Νέα

Στρώνετε δικό σας σεντόνι στα μπουρδέλα και πώς αντιδρά η πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Tυπε μου εγω μαζι σου ειμαι  :rockon:  κι εγω παντα κουβαλαω μαζι μου σεντονια, και για του λογου το αληθες ιδου και μια φωτογραφια απο προσφατη μπουρδελοτσαρκα μου στο Μεταξι

0004ac29-640.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
ποση ωρα σου παιρνει μεχρι τελικα να  :fuck1:
:think: :think: :think:
Καλημερα σας μπουρδελιαρηδες ...............Μεχρι να γαμησω καλα ειναι .....Μετα αρχιζει το μαρτυριο ............... πλυνε πουτσα και αρχιδιια ,σκουπισμα, μαζεμα σεντονι ντυσιμο .............Γαμησε τα φιλε .....Τι να κανουμε ΟΛΑ για το μουνι και το κολοτρυπιδι γινονται ................Δεν πειραζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.. ....εσεις που ειστε κοντα στην πηγη τησ πουτανιας (Φυλης,Μεταξι κλπ) ριξτε και για μος κανα πουτσο .................Την Αγαπη μου σε ολους σας

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
...........k ταπεράκια με γεμιστά .......φραπεδάκι , γάντια χειρουργικά κ το 166 συνοδεία .........

Επισκέπτης
Καλημερα σας μπουρδελιαρηδες ...............Μεχρι να γαμησω καλα ειναι .....Μετα αρχιζει το μαρτυριο ............... πλυνε πουτσα και αρχιδιια ,σκουπισμα, μαζεμα σεντονι ντυσιμο .............Γαμησε τα φιλε .....Τι να κανουμε ΟΛΑ για το μουνι και το κολοτρυπιδι γινονται ................Δεν πειραζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.. ....εσεις που ειστε κοντα στην πηγη τησ πουτανιας (Φυλης,Μεταξι κλπ) ριξτε και για μος κανα πουτσο .................Την Αγαπη μου σε ολους σας
:- δικε μου αν ηταν δικο μου το μπουρδελο θα πληρωνες και ημιδιαμονη

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω παω και ενα βημα παρακατω φερνω καθαριστρια μαζι μου, που  κανει μια απολυμανση στο δωματιο πριν γαμησω και αστραφτουν ολα οσο για τα σεντονια παντα δικα μου με υποστωμα γιατι ειναι κοστος να κουβαλαω και στρωμα μαζι!!!!

τελικα πληρωνω 20 ευρω το γαμησι και με τα γαμησιατικα μου βγαινει 50 λες να το γυρισω στα στουντιο που ειναι ποιο καθαρα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

πλένεις και τα αρχίδια σου στο μπουρδέλο???

όρθιος δηλαδή και τρέχουν τα νερά προς τα κάτω,στα πόδια....και μετά βάζεις το παντελόνι και νιώθεις βρεγμένος προς τα κάτω....

ΥΓ τον πάτο σου τον πλένεις λιγάκι,με το δαχτυλάκι όρθιος???? :2funny: :2funny:

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
πλένεις και τα αρχίδια σου στο μπουρδέλο???

όρθιος δηλαδή και τρέχουν τα νερά προς τα κάτω,στα πόδια....και μετά βάζεις το παντελόνι και νιώθεις βρεγμένος προς τα κάτω....

ΥΓ τον πάτο σου τον πλένεις λιγάκι,με το δαχτυλάκι όρθιος???? :2funny: :2funny:
  :uglystupid:palermoooooo  :uglystupid:
Αυτοκτονα με κολοδακτυλο ρεεεεεεεε( κλεμμενο απο αλλο συναγωνιστη )

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πες μας ότι φέρνεις και οδοντόβουρτσα και την ακουμπάς στον....νιπτήρα!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Tυπε μου εγω μαζι σου ειμαι  :rockon:  κι εγω παντα κουβαλαω μαζι μου σεντονια, και για του λογου το αληθες ιδου και μια φωτογραφια απο προσφατη μπουρδελοτσαρκα μου στο Μεταξι

0004ac29-640.jpg
απαιχτος :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ναμαστε παλι εδω. Αν ενδιαφερεστε λοιπον για λυσεις που παρεχουν ισως και πανω απο 90% προστασια απο τις περισσοτερες μολυσματικες νοσους μηδε εξαιρουμενων και των ΣΜΝ, διχως να υπαρχει η αναγκη να καταφευγετε στην χρηση, αντισηπτικων, αντιβακτηριδιακων διαλυματων και παρομοιων προιοντων, η στην αποφυγη ερωτικων πραξεων που ομολογουμενως θεωρουνται πολυ υψηλου κινδυνου, εχω απαντηση.
Με το αζημιωτο βεβαια, προκειμενου να μην αρχισετε παλι την καζουρα...
που χαθηκες ρε μαρη;επειδη με ενδιαφερει ποσο χρεωνεις;εχεις καπου γραφειο να ερθω να τα συζητησουμε;

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Σας αρεσει να γαματε και να κολλανε τα πσολοχια του καθενος πανω σας ....Εμενα οχι τυποι.....ουτε να πσαχνω για χαρτι και υγρο να πλυθω μετα το γαμησι γιατι μην μου πειτε οτι βρισκεται παντου χαρτι και σαπουνι ? 

Η ελληνική αλφάβητος διαθέτει το γράμμα  Ψ  αμόρφωτε Κατακουζηνέ

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1

0004ac29-640.jpg

Καλα η Φωτο    :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:......................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom