Νέα

Στρώνετε δικό σας σεντόνι στα μπουρδέλα και πώς αντιδρά η πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αυτό κάνω ρε παπάρα αλλά δε παίρνω το σεντονάκι μου μαζί τρόμπα

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
αυτό κάνω ρε παπάρα αλλά δε παίρνω το σεντονάκι μου μαζί τρόμπα
Εγω το περνω ( το σεντονι) και γουσταρω ......Εσενα σου αρεσει να κολλανε τα ψωλοχια και οι τριχες  του καθενος στη πλατη και στο κολο σου ...Ενταξει ...Διαστροφη ειναι και αυτο......Απολυτα σεβαστη..
Μηπως κανεις και γλυφομουνι στις τανες ή μηπως σου αρεσουν τα γλωσσοφιλα σε αυτες που κανουν ελευθερο στοματικο ?  Αν ναι προχωρα καλα ξηγιεσαι  .....Αρχονταςςς 
Φιλακια καυλιαρη

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Πως να μη σε χλευασουνε ρε φιλε εσυ θεωρεις φυσιολογικο το να κουβαλας τη προικα σου για να ριξεις ενα πουτσο στο μπουρδελο προφανος δεν εισαι για τα μπουρδελα εσυ εχεις πολλες ανησυχιες και ευαισθησιες.
Κοψε τα μπουρδελα και βρες καμια γκομενιτσα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
το να πηγαινεις στα μπουρδελα με πανωσεντονα κατωσεντονα και μπενταντιν
ειναι μεγαλο καραγκιοζηλικι ή εναλακτικα εντοπισε καποια στουντιος που κατα
τη γνωμη σου ειναι καθαρα και πηγαινε σε αυτα.
Αδερφε δοξα το θεο εχει σουβλισει πολλα μουνια και κολοτρυπιδες η πουτσα μου και εξακολουθει να σουβλιζει παρα τα 45 μου χρονια ......Παρα ταυτα οποτε μου δινεται η ευκαιρια να εξασκησω το αγαπημενο μου χομπυ ( μπορδελινγκ ) το κανω μετα χαρας και χαβαλε ...Προς θεου δεν περιμενω για να γαμισω γυναικα να παω σε μπουρδελο ...Οποτε οι συμβουλες σου σε μενα προσωπικα δεν εχουν κανενα νοημα ....Ελπιζω τουλαχιστον να τις εφαρμοζεις για τον εαυτο σου .....Με Αγαπη παντα ....Και φιλια απο το παγωμενο Αγρινιο ...............

ΦΑΝΤΟΛΜΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Like
3
Πόντοι
0
μπράβο αφιερώσατε χρόνο  :headbang: να γράψετε 20 σελίδες στη μαλακία του μαλάκα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και ζηλιαρης και βρωμιαρης .
εγω στρωνω στο κρεβατι πλακες πεζοδρομιου και εχω τις δικες  μου ολοσωμες καποτες .

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Ελα ρε καυλιαρηδες ....Τοσο ηταν .....Θα το κανω μοδα εγω και θα τρεχεται ολοι να γαμησετε με το σεντονακι στη τσαντουλα σας ...................Φιλακια απο το Αγρινιο

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11
Ελα ρε καυλιαρηδες ....Τοσο ηταν .....Θα το κανω μοδα εγω και θα τρεχεται ολοι να γαμησετε με το σεντονακι στη τσαντουλα σας ...................Φιλακια απο το Αγρινιο

Πω πω,γουστάρω σεντονακι πλυμένο σε νεροτριβή στην Τριχωνίδα..

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Ρε καυλιαρηδες το γραψατε στα αρχιδια σας το θεματακι μου εεεεε....Δεν πειραζειιιιιιιιιιιιι
Τουλαχιστον εχω την αποκλειστικοτητα ................Ναστε καλα χύστες μου

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν μας είπες

πώς το κουβαλάς στο μπουρδέλο?

σε τσάντα,χύμα,σε σακκούλα?πώς?

ΥΓ κανένα σεμεδάκι βάζεις στο κομοδίνο δίπλα?

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Σε μια τσαντουλα κανονικη φιλε ή σε μικρο σακουαγιαζ ....Και μη ξεχασω σαπουνακι ή antibakter και 1 χαρτι κουζινας για πλυσιμο της πουτσας μετα το γαμιση .......Δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα και ολα οκ ............

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Θα ήθελα να διαβάσω την άποψη κοριτσιών που δουλεύουν για το θέμα  :think: :think: :think:

Croucho Marx

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
0
Εντελώς φυσιολογικό το βλέπω να έχει κάποιος μαζί του και να βάζει το σεντόνι του.
Εδώ ο άλλος κουβαλουσε κοτζάμ πορτατίφ σε σακίδιο επειδή ήθελε να έχει στο δωμάτιο τον κατάλληλο φωτισμό! :respect:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
κ σαγιοναρες δικε μου παιρνω κ σαπουνι
κ αν εχει δουλεια κ αργει συγυριζω κ το δωμα λιγο :2funny: