Νέα

Στρώνετε δικό σας σεντόνι στα μπουρδέλα και πώς αντιδρά η πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.866
Πόντοι
6.030
Απο τα καλυτερα thread που εχουν ανοιχτει. Τοσο για το απιστευτο γελιο, αλλα και γιατι ο συναγωνιστης που το ανοιξε προσωπικα δεν μου φαινεται παραλογος.

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
:2funny: οχι ρε γιατι το λες ?

θες να πηγαινουμε μαζι ?  :think:

Εσυ θα κουβαλας τα σεντονια και γω τα ταπερ με τους κεφτεδες
θα τα στρωσουμε και θα κανυομε πικ νικ  :2funny:

και φουσκωτο μαξιλαρακι θαλάσσης να παρεις μια χαρα θα το χρησιμοποιησω..

τα μαθες τα νεα? την πρηγουμενη βδομαδα ξαναπηγα με την δικια σου :birdman:

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
σοβαρα τωρα (παρα τις θεικες απαντησεις που εχει το θεμα που προκαλουν γελιο)
και εγω το εχω σκεφτει αλλα δεν το εχω κανει..
σιγουρα ενα καθαρο σεντονακι απ το σπιτι σου θα σε κανει να νιωσεις ΠΟΛΥ πιο ανετα και θα ριξεις ενα πιο 'καθαρο' πουτσο, αλλα απ την αλλη ρε παικτες που λετε για ψωλοχυμα, νταξει ποιος παει σε μπουρδελο για να χυσει πανω στο σεντονι??? :think:

εγω ακομα δεν το εχω κανει 1ον γιατι μου φαινεται λιγο αστειο να μπαινω με το σεντονακι ανα χειρας στο μπουρδελο και 2ον και κυριοτερο ετσι κι αλλιως αποφευγω τα μπουρδελα (του βαρδαρη) λογω της βρωμας και του κοσμου που μαζευει... προτιμω τα στουντιακια που οσο να ναι (τα περισσοτερα οχι ολα) ειναι εμφανως πιο καθαρα και πιο ομορφα σαν χωροι

αυτα.. :birdman:
Φιλε σε μια τσαντα μικρη σεντονι και οτι αλλο θες δεν παιρνει κανεις χαμπαρι ..................και στα αρχιδια σου στην τελικη .......Θυμαμαι την Αννα την μολδαβεζα πριν περιπου 2 χρονια στο Φ134 νομιζω ειχε γαμηθει να γελαει πρωτη φορα .....Μετα συνηθησε και της αρεσε.......... Ειδικα αν μοσχομιριζει το σεντονι και μαλακτικο ... :) :)  Κανεις το γαμησι απολαυση ......λες και γαμας σε hotel κανα citytour    

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Απο τα καλυτερα thread που εχουν ανοιχτει. Τοσο για το απιστευτο γελιο, αλλα και γιατι ο συναγωνιστης που το ανοιξε προσωπικα δεν μου φαινεται παραλογος.
Φιλε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ...................
Στη πουτανα την ζωη που ζουμε πρεπει να απολαμβανουμε οσο μπορουμε πιο καλα αυτο που δεν μπορεσαν να μας στερησουν προς το παρον ακομη .......το γαμησι

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Φιλε σε μια τσαντα μικρη σεντονι και οτι αλλο θες δεν παιρνει κανεις χαμπαρι ..................και στα αρχιδια σου στην τελικη .......Θυμαμαι την Αννα την μολδαβεζα πριν περιπου 2 χρονια στο Φ134 νομιζω ειχε γαμηθει να γελαει πρωτη φορα .....Μετα συνηθησε και της αρεσε.......... Ειδικα αν μοσχομιριζει το σεντονι και μαλακτικο ... :) :)  Κανεις το γαμησι απολαυση ......λες και γαμας σε hotel κανα citytour    

καταρχην δεν ξερω ουτε την αννα τη μολδαβεζα ουτε το φ134.., θεσσαλονικη ειμαι :2funny:

σου ειπα κ γω το εχω σκεφτει ποσο καλυτερα θα ειναι με δικο μου σεντονι κ ποσο πιο ανετα και καθαρα θα νιωθω αλλα νταξει στα στουντιακια που πηγαινω δεν μου φαινονται και ιδιαιτερα βρωμικα τα σεντονια παντως (ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον)

παντως τωρα που ξερω οτι το κανουν κι αλλοι ισως το δοκιμασω.. :humpleg:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16

εκει που ακουμπας ρε φιλε ξερεις τι εχει παει πριν? κολλας στο σεντονι?

παρτε το αποφαση ρεεεε σε μπουρδελα πατε

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και φουσκωτο μαξιλαρακι θαλάσσης να παρεις μια χαρα θα το χρησιμοποιησω..

