και φορητη ντουζιερα για μετα
Παίρνεις και χημική τουαλέτα μήπως;;
η καταδρομικη στα πορδελα θελει και το αναλογο μπεργκιν με τα απαραιτητα
Παίρνεις και χημική τουαλέτα μήπως;;
φοβασαι μην ξενερωσει?
τυπε κανα κλιβανο αποστειρωσης δεν εχεις μαζι σου?Εγω το κανω ......Ηθελα να δω και ποσοι αλλοι ....Επισης εχω μαζι μου και χαρτι κουζινας για σκουπισμα μετα το πλυσιμο οπως και αντισηπτικο συνηθως antibacter ( περα απο το πλυσιμο και σε ενδεχομενο ατυχημα με την καποτα )............
γιαυτο δημιουργηθηκε το psp εξαλλου τυπεΤύποι,δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ φέρνω μαζι μου το Playstation..Λίγο call of duty μέχρι να έρθει η πτάνα ,είναι ότι καλύτερο.
Τυπε, στον νεροχυτη που πλενεις τα δοντια, εγω κατουραω...εγω παιρνω και οδοντοβουρτσα παρεα και πλενω τα δοντια μου στο νεροχυτη μεχρι να ερθει η κοπελα...μη βρωμαει και το στομα ντροπη..
αλλοι χεζουν κιολας δικε μουΤυπε, στον νεροχυτη που πλενεις τα δοντια, εγω κατουραω...
τυπε αυτος παιρνει μαζι του ολο το προικο τουποιος άνοιξε αυτό το γελοίο θέμα???????
εντελώς γελοίο....
εσύ που στρώνεις σεντόνι,το περνάς και κάτω από το στρώμα γύρω γύρω,σαν τη γιαγιά μου????
και μετά το ισιώνεις να φύγουν οι γραμμές????
ΥΓ μαξιλαροθήκη αλλάζεις????ασορτί με το σεντόνι φέρνεις?σετάκι?
μιλάμε έχω ρίξει τρελό γέλιο