nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
μπράβο αφιερώσατε χρόνο να γράψετε 20 σελίδες στη μαλακία του μαλάκα
Σαλτα και γαμησου μαλακα
μπράβο αφιερώσατε χρόνο να γράψετε 20 σελίδες στη μαλακία του μαλάκα
Εγω το περνω ( το σεντονι) και γουσταρω ......Εσενα σου αρεσει να κολλανε τα ψωλοχια και οι τριχες του καθενος στη πλατη και στο κολο σου ...Ενταξει ...Διαστροφη ειναι και αυτο......Απολυτα σεβαστη..αυτό κάνω ρε παπάρα αλλά δε παίρνω το σεντονάκι μου μαζί τρόμπα
Αδερφε δοξα το θεο εχει σουβλισει πολλα μουνια και κολοτρυπιδες η πουτσα μου και εξακολουθει να σουβλιζει παρα τα 45 μου χρονια ......Παρα ταυτα οποτε μου δινεται η ευκαιρια να εξασκησω το αγαπημενο μου χομπυ ( μπορδελινγκ ) το κανω μετα χαρας και χαβαλε ...Προς θεου δεν περιμενω για να γαμισω γυναικα να παω σε μπουρδελο ...Οποτε οι συμβουλες σου σε μενα προσωπικα δεν εχουν κανενα νοημα ....Ελπιζω τουλαχιστον να τις εφαρμοζεις για τον εαυτο σου .....Με Αγαπη παντα ....Και φιλια απο το παγωμενο Αγρινιο ...............Πως να μη σε χλευασουνε ρε φιλε εσυ θεωρεις φυσιολογικο το να κουβαλας τη προικα σου για να ριξεις ενα πουτσο στο μπουρδελο προφανος δεν εισαι για τα μπουρδελα εσυ εχεις πολλες ανησυχιες και ευαισθησιες.
Κοψε τα μπουρδελα και βρες καμια γκομενιτσα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
το να πηγαινεις στα μπουρδελα με πανωσεντονα κατωσεντονα και μπενταντιν
ειναι μεγαλο καραγκιοζηλικι ή εναλακτικα εντοπισε καποια στουντιος που κατα
τη γνωμη σου ειναι καθαρα και πηγαινε σε αυτα.
και ζηλιαρης και βρωμιαρης .μπράβο αφιερώσατε χρόνο να γράψετε 20 σελίδες στη μαλακία του μαλάκα
Ελα ρε καυλιαρηδες ....Τοσο ηταν .....Θα το κανω μοδα εγω και θα τρεχεται ολοι να γαμησετε με το σεντονακι στη τσαντουλα σας ...................Φιλακια απο το Αγρινιο
Φοβερη αισθηση φιλε ......Ανεβαζει κατα πολλη το γαμιση .............Πω πω,γουστάρω σεντονακι πλυμένο σε νεροτριβή στην Τριχωνίδα..
Φοβερη αισθηση φιλε ......Ανεβαζει κατα πολλη το γαμιση .............
Με Αγαπη παντα ....Και φιλια απο το παγωμενο Αγρινιο ...............
Ναι αυτο ειναι φιλε ................Δεν το λένε και Βραχώρι?
ξεχαστηκε το θεμα..Ναι αυτο ειναι φιλε ................