Νέα

Στρώνετε δικό σας σεντόνι στα μπουρδέλα και πώς αντιδρά η πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
Sentonakias.Agr τυπε υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που οι "δηλωμενες" ειναι πιο καθαρες απο τις "αδηλωτες" γκομενες εξω. Αποδεδειγμενο.

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
πιστεψε με εχουν δει αρκετα τα ματια μου.

cmos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Pε παιδες,ενα σωρο φοβοι και φοβιες στο μυαλο,-με κυριαρχο μην κολλησεις τιποτα απο τις βρωμιαρες,οπου ουσιαστικα ειναι σαν να πηγαινεις και με τον καθε προηγουμενο που πηγε πριν.... για μια στιγμη απολαυσης.
Και δεν σου λεω οτι μπορει να ειναι 100% αληθεια αυτο ,αλλα εχοντας το και μονο στο μυαλο....μη γλειψεις,μην αγγιξεις,μη φιλησεις,ηθελα να ξερα τι απολαυση μπορει να ειναι αυτη?

Εχω να μπω σε μπουρδελο απο 18-20χρονων και τωρα ειμαι 35.
Τελευταια φορα πηγαμε με την παλιοπαρεα ετσι για χαβαλε να γελασουμε(οχι να γαμησουμε),και πραγματικα ειπα απο μεσα μου,τι κασκαντερ ημουν πιτσιρικας που εμπαινα εκει μεσα.
Τωρα για να εμπαινα θα επρεπε ,τι σεντονια και μαλακιες, ολοκληρη στολη βατραχανθρωπου απο latex,με τριπλο προφυλακτικο...

Το κορυφαιο ειναι οτι "διαφημιζουνε"και το ακαποτο τσιμπουκι,σκατα στα μουτρα τους .

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Ωραίο θρεντ  :) έχετε ανοίξει εγώ για να κουβαλάω σεντόνι δεν, αλλά σε κάποια στούντιο που ρωτάνε αν θέλω σεντόνι μιας χρήσης με 5€ επιπλέον έλεγα πάντα βάλε μικρό το κόστος τώρα σε μπου αποφεύγω να ξαπλώσω να πω την αλήθεια πολύ σπάνια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.773
Πόντοι
41.129
εγω παω και με δικες μου καποτες και με δικια μου πουτανα στο μπουρδελο  :dancing:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Υπαρχει μελος που κουβαλαει και πτυσσομενο κρεβατι μαζι :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.747
Πόντοι
3.656

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.747
Πόντοι
3.656
Pε παιδες,ενα σωρο φοβοι και φοβιες στο μυαλο,-με κυριαρχο μην κολλησεις τιποτα απο τις βρωμιαρες,οπου ουσιαστικα ειναι σαν να πηγαινεις και με τον καθε προηγουμενο που πηγε πριν.... για μια στιγμη απολαυσης.
Και δεν σου λεω οτι μπορει να ειναι 100% αληθεια αυτο ,αλλα εχοντας το και μονο στο μυαλο....μη γλειψεις,μην αγγιξεις,μη φιλησεις,ηθελα να ξερα τι απολαυση μπορει να ειναι αυτη?

Τελευταια φορα πηγαμε με την παλιοπαρεα ετσι για χαβαλε να γελασουμε(οχι να γαμησουμε),και πραγματικα ειπα απο μεσα μου,τι κασκαντερ ημουν πιτσιρικας που εμπαινα εκει μεσα.
Τωρα για να εμπαινα θα επρεπε ,τι σεντονια και μαλακιες, ολοκληρη στολη βατραχανθρωπου απο latex,με τριπλο προφυλακτικο...

Το κορυφαιο ειναι οτι "διαφημιζουνε"και το ακαποτο τσιμπουκι,σκατα στα μουτρα τους .

τυπε αμα δεν πηγαινεις στα μπου για ποιο λογο γραφεις στο σαη;     :think: :S :S :S
μηπως ενδιαφερεσαι για τα φοβερα ξυλογλυπτα η θελεις να δωσεις παλια παιχνιδια στον τυπο που θελει να κανει διακοσμιση μαγαζιου;     :headbaning1: :headbaning2:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τυπε αμα δεν πηγαινεις στα μπου για ποιο λογο γραφεις στο σαη;    :think: :S :S :S
μηπως ενδιαφερεσαι για τα φοβερα ξυλογλυπτα η θελεις να δωσεις παλια παιχνιδια στον τυπο που θελει να κανει διακοσμιση μαγαζιου;    :headbaning1: :headbaning2:
είδες ανωμαλία που υπάρχει γύρω μας τύπε;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.773
Πόντοι
41.129

καλα τυπε και αλλοι τα εχουν πει αυτα ενω στην πραγματικοτητα κανουν τα χειροτερα....

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Εγω ξεκίνησα crossfit και απο τοτε γαμάω στα όρθια τις τάνες.. δεν ακουμπάω πουθενά

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.747
Πόντοι
3.656
Εγω ξεκίνησα crossfit και απο τοτε γαμάω στα όρθια τις τάνες.. δεν ακουμπάω πουθενά

τυπε και ο πιπαλεκος ξεκινησε κροςς αλλα οχι σαν το δικο σου      :S :S :S
αυτος πιπωνει κροςς και τραβελια    :grin: :grin: :grin: :effemine: :gay:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ξεκινα και αρση βαρων τυπε μην πεσεις σε καμια χοντρη. :S :S :S

Εχω γίνει ντούκι κ παίρνω κ συμπληρώματα πριν πάω να γαμήσω.. τις βάζω στα ορθια πάνω στο καβλί μου και γαμάω μέχρι 90 κιλά τάνα (ρεκορ)

Συνημμένα

• optimumnutrition-goldstandardpreworkout-watermelon.jpg
    optimumnutrition-goldstandardpreworkout-watermelon.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 44

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Εχω γίνει ντούκι κ παίρνω κ συμπληρώματα πριν πάω να γαμήσω.. τις βάζω στα ορθια πάνω στο καβλί μου και γαμάω μέχρι 90 κιλά τάνα (ρεκορ)

Το παπαρι δεν το γυμναζεις τυπε καθολου  :think: :S :S :S

aafdd63e08837a6113e4dcd38a7547ac.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom