the_crafty
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2011
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
Sentonakias.Agr τυπε υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που οι "δηλωμενες" ειναι πιο καθαρες απο τις "αδηλωτες" γκομενες εξω. Αποδεδειγμενο.
Sentonakias.Agr τυπε υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που οι "δηλωμενες" ειναι πιο καθαρες απο τις "αδηλωτες" γκομενες εξω. Αποδεδειγμενο.
ετσι οπως το λες για ιδιοκτητης φαινεσαιεγω παω και με δικες μου καποτες και με δικια μου πουτανα στο μπουρδελο
Υπαρχει μελος που κουβαλαει και πτυσσομενο κρεβατι μαζι :S :S :S
Pε παιδες,ενα σωρο φοβοι και φοβιες στο μυαλο,-με κυριαρχο μην κολλησεις τιποτα απο τις βρωμιαρες,οπου ουσιαστικα ειναι σαν να πηγαινεις και με τον καθε προηγουμενο που πηγε πριν.... για μια στιγμη απολαυσης.
Και δεν σου λεω οτι μπορει να ειναι 100% αληθεια αυτο ,αλλα εχοντας το και μονο στο μυαλο....μη γλειψεις,μην αγγιξεις,μη φιλησεις,ηθελα να ξερα τι απολαυση μπορει να ειναι αυτη?
Εχω να μπω σε μπουρδελο απο 18-20χρονων και τωρα ειμαι 35.
Τελευταια φορα πηγαμε με την παλιοπαρεα ετσι για χαβαλε να γελασουμε(οχι να γαμησουμε),και πραγματικα ειπα απο μεσα μου,τι κασκαντερ ημουν πιτσιρικας που εμπαινα εκει μεσα.
Τωρα για να εμπαινα θα επρεπε ,τι σεντονια και μαλακιες, ολοκληρη στολη βατραχανθρωπου απο latex,με τριπλο προφυλακτικο...
Το κορυφαιο ειναι οτι "διαφημιζουνε"και το ακαποτο τσιμπουκι,σκατα στα μουτρα τους .
είδες ανωμαλία που υπάρχει γύρω μας τύπε;τυπε αμα δεν πηγαινεις στα μπου για ποιο λογο γραφεις στο σαη; :S :S :S
μηπως ενδιαφερεσαι για τα φοβερα ξυλογλυπτα η θελεις να δωσεις παλια παιχνιδια στον τυπο που θελει να κανει διακοσμιση μαγαζιου;
Pε παιδες,ενα σωρο φοβοι και φοβιες στο μυαλο,-με κυριαρχο μην κολλησεις τιποτα απο τις βρωμιαρες,οπου ουσιαστικα ειναι σαν να πηγαινεις και με τον καθε προηγουμενο που πηγε πριν.... για μια στιγμη απολαυσης.
Και δεν σου λεω οτι μπορει να ειναι 100% αληθεια αυτο ,αλλα εχοντας το και μονο στο μυαλο....μη γλειψεις,μην αγγιξεις,μη φιλησεις,ηθελα να ξερα τι απολαυση μπορει να ειναι αυτη?
Εχω να μπω σε μπουρδελο απο 18-20χρονων και τωρα ειμαι 35.
Τελευταια φορα πηγαμε με την παλιοπαρεα ετσι για χαβαλε να γελασουμε(οχι να γαμησουμε),και πραγματικα ειπα απο μεσα μου,τι κασκαντερ ημουν πιτσιρικας που εμπαινα εκει μεσα.
Τωρα για να εμπαινα θα επρεπε ,τι σεντονια και μαλακιες, ολοκληρη στολη βατραχανθρωπου απο latex,με τριπλο προφυλακτικο...
Το κορυφαιο ειναι οτι "διαφημιζουνε"και το ακαποτο τσιμπουκι,σκατα στα μουτρα τους .
Υπαρχει μελος που κουβαλαει και πτυσσομενο κρεβατι μαζι :S :S :S
Εγω ξεκίνησα crossfit και απο τοτε γαμάω στα όρθια τις τάνες.. δεν ακουμπάω πουθενά
Εγω ξεκίνησα crossfit και απο τοτε γαμάω στα όρθια τις τάνες.. δεν ακουμπάω πουθενά
Ξεκινα και αρση βαρων τυπε μην πεσεις σε καμια χοντρη. :S :S :S
αρση βαρων χρειαζεται αμα θες να την πεσεις σε ελλεϊνιδες τυπε :S :S :S
Ξεκινα και αρση βαρων τυπε μην πεσεις σε καμια χοντρη. :S :S :S
Εχω γίνει ντούκι κ παίρνω κ συμπληρώματα πριν πάω να γαμήσω.. τις βάζω στα ορθια πάνω στο καβλί μου και γαμάω μέχρι 90 κιλά τάνα (ρεκορ)