lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
φοβασαι μην ξενερωσει?Για τις αντιδράσεις της πουτάνας τπτ... Γιατί?? > > >
φοβασαι μην ξενερωσει?Για τις αντιδράσεις της πουτάνας τπτ... Γιατί?? > > >
οχι ρε γιατι το λες ?
θες να πηγαινουμε μαζι ?
Εσυ θα κουβαλας τα σεντονια και γω τα ταπερ με τους κεφτεδες
θα τα στρωσουμε και θα κανυομε πικ νικ
οχι ρε γιατι το λες ?
θες να πηγαινουμε μαζι ?
Εσυ θα κουβαλας τα σεντονια και γω τα ταπερ με τους κεφτεδες
θα τα στρωσουμε και θα κανυομε πικ νικ
Φιλε σε μια τσαντα μικρη σεντονι και οτι αλλο θες δεν παιρνει κανεις χαμπαρι ..................και στα αρχιδια σου στην τελικη .......Θυμαμαι την Αννα την μολδαβεζα πριν περιπου 2 χρονια στο Φ134 νομιζω ειχε γαμηθει να γελαει πρωτη φορα .....Μετα συνηθησε και της αρεσε.......... Ειδικα αν μοσχομιριζει το σεντονι και μαλακτικο ... Κανεις το γαμησι απολαυση ......λες και γαμας σε hotel κανα citytourσοβαρα τωρα (παρα τις θεικες απαντησεις που εχει το θεμα που προκαλουν γελιο)
και εγω το εχω σκεφτει αλλα δεν το εχω κανει..
σιγουρα ενα καθαρο σεντονακι απ το σπιτι σου θα σε κανει να νιωσεις ΠΟΛΥ πιο ανετα και θα ριξεις ενα πιο 'καθαρο' πουτσο, αλλα απ την αλλη ρε παικτες που λετε για ψωλοχυμα, νταξει ποιος παει σε μπουρδελο για να χυσει πανω στο σεντονι???
εγω ακομα δεν το εχω κανει 1ον γιατι μου φαινεται λιγο αστειο να μπαινω με το σεντονακι ανα χειρας στο μπουρδελο και 2ον και κυριοτερο ετσι κι αλλιως αποφευγω τα μπουρδελα (του βαρδαρη) λογω της βρωμας και του κοσμου που μαζευει... προτιμω τα στουντιακια που οσο να ναι (τα περισσοτερα οχι ολα) ειναι εμφανως πιο καθαρα και πιο ομορφα σαν χωροι
αυτα..
Φιλε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ...................Απο τα καλυτερα thread που εχουν ανοιχτει. Τοσο για το απιστευτο γελιο, αλλα και γιατι ο συναγωνιστης που το ανοιξε προσωπικα δεν μου φαινεται παραλογος.
Φιλε σε μια τσαντα μικρη σεντονι και οτι αλλο θες δεν παιρνει κανεις χαμπαρι ..................και στα αρχιδια σου στην τελικη .......Θυμαμαι την Αννα την μολδαβεζα πριν περιπου 2 χρονια στο Φ134 νομιζω ειχε γαμηθει να γελαει πρωτη φορα .....Μετα συνηθησε και της αρεσε.......... Ειδικα αν μοσχομιριζει το σεντονι και μαλακτικο ... Κανεις το γαμησι απολαυση ......λες και γαμας σε hotel κανα citytour
και φουσκωτο μαξιλαρακι θαλάσσης να παρεις μια χαρα θα το χρησιμοποιησω..
τα μαθες τα νεα? την πρηγουμενη βδομαδα ξαναπηγα με την δικια σου
καταρχην δεν ξερω ουτε την αννα τη μολδαβεζα ουτε το φ134.., θεσσαλονικη ειμαι
σου ειπα κ γω το εχω σκεφτει ποσο καλυτερα θα ειναι με δικο μου σεντονι κ ποσο πιο ανετα και καθαρα θα νιωθω αλλα νταξει στα στουντιακια που πηγαινω δεν μου φαινονται και ιδιαιτερα βρωμικα τα σεντονια παντως (ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον)
παντως τωρα που ξερω οτι το κανουν κι αλλοι ισως το δοκιμασω..
Χωρίς πλάκα, είναι καλή ιδέα.Όσο καλτ κι αν είναι το μπουρδέλο, ένα καθαρό σεντονάκι είναι καλύτερα.Μήπως να πάρουμε και μαξιλαροθήκες? Και αν μας ξεφύγουν τα σκάγια ας το ξεστρώνουμε να μην το αφήνουμε έτσι στον επόμενο πελάτη.Για να στρώνουν καινούριο.
η καταδρομικη στα πορδελα θελει και το αναλογο μπεργκιν με τα απαραιτητα
...ποιος παει σε μπουρδελο για να χυσει πανω στο σεντονι???...
Εγω το κανω ......Ηθελα να δω και ποσοι αλλοι ....Επισης εχω μαζι μου και χαρτι κουζινας για σκουπισμα μετα το πλυσιμο οπως και αντισηπτικο συνηθως antibacter ( περα απο το πλυσιμο και σε ενδεχομενο ατυχημα με την καποτα )............