τα μαθες τα νεα? την πρηγουμενη βδομαδα ξαναπηγα με την δικια σου :birdman:

Οχι που να τα μαθω ?  :think: ειπες τιποτα ? εγινες κρυφουλης και συ ?  :rolleyes:

Σεντονι σου αλλαξανε ?  :think:
εγω μια φορα που πηγε κι το ειδα τσαλακωμενο ψιλοχαλαστηκα , αλλα την βρηκα την ακρη
ειχε καβαντζωμενα η τσατσα στο κομοδινο σεντονια και πηρα ενα και εστρωσα  :dancing: :dancing: :dancing:

υγ
τι δικια μου ρε  :cheesy: ολη πολη χαμογελαει εξαιτιας της  :grin:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
καταρχην δεν ξερω ουτε την αννα τη μολδαβεζα ουτε το φ134.., θεσσαλονικη ειμαι :2funny:

σου ειπα κ γω το εχω σκεφτει ποσο καλυτερα θα ειναι με δικο μου σεντονι κ ποσο πιο ανετα και καθαρα θα νιωθω αλλα νταξει στα στουντιακια που πηγαινω δεν μου φαινονται και ιδιαιτερα βρωμικα τα σεντονια παντως (ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον)

παντως τωρα που ξερω οτι το κανουν κι αλλοι ισως το δοκιμασω.. :humpleg:

Χεχε δικός μας  ;)Πάντως και στον Βαρδάρη δεν είναι παντού χάλια, γενικά πιστεύω έχουν βελτιωθεί τα πράγματα...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Χωρίς πλάκα, είναι καλή ιδέα.Όσο καλτ κι αν είναι το μπουρδέλο, ένα καθαρό σεντονάκι είναι καλύτερα.Μήπως να πάρουμε και μαξιλαροθήκες? Και αν μας ξεφύγουν τα σκάγια ας το ξεστρώνουμε να μην το αφήνουμε έτσι στον επόμενο πελάτη.Για να στρώνουν καινούριο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
525
Like
74.008
Πόντοι
41.129
πιο σημαντικο απο την υγιεινη των σεντονιων ειναι η υγιεινη της κοπελας ,οποτε πριν την γαμησεις να την παρεις να της κανεις γενικες εξετασεις ουρων αιμοπεταλιων εγκυμοσυνης και ενα τεστ κοπωσεως καλου κακου  :dancing:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εγω κουβαλαω εκεινο το πλαστικο σεντονι που πιανει γυρω γυρω
εκεινο που μολις κατσεις πανω του κανει χρατσα χρουτσα κ ειναι γι' αυτους που κατουριουνται

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Χωρίς πλάκα, είναι καλή ιδέα.Όσο καλτ κι αν είναι το μπουρδέλο, ένα καθαρό σεντονάκι είναι καλύτερα.Μήπως να πάρουμε και μαξιλαροθήκες? Και αν μας ξεφύγουν τα σκάγια ας το ξεστρώνουμε να μην το αφήνουμε έτσι στον επόμενο πελάτη.Για να στρώνουν καινούριο.

Βασικά μαξιλάρια καλύτερα από το σπίτι...γτ πάντα τα μαξιλάρια στα μπουρδέλα πρέπει να ναι τόσο μικρά. Αν ξαπλώσεις ανάσκελα δεν μπορεις να απολαμβάνεις την άλλη που κάνει πίπα  >:(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η καταδρομικη στα πορδελα θελει και το αναλογο μπεργκιν με τα απαραιτητα

PackSystem.png

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
525
Like
74.008
Πόντοι
41.129
βασικα χρειαζεται να παιρνεις μαζι και ενα στρωμα,μερικα ειναι αθλια εχουν να αλλαχθουν 15 χρονια ! σε πιανει η μεση σου λεμε...

jefferson

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
...ποιος παει σε μπουρδελο για να χυσει πανω στο σεντονι???...

και όμως μπορεί να συμβεί... :(

''...η καημενούλα νόμιζε ότι θα τελείωνα στα βυζιά της και όταν τα πρωτα υγρά γέμισαν το στοματάκι της γούρλωσε τα μάτια και τα έφτυσε στο σεντόνι...''

Από χθεσινή κριτική. Βέβαια ο παίχτης έκανε μία κίνηση που φανερώνει το ενδιαφέρον του για τους άλλους και μπράβο του.

''...το ξέστρωσα τελείως για να το δει η τσα τσα ...''

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Ελατε κυριοι να παρετε πανωσεντονα, κατωσεντονα, μαξιλαρια, στραπ ον, παντοφλιτσεεεεεεεεεες...
gyrologos1984.jpg

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω το κανω ......Ηθελα να δω και ποσοι αλλοι ....Επισης εχω μαζι μου και χαρτι κουζινας για σκουπισμα μετα το πλυσιμο οπως και αντισηπτικο συνηθως antibacter ( περα απο το πλυσιμο και σε ενδεχομενο ατυχημα με την καποτα )............

Εγω φερνω και σεμεδακια και τα τοποθετω στο κομοδινο!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom