Νέα

Στριπτηζού για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα episkepths23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

episkepths23

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μάγκες γεια χαρά!είμαι τώρα πριν κάνα τρίωρο σ κωλομπαρά της κακιας ώρας κ είναι ένα μωράκι μέσα άλλο πράγμα...ψηλή,μελαχρινή,αδύνατη, βυζαρες..
την κερνάω ποτάκι,την ρωτάω αν κάνει κάτι παρα πάνω k μου λέει το κλασσικό ότι έχει λεφτά κ ότι δεν της αρέσει να παίρνει λεφτά για να κάνει sex...και μετά μου πετάει το κορυφαίο αν θέλω να αλλάξουμε αριθμούς να πάμε αύριο για καφέ κ μετά βλέπουμε....εε ανταλλάζουμε αριθμούς,συνεννοούμαστε να με πάρει τηλ. αύριο το μεσημεράκι να κανονίσουμε κ μετά από λίγη ώρα μ λέει σ ευχαριστώ για την παρέα,τα λέμε αύριο...της λέω"δε θέλεις άλλο ποτό???" k μου λέει "όχι,μη χαλάς τα λεφτά σου,αφού θα τα πούμε αύριο"....αυτά μάγκες....δύσκολο θέμα...μάλλον όμως λέω να μη ασχοληθώ επειδή το φοβάμαι αρκετά..... :headbang:
τι λετε????πολυ καλο για να ειναι αληθινο ε???:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
ετοιμασου...το δαγκωμα θα ειναι δυνατο  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
E

episkepths23

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
hahhahahah..απλώς το θέμα είναι τι να κάνω ρε παιδιά....
τόσο εύκολα όλα κ τσαμπέ???κάτι δη μου πάει καλά....
λέτε να πάω για καφέ??

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Να πας!!!

BAXYOU

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ολα απλα ειναι φιλαρακο. αν εσυ γουσταρεις φαση με την γκομενα προχωρα στο ψητο και ασε τις φοβιες και τις προκαταληψεις του τυπου: πολυ καλο για να'ναι αληθινο. απο οτι μας γραφεις σου ξηγηθηκε στο πολυ ενταξει(σε πρωτη φαση). λοιπον, για καφε ειπατε. δεν υπαρχει κολημμα με τον νομο ουτε και με την ηθικη. προχωρα χαλαρος κι ανετος και μην σκεφτεσαι τιποτα τωρα. τραβα για το καφεδακι, κερνα τον καφε οπως κανουμε ολοι οι σωστοι "μαλακες" κι οπου βγει. κι αν δεν βγει εκει που ελπιζεις και γουσταρεις δεν εγινε και τιποτα. στα παπαρια σου. θα δειξει στην πραξη τι θελει και τι δεν θελει. αλλα πριν απο ολα εχει σημασια να ξερεις τι θες ΕΣΥ! ;)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
καλα κανεις και δεν σου παει καλα.....
η γκομενα θα σου τα φαει ετσι η αλλιως!! η νομιζεις οτι σε ερωτευτηκε επειδη τις εκανες προταση να την γαμησεις επι χρημασι?  

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
σωστα τα λες gatik!! τον ερωτευτηκε!! :rockon: :rockon:
Φιλε μου να βγεις να πιεις καφε κλπ Αν σου αρχισει τα του στυλ "ελα απο το μαγαζι" κλπ κλπ,την εχεις κανει αμεσως...
Αλλιως :s&m_1:

ntalikeris daf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Να πας φιλαρακι!!γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα γινει!!και σε μενα εγινε κατι τετοιο πριν μερικα χρονια και ειμασταν μαζι για καποιο διαστημα χωρις να με"δαγκωσει"!!απλα να ξερεις οτι και αυτες ειναι ανθρωποι και εχουν της αναγκες τους !!!:knockinb: :knockinb: :knockinb:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
μάγκες γεια χαρά!είμαι τώρα πριν κάνα τρίωρο σ κωλομπαρά της κακιας ώρας κ είναι ένα μωράκι μέσα άλλο πράγμα...ψηλή,μελαχρινή,αδύνατη, βυζαρες..
την κερνάω ποτάκι,την ρωτάω αν κάνει κάτι παρα πάνω k μου λέει το κλασσικό ότι έχει λεφτά κ ότι δεν της αρέσει να παίρνει λεφτά για να κάνει sex...και μετά μου πετάει το κορυφαίο αν θέλω να αλλάξουμε αριθμούς να πάμε αύριο για καφέ κ μετά βλέπουμε....εε ανταλλάζουμε αριθμούς,συνεννοούμαστε να με πάρει τηλ. αύριο το μεσημεράκι να κανονίσουμε κ μετά από λίγη ώρα μ λέει σ ευχαριστώ για την παρέα,τα λέμε αύριο...της λέω"δε θέλεις άλλο ποτό???" k μου λέει "όχι,μη χαλάς τα λεφτά σου,αφού θα τα πούμε αύριο"....αυτά μάγκες....δύσκολο θέμα...μάλλον όμως λέω να μη ασχοληθώ επειδή το φοβάμαι αρκετά..... :headbang:
ετσι απλα ξεκινησε και σε μενα και περασα τα καλητερα 3 χρονια της ζωης μου . κανε οτι 8ες . αλλοδαπι ? απο που ?

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Να πας για καφέ μαζί της, Αν την ψιλοφοβάσαι την δουλειά επέλεξε κανένα κεντρικό καφέ. Με την κουβέντα θα καταλάβεις τι θέλει. 95% θα κοιτάξει να σε δαγκώσει, αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει και μια πολύ μικρή πιθανότητα να στο δώσει τζάμπα. Το βέβαιο είναι ότι αν δεν πας δεν θα μάθεις τι ήθελε.

OP
OP
E

episkepths23

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
paides efxaristw polu gia tis apadhseis k tis sumvoules,alla den phre thlefwno kai den h8ela na bw sth diadikasia na parw egw....
an epairne 8a phgaina k 8a vlepa pws paei k analogws 8a eprata...8a dei3ei...an exw neotera 8a sas pw.......kai gia ton anemoss119,nai,apo voulgaria file mou...

gibsonlp

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκα αν δεν γουσταρες δεν το συζηταγες καν.οποτε στειλε ενα μυνηματακι κ μην κολωνεις.αλλωστε η πρωτη χιλοπιτα θα ειναι ή η τελευταια?στα παπαρια σου κιολας

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
φίλε μη μασάς, δεν τρέχει και τίποτα. καταρχάς δεν είναι δύσκολο το να πάρεις τηλέφωνο στριπτιζούς, πανεύκολο είναι. το πιο δύσκολο είναι να βγει και ακόμα πιο δύσκολο είναι να κάτσει.
αν βγει μην είσια ψαρωμένος, δες το οτι είναι ένα μουνί σαν και τα άλλα. υπάρχουν αρκετές που ψάχνουν για ένα μαλάκα να τις βγάλει καμμια βόλτα και να τους πληρώσει τους καφέδες. ή κάνουν γνωριμία για να εξασφαλίσουν σταθερή πελατεία στο μαγαζί. δεν σημαίνει οτι θα σου κάτσουν κιόλας. παίχτο άνετος και φρόντισε να μην ξοδέψεις καμμια περιουσία για πάρτη της. νόημα θα έχει μόνο αν φας (σχεδόν) ΤΣΑΜΠΑ, επειδή την έβγαλες γιατί σε γουστάρει. αν είναι να ξεπαραδιαστείς, πάρε κανά city tour να μην χάνεις και το χρόνο σου άδικα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Γιατι το φοβασαι ρε...δαγκωνει?

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
paides efxaristw polu gia tis apadhseis k tis sumvoules,alla den phre thlefwno kai den h8ela na bw sth diadikasia na parw egw....
an epairne 8a phgaina k 8a vlepa pws paei k analogws 8a eprata...8a dei3ei...an exw neotera 8a sas pw.......kai gia ton anemoss119,nai,apo voulgaria file mou...

Συμφωνώ. Υπομονή. Αφού έχει το τηλέφωνο σου, κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα σε πάρει.

dnmntpns

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τι θυμηθηκα κ εγω τωρα..
εγω ολο θα θυμαμαι, αφου κ τα km  μου τα εχω κανει κολα ανηκουν στο παρελθον, κ στην μνημη μου βαθεια!

1η βραδια στο ανατολη στην Καλλιροης απο πισω,διπλα στο εστιατοριο,
κ με το που μπαινω μεσα (πρεπει να ηταν 96? 97? 95? δεν θυμαμαι)
βλεπω κατι διμετρα ρωσιδακια,ολα απο 18 εως 23,24, ειχε μια μαυρουκα !
τελος παντων, με τον φιλο μου το παιζαμε πολυ κυριοι, κατσαμε στο μπαρα κ κερναγαμε μονο την μπαργουμαν κ κατι αλλα κοριτσακια κ καναμε μπαλαμουτι στο ορθιο!
καποια στιγμη καποια ουκρανη μου λεει, αχχχ το πρωι δουλευω κ ραφτρα, ραβω φορεματακια κ λπ, κ αν θελεις να παμε για καφε, αλλα μην θελεις κ να με πηδηξεις γιατι εγω ειμαι καλο κοριτσι κ δεν κανω τετοια..
Μην τα πολυλογω επειδη φυγαμε λυωμα κ στις 8 το πρωι, τηλεφωνο δεν βρεθηκε ποτε στο παντελονι μου..
(κινητα δεν επαιζαν τοτε)

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

Ασχέτως αν είναι πολυ καλο για να ναι αληθινο αλλα εσυ γουσταρεις...απλα βγαινεις και βλεπεις αν εξακολουθεις να γουσταρεις κι εσυ κι αυτη και οτι δεν θα (πολυ)ξεφραγκιαστεις κατα τη διαδικασια(εκτος αν σου περρισσευουν!) :)...ποσες φορες νομιζεις θα χεις τοσο γρηγορα τετοια ευκαιρια με το καλημερα?  ;)

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Κοίτα μόνο μη σου πει από τη δεύτερη φορά που βγείτε ότι έχει γενέθλια και να περάσεις από το μαγαζί...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom