Νέα

Στρώνετε δικό σας σεντόνι στα μπουρδέλα και πώς αντιδρά η πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
maris σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν δημόσιος κίνδυνος μ' αυτά που γράφεις, αλλιώς ως τέτοιον θα σε αντιμετωπίσουμε.

Εδω μεσα εχω διαβασει διαλογους υβριστικοτατους με εκτεταμενη χρηση υβρεολογιου που περιλαμβανει ακατονομαστες εκφρασεις, επαναλαμβανομενη χρηση greeklish, νταβατζηδες να προωθουν με ανορθοδοξους τροπους την πραματεια τους, σχολια και αναφορες σε βιτσια που αγγιζουν η ξεπερνουν και τα ορια του σοδομισμου κι'εσας σας μαρανε το ποστ μου που σε τιποτα δεν παραβιαζει τους κανονες συμμετοχης στο φορουμ.
Απο σημερα λοιπον καλα θα κανετε να αλλαξτε και τους κανονες αυτους εφοσον αρεσκεστε εσυ και καποια πρωτοπαλληκαρα σου να παριστανετε δηθεν τους προστατες των ανηλικων.
Αφου αυτο σας ευχαριστει λοιπον διαγραψτε με να τελειωνουμε.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω παντως μετα το μπουρδελο χτυπαω 2 ακτινιδια για βιταμινη c :sunglasses: :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
εγω παντως μετα το μπουρδελο χτυπαω 2 ακτινιδια για βιταμινη c :sunglasses: :grin:
Ενα ειναι αρκετο (τοση C μπορει να απορροφησει ο οργανισμος σε ενα δυωρο).
Εκτος κι αν αρεσκεσαι να σε πηγανουν κορδελα τα δυο...
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Επισκέπτης
Ενα ειναι αρκετο (τοση C μπορει να απορροφησει ο οργανισμος σε ενα δυωρο).
Εκτος κι αν αρεσκεσαι να σε πηγανουν κορδελα τα δυο...
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Γουστάρει μάλλον τύπε να τον παγαίνει ο κώλος του φλογέρα γι αυτό χτυπάει δυο δυο τα ακτινίδια.
Κι εγώ αυτό ψυλλιάζομαι

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε Ροκαβλάκι σε στεναχώρησε ο Αντισθένης στο άλλο θρεντ και τώρα σου κάνει αγαπούλες μπας και σκάσει κανά χαμόγελο στο χειλάκι σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παει κι ο μαρης... :priest:αντε ενας ενας να παιρνετε σειρα μποιζ..... :grin: :grin:

Επισκέπτης
Γουστάρει μάλλον τύπε να τον παγαίνει ο κώλος του φλογέρα γι αυτό χτυπάει δυο δυο τα ακτινίδια.
Κι εγώ αυτό ψυλλιάζομαι
Ρε τύπε, με τόσα κουκούτσια που έχουν τα άτιμα, το πιθανότερο είναι να έχουν αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο :think:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Stories

Νέο